Horoscop Săgetător martie 2016

Horoscopul Săgetătorului martie 2016 lasă să se întrezărească o abordare ambiţioasă şi încrezătoare a ţelurilor tale, o dedicare majoră faţă de valorile familiei şi căminului, temeritate, dar şi statornicie în viaţă amoroasă. În ultima decadă a lunii, interacţiunea socială, îndeosebi cea cu prietenii, îţi făgăduieşte satisfacţii considerabile.

Horoscop Săgetător martie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Săgetător martie 2016
Sextilul dintre Venus şi Saturn de pe 1 martie 2016 îţi oferă oportunitatea să împărtăşeşti ceva special cu o persoana apropiată, ataşându-te astfel şi mai mult de ea. La mijloc poate fi un mărţişor cu o semnificaţie deosebită! În acelaşi timp, chiar dacă eşti singur pari să găseşti motive pentru a te simţi nemaipomenit de bine în această zi!

Comunicarea cu familia, inclusiv cu părinţii se inteţeşte din 5 martie, graţie tranzitului lui Mercur în Peşti şi a patra casă a Săgetătorului. Pari să nu mai neglijezi problemele celor îndrăgiţi, şi să te ocupi cu seriozitate de ele. Primăvara te inspiră să laşi niţel deoparte egoismul! Tot acest anotimp tinde să îţi dea nişte idei noi despre cum ar trebui să îţi redecorezi casa.

Eşti îmboldit să laşi o urmă pregnantă a trecerii tale prin viaţă, să dai ce ai mai bun din tine pentru a face ceva ieşit din comun! Prezenţa lui Marte în Săgetător şi întâia ta casă îţi infuzează odată cu 6 martie 2016 o enormă încredere în tine însuţi şi impulsul de a te afirma cu orice preţ! Extrem de energetic, nu te dai înapoi de la nimic pentru a-ţi dezvolta ideile, proiectele, iar acest lucru este remarcat din plin de cei din jurul tău. Plusul tău de combativitate îi poate călca totuşi pe bătături pe unii oameni. Nu-ţi scăpa hăţurile nervozităţii, şi menţine-ţi relaţii bune cu persoane poate intruzive, dar de care poţi avea nevoie nu peste mult timp.

Luna nouă ce străluceşte în cerurile Peştilor şi ale celei de-a patra tale case pe 9 martie te predispune să te retragi din învălmăşeala cotidiană, să îţi găseşti seninătatea în templul căminului şi al valorilor tale personale. Te poţi bucura de acest aspect astral mai ales dacă nu te duci în locuri străine, nefamiliare, care te pot îndepărta de cărările bătătorite, dar sigure, ale existenţei tale. Ai ocazia, în acelaşi timp, să redescoperi magia din conexiunea cu oamenii îndrăgiţi, să fii pus în faţa unui fel de miracol legat de familie şi/sau tovarăşul tău de viaţă!

Începând cu 12 martie 2016, Venus în a IV-a casă a Săgetătorului dă o şi mai mare amploare tendinţelor anterioare. Nu numai că eşti obsedat de curăţenia de primăvară de acasă, dar ţii parcă cu tot dinadinsul să aduci primăvară în casa ta! Cineva din familie se poate vedea nevoit să te ia de braţ şi să te scoată pe afară, mai cu seamă dacă te afunzi prea mult în treburile casnice. Pe de altă parte, pari să găzduieşti mai multe agape decât de obicei, să găseşti tot felul de motive pentru a iniţia petreceri în familie. Dacă ai de gând să te muţi, Venus te ajută să îţi găseşti o locuinţă apropiată de cea din visurile tale!

Mercur în cuadrat cu Saturn pe 14 martie te focalizează asupra detaliilor, chiar a unora nesemnificative. Dai dovadă de o foarte mare minuţiozitate în tot ce faci, însă este necesar să nu te desprinzi de viziunea de ansamblu, să încerci să nu pierzi imaginea pădurii din cauza copacilor. Poate că unele persoane sunt critice faţă de tine şi tind să taie în carne vie idealurile tale, dar acest lucru nu ar trebui să te copleşească atâta timp cât eşti sigur pe abilităţile tale!

Un alt cuadrat, între Venus şi Marte, în aceeaşi zi de 14 martie, te avertizează faţă de înclinaţia de a vedea viaţa numai în alb şi negru, de a ţine cont de poleiala existenţei şi nu de esenţele sale.

Zăvoarele cu care te-ai ferecat în casă sunt pe punctul să se deschidă de la sine odată cu 20 martie, sub impactul tranzitului Soarelui în Berbec şi a cincea casă a Săgetătorului. Nu mai poţi sta închis între patru pereţi, nu mai ai stare, şi trebuie să ieşi în lume şi să îţi dai jos de pe faţă masca seriozităţii. La ordinea zilei sunt întâlnire şi distracţiile împreună cu amicii, evenimentele sociale şi petrecerile improvizate pe moment. Atitudinea ta prietenoasă, caldă aduce oamenii alaturi de tine, iar asta te încântă, îţi cântă în strună, întrucât vrei să te simţi în centrul atenţiei!

Parcursul lui Mercur în Berbec, iniţiat pe 22 martie 2016, îţi dă aripi creativităţii infuzate deja de Soare. Ideile ingenioase plăsmuite în mintea ta nu se impacă totuşi cu perseverenţa. Vrei să trăieşti la maximum, să te delectezi cu orice îţi oferă viaţa, să scoţi la lumină copilul din interiorul tău. Relaţionarea cu prietenii devine efervescentă şi îţi lasă foarte puţin timp demersurilor individuale. Nici o problemă. Te vei dedica lor mai târziu, învigorat şi împrospătat de schimbul de idei cu persoanele din imediata ta apropiere.

Ziua de 23 martie are drept puncte de referinţă cuadratul lui Jupiter cu Saturn şi Luna plină apărută în Balanţă şi a unsprezecea casă a Săgetătorului. Deşi eşti traversat de năzuinţa de a-ţi deschide inima celor din preajma ta, aceştia pot răspunde cu răceală efuziunilor tale emoţionale. Vrei să treci printr-o schimbare, dar poţi fi îngrădit să faci asta nu din pricina altora, ci din cauza conservatorismului tău, a predispoziţiei de a te agăţa de ceea ce ştii şi îţi garantează o aparentă siguranţă. Nu te împotrivi unor responsabilităţi sporite şi străduieşte-te să fii cât mai adaptabil.

Pe 25 martie 2016, trigonul dintre Mercur şi Marte şi cuadratul lui Venus cu Marte îţi injectează curaj şi inventivitate în activităţile tale principale, dar te confruntă cu neînţelegerea sau obtuzitatea celor cu care ai de a face. În aceste condiţii, cel mai bine este să te canalizezi asupra unor acţiuni individuale.

Tot în 25 martie, Saturn îşi preia tranzitul retrograd anual în Săgetător, indicând dezideratul de a te redefini, a-ţi revizui imaginea exterioară şi modul cum interacţionezi cu alţii. Este nevoie să priveşti inlăuntrul tău şi să distingi cu limpezime ce anume te avantajează şi ce anume îţi pune piedici în drumul spre ţelurile tale.


Horoscop Săgetător martie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea îşi iese din matcă şi matură tot ce îi stă în cale din 6 martie, atunci când Marte îşi face intrarea în prima casă a Săgetătorului! Nu mai eşti dispus să te ascunzi după degete faţă de o persoană care te atrage, şi eşti gata să escaladezi Everestul pentru a-i dovedi că numai tu poţi fi alesul ei. Buldozerul unor sentimente extreme, a unei gelozii ieşite din ţâţâni îţi poate afecta o legătură de cuplu mai veche.

Viaţa sentimentală stă sub semnul statorniciei şi aprofundării conexiunii din cuplu ca urmare a tranzitului demarat de Venus, din 12 martie 2016, în a patra ta casă. Nu îţi mai face mare plăcere să ieşi în oraş cu persoană iubita, preferând mai degrabă să petreci cât mai mult timp numai alături de ea. Chiar dacă nu o scoţi în lume, ai capacitatea să creezi acasă o atmosfera de romantism în stare să îţi revitalizeze relaţia în doi.

Atât Soarele (odată cu 20 martie), cât şi Mercur (de pe 22 martie 2016) te sprijină să îţi afli un partener promiţător în cadrul intensei vieţi sociale în care te implici. Poţi să îl întâlneşti prin intermediul unei rude, a unui prieten, în cercul tău social sau cu ocazia unei petreceri.

Horoscop Săgetător martie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Venus în cuadrat cu Saturn în data de 25 martie 2016 nu îţi recomandă să te angajezi în demersuri financiare de anvergură. Mai mult decât atât, poţi primi veşti proaste legate de nişte bani pe care îi aşteptai. Din fericire, de mâine poţi să obţii beneficii importante datorate seriozităţii tale în muncă şi iniţiativelor tale creative!

Oamenii din preajma ta sunt foarte atenţi şi binevoitori faţă de obiectivele tale cu adevărat serioase. Mercur în trigon cu Saturn pe 30 martie 2016 îţi înlesneşte crearea unor alianţe cu oameni puternici ori influenţi atâta vreme cât eşti convins de viabilitatea întreprinderilor tale profesionale. Simţul organizării şi planificării te ajută să duci la bun sfârşit cele mai dificile sarcini. Ceea ce înveţi azi are un efect major asupra dezvoltării carierei tale pe termen lung!


Postări din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Săgetător 2016

Horoscop Săgetător februarie 2016
Horoscop Săgetător martie 2016 Horoscop Săgetător martie 2016 Reviewed by Diana Popescu on februarie 25, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.