Horoscop Săgetător februarie 2016

Horoscopul Săgetătorului februarie 2016 scoate la iveală o interacţiune intensă şi fertilă cu oamenii, abilitatea de a-ţi exprima cu elocvenţă interesele şi convingerile şi, către finalul lunii, focalizarea spre familie şi casă. Viaţa amoroasă capătă o turnură favorabilă graţie comuniunii deschise între parteneri şi bogatei relaţionări sociale.

Horoscop Săgetător februarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Săgetător februarie 2016
Ziua de 3 februarie 2016 se desfăşoară sub semnul seriozităţii şi responsabilităţii ca urmare a sextilului dintre Soare şi Saturn. Atitudinea ta încrezătoare se împleteşte cu simţul organizării şi disciplina cu care îţi abordezi demersurile, în special pe cele de afaceri. Eşti eficace în rezolvarea problemelor cu care te confrunţi, iar cei din jur îţi apreciază vigoarea personalităţii.

Schimbul de idei şi relaţionarea cu ceilalţi se înteţesc sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 8 februarie în Vărsător şi a treia casă a Săgetătorului. Simţi nevoia să îţi reînsufleţeşti viaţa socială şi, pentru a face asta, este necesar să te desprinzi de rutina imprimată de grupul tău social, să cunoşti oameni noi, în stare să te inspire prin originalitatea gândirii lor. De asemeni, poţi fi îmboldit să ieşi din stadiul visării şi popasului asupra unor proiecte vagi şi îndepărtate, şi să te avânţi în activităţi cât mai practice.

Începând cu 14 februarie 2016, tranzitul lui Mercur în aceeaşi zona astrologică a Vărsătorului îţi ascute mintea, te provoacă să sari cu repeziciune de la o idee la alta, fără a adăsta prea mult asupra uneia. Nu este, aşadar, o perioadă de bun augur aplecării peste proiecte de amploare, pe termen lung. Comunicarea cu cei din preajma ta continuă să se intensifice, să pună accentul pe împărtăşirea de informaţii preţioase de dată recentă. Ai la îndemână condiţii prielnice pentru a învăţa ceva nou, a trece cu brio teste ori examene, a purta o conversaţie lămuritoare cu o rudă cu care ai fost la cuţite până acum. Este de aşteptat, totodată, să fii mereu în mişcare, pe drumuri, atât în oraş cât şi afara acestuia.

Cuvintele îţi sunt unse cu lapte şi miere şi îţi deschid porţi de nedesferecat altădată. Prezenţa lui Venus în a III-a casă a Săgetătorului îţi conferă, odată cu 17 februarie, expresivitate şi forţă de convingere. Deşi îţi foloseşti aceste abilităţi pentru a armoniza relaţiile cu ceilalţi, uneori, pur şi simplu, nu te poţi împiedica să le direcţionezi către soluţionarea unor probleme şi facilitarea unor întreprinderi personale. Tinzi să îi ocoleşti pe oamenii încuiaţi, închistaţi în prejudecăţi, preferând să ai de a face cu unii incitanţi, capabili să îţi pună la încercare mintea şi să îţi releve noi dimensiuni ale lumii şi sinelui. Te bucuri de avantaje importante nu numai prin schimbul de mesaje cu alţii, ci şi prin intermediul unor călătorii scurte.

Din 19 februarie 2016, Soarele în tranzit prin Peşti şi a patra ta casă îţi aşează în centrul universului căminul, familia. Te poţi decide să rezolvi lucruri mereu amânate legate de locuinţă sau de o proprietate. Moştenirea ta materială şi spirituală, rădăcinile fiinţei tale constitue preocupări constante. Importanţa pe care o acorzi căminului, persoanelor apropiate te poate împinge totuşi spre o extremă, îţi poate insuflă dorinţa de a fi prea protectiv şi din cale afară de manipulativ. Nu îţi asuma cu orice preţ rolul unui lider absolut în familie şi fereşte-te să dai apă la moară unor confruntări ale orgoliilor de acasă. Canalizează-ţi, mai curând, energia mercuriană pentru a-ţi întări legăturile cu rudele, cu fiinţele îndrăgite, astfel încât să poţi clădi temelii puternice ale vieţii de familie, să îţi transformi căminul într-o cetate de necucerit în faţa oricărui asalt al lumii din afară.

Sextilul lui Mercur cu Saturn de pe 25 februarie îţi creşte forţa de concentrare, aşa că te poţi ocupa cu succes de treburi complicate, laborioase. Atenţia faţă de detalii cu adevărat semnificative te ajută să faci alegerea corectă atunci când ai de ales între mai multe variante. Deşi nu eşti nemaipomenit de vorbăreţ, vorbele tale au un impact major asupra celorlalţi.

Horoscop Săgetător februarie 2016 | Horoscop dragoste 


Viaţa sentimentală este învigorată de o comunicare deschisă, sinceră şi onestă. Sub influenţa tranzitului demarat de Venus, din 17 februarie 2016, în a treia ta casă, ai şansa să-ţi îmbunătăţeşti conexiunea afectivă printr-o crescândă deschidere faţă de partenerul tău. Nu te mai temi că ai putea fi înţeles greşit de acesta, şi joci cu toate cărţile pe masă, conştientizând că nu ai cum să pierzi la jocul de poker al dragostei. Îţi depăşeşti fără vreo dificultate complexele, timiditatea, expunându-ţi cu expresivitate sentimentele de iubire. Dacă eşti singur, poţi înfiripa o idilă graţie interacţiunii sporite din grupul tău social.


Horoscop Săgetător februarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Activitatea profesională ajunge la un moment al bilanţurilor pe 22 februarie, atunci când Luna plină îşi face apariţia în Fecioară şi a zecea casă a Săgetătorului. Este posibil ca acest eveniment astral să marcheze încheierea unui ciclu, o schimbare a jobului sau o reorientare a carierei. Oricum, ai prilejul să apreciezi cu obiectivitate în ce stadiu te găseşti în drumul spre obiectivele tale profesionale. Este vremea să te concentrezi spre calitate, şi nu către cantitate, spre năzuinţele tale pe termen lung, şi nu pe termen scurt. O imagine de ansamblu a carierei tale are potenţialul să-ţi sugereze care sunt acţiunile tale esenţiale viitoare din acest punct de vedere.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Săgetător 2016

Horoscop Săgetător ianuarie 2016
Horoscop Săgetător februarie 2016 Horoscop Săgetător februarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.