Horoscop Capricorn februarie 2016

Horoscopul Capricornului februarie 2016 relevă o abordare calmă, minuţioasă a aspectelor principale ale existenţei tale, învigorarea stimei faţă de tine însuţi, o interacţiune socială incandescentă şi utilă lărgirii sferei tale de influenţă, o viaţă sentimentală cumva materialistă şi o activitate financiară profitabilă.


Horoscop Capricorn februarie 2016 | Horoscop general 


Horoscop Capricorn februarie 2016
Mercur în cuadrat cu Uranus pe 1 februarie 2016 îţi insuflă o stare de neastâmpăr din cauza căreia îţi este greu să te concentrezi prea mult timp asupra unuia şi aceluiaşi lucru. Eşti sastisit de treburile zilnice, îţi doreşti să te implici în ceva deosebit, ieşit din comun, iar cei din preajma ta te irită, fiind pe pragul să te lansezi în certuri nejustificate şi neproductive. Impune-ţi un plus de răbdare atunci când eşti la volan sau manevrezi dispozitive electrice şi mecanice.

Focalizarea şi hotărârea îţi sunt, în schimb, atuuri de nădejde ca urmare a sextilului dintre Marte şi Pluton din 3 februarie. Ştii cu exactitate ce ai de făcut pentru a-ţi atinge obiectivele şi aproape nimic nu-ţi poate sta împotrivă. Eşti stimulat să te angajezi în convorbiri seriose, pe teme profunde, ce îţi pot sugera soluţii ale unor probleme frământătoare.

Ca efect al conjuncţiei lui Venus cu Pluton şi al trigonului între Mercur şi Jupiter de pe 6 februarie 2016, eşti străbătut de o puternică năzuinţă de a te bucura de viaţă şi a intra în contact cu cei din imediata ta apropiere. Nu îţi este uşor să-ţi menţii o atitudine neutră în relaţionarea socială, fiind înclinat să-ţi promovezi propriile idei şi convingeri până în pânzele albe. De asemeni, pari să exagerezi potenţialul demersurilor tale, să le descrii mai promiţător decât sunt în realitate. Fereşte-te să cedezi impulsului de face promisiuni fără acoperire.

Pe 7 februarie, Venus se poziţionează în cuadrat cu Uranus, anunţând o zi marcată de imprevizibilitate. Oamenii te iau prin surprindere prin gesturile ori vorbele lor şi pari să te întâlneşti cu unii dintre ei chiar atunci când ai cea mai mare nevoie de dânşii. Ai potenţialul de a prinde cu garda jos nişte persoane apropiate, dar există şi posibilitatea să te laşi purtat în dispute înfierbântate cu nişte adversari. Cineva care ţine la tine are darul de a te energiza şi a te încuraja!

Graţie trigonului dintre Venus şi Jupiter din 10 februarie 2016, atragi de partea ta oameni care te apreciază şi sunt gata să îţi ofere sprijinul. Întrucât te integrezi cu uşurinţă printre alţii, ai în faţă un şir de evenimente sociale fericite. Relaxează-te şi îngăduie-ţi niţică neglijare a îndatoririlor cotidiene. Încrede-te îndeosebi în prieteni şi în ceea ce te satisface cu adevărat!

Eşti răbdător, tacticos şi chiar prea înclinat să despici firul în patru în urma tranzitului iniţiat de Mercur începând cu 14 februarie în sectorul astrologic al Vărsătorului şi a II-a casă a Capricornului. Nu te grăbeşti deloc să iei vreo decizie, iar acest stil molcom al tău îi poate scoate din sărite pe unii!

Respectul şi preţuirea faţă de tine însuţi ajung la un vârf sub impactul parcursului lui Venus, odată cu 17 februarie 2016, în a doua ta casă. Dacă unele persoane încearcă să-ţi ştirbească imaginea personală, acţiunile lor ţi se par la fel de neglijabile ca şi o furtună într-un pahar cu apă.

Din 19 februarie, Soarele îşi croieşte drum în Peşti şi a treia casă a Capricornului, dând naştere unei intense activităţi sociale. Te simţi în elementul tău printre oameni, eşti extrem de atent la ce se petrece în jurul tău şi nu pierzi nici o oportunitate de a-ţi face prieteni şi aliaţi. Nu te dai înapoi de la nimic pentru a te adapta mediului tău înconjurător şi a-ţi perfecţiona modul cum comunici, cum îţi promovezi interesele şi personalitatea. Bunăvoinţa faţă de ceilalţi te ajută să-ţi întăreşti conexiunile sociale. De altfel, amicii, colegii, rudele sunt pe cale să capete o importanţă crescândă în existenţa ta.

Vibraţiile Lunii pline răsărite pe 22 februarie 2016 în Fecioară şi a noua casă a Capricornului îţi sugerează să-ţi iei o vacanţă dedicată nu atât deconectării, cât concentrării asupra unui obiectiv personal de anvergură. Poate fi vorba despre transformarea unei pasiuni într-o activitate profitabilă sau despre direcţionarea unui talent, unui har individual spre un domeniu profesional neaccesat până acum. Totodată, eşti predispus să-ţi evaluezi cunoaşterea şi să o îmbogăţeşti prin noi studii ori experienţe de viaţă.


Horoscop Capricorn februarie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea coboară din ceruri şi îşi cere cu insistenţă întrupări cât mai palpabile. Venus străbate, din 17 februarie, teritoriile celei de-a II-a case a Capricornului, aşa că poţi să fii ispitit să examinezi beneficiile colaterale, materiale ale unei eventuale relaţii de cuplu. Străduieşte-te să nu fii atras numai de generozitatea ori influenţa socială a unui partener potenţial! Pe de altă parte, dacă ai un tovarăş de viaţă, tinzi să îl copleşeşti cu cadouri, văzând acest lucru drept calea cea mai uşoară de a-ţi demonstra iubirea!

Horoscop Capricorn februarie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Sextilul lui Marte cu Pluton de pe 3 februarie 2016 te convinge să-ţi pui la treabă resursele interioare nefolosite îndeajuns până în prezent, să clădeşti întreprinderi financiare cu profituri greu de desluşit de alţii. Poţi convinge o persoană influentă să investească în proiectele tale.

Luna plină ivită pe 8 februarie în Vărsător şi a doua casă a Capricornului îţi inspiră idei noi despre sfera ta financiară. Este vremea să reanalizezi cât de profitabile îţi sunt investiţiile, să te dezbari de ceea ce îţi îngrădeşte atingerea unui nivel de trai mai înalt. Ai ocazia să reconsideri o serie de colaborări financiare, să te dedici unui demers lucrativ pe termen lung.

Din 14 februarie 2016, vizita lui Mercur în a II-a casă a Capricornului te ademeneşte să dai o suma relativ mare de bani pentru achiziţionarea unui obiect de folosinţă îndelungată. Cu toate acestea, ai capacitatea să-ţi priveşti cu realism balanţa de venituri şi cheltuieli şi să o echilibrezi.

Sub influenţa tranzitului lui Venus în aceeaşi zonă astrologică ca şi mai înainte, banii tind să se îndrepte către tine aproape fără să mişti vreun deget. Optimismul şi încrederea în tine însuţi par să-ţi creeze oportunităţi financiare în cele mai neaşteptate împrejurări. În acest context, poţi să beneficiezi de noi surse de venituri sau chiar de un job foarte bine plătit.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn 2016

Horoscop Capricorn ianuarie 2016
Horoscop Capricorn februarie 2016 Horoscop Capricorn februarie 2016 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.