Horoscop Balanţă mai 2016

Horoscopul Balanţei mai 2016 lasă să se întrevadă o purificare sufletească, dezvăluirea şi eliminarea unor impulsuri subconştiente negative, desprinderea de rutină, redefinirea lumii şi a sinelui prin studiu şi călătorii, o viaţă amoroasă ieşită din comun şi necesitatea de a aborda cu un plus de prudenţă chestiunile financiare.

Horoscop general Balanţă mai 2016 


Pe 6 mai 2016, Luna nouă din Taur şi a opta casă a Balanţei te invită să păşeşti printr-o transformare a vieţii ce îţi permite să înlături piedicile din calea îndeplinirii dorinţelor tale. Este timpul să te detaşezi de nişte circumstanţe şi persoane pentru a face loc altora, noi şi pline de făgăduinţe.

O relativă derută în descifrarea hieroglifelor lumii tale subconştiente se destramă din 9 mai, atunci când Jupiter părăseşte aspectul său retrograd în Fecioară şi a XII-a ta casă. Puţin câte puţin, îţi desluşeşti cu claritate impulsurile întunecate, reprimate, având şansa să te descătuşezi de temeri adânci, de sentimente de vinovăţie ori de tendinţe autodistructive nejustificate. Intuiţia îţi comunică mai insistent decât de obicei indicii valoroase despre tine însuţi şi alţii. Timpul petrecut în singurătate îţi facilitează meditaţia, purificarea şi revitalizarea interioară. Te poţi simţi împlinit de acte de bunăvoinţă, ajutorare dezinteresată a altora.
Balanţă

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile 

Soarele începe pe 20 mai 2016 să tranziteze zona astrologică a Gemenilor şi a noua casă a Balanţei, redirectionandu-ţi atenţia de la universul interior spre cel exterior. Preocupat de căutarea unor experienţe de viaţă cu totul diferite de cele din traiul cotidian sau de aflarea unui înţeles mai înalt al existenţei tale, eşti gata să pleci într-o călătorie ori să te cufunzi în studiul unor subiecte dragi inimii tale. Întrucât poţi trece cu vederea aspecte importante din sfera profesională sau socială, este vremea potrivită pentru un concediu ori o vacanţă.

Sub efluviile Lunii pline răsărite pe 22 mai în Săgetător şi a III-a ta casă, îţi doreşti să fii înţeles de toată lumea, să îţi exprimi bunele intenţii cât mai limpede şi mai deschis. Nu este un lucru rău, atâta timp cât distingi cu acuitate şi ce au oamenii să îţi transmită direct şi mai cu seamă indirect. Dacă unii sunt nerăbdători să îţi răstălmăcească bunăvoinţa, alţii sunt dornici să profite de ea!

Vezi şi Horoscopul Balanţei în anul 2016!

Pofta de a sfida monotonia, predictibilitatea vieţii de zi cu zi este înteţită din 24 mai 2016, sub impactul tranzitului lui Venus în a noua casă a Balanţei. Încă o dată, aspiri să îţi extinzi orizonturile, să îţi lărgeşti cunoaşterea, să te concentrezi asupra unor teme incitante, să înveţi ceva nou în stare să dea un alt curs destinului tău. Pari să nu ai astâmpăr acasă, să faci chiar sacrificii pentru a vizita alte meleaguri, a explora dimensiuni provocatoare ale existenţei.


Horoscop Balanţă mai 2016 - Dragoste 


Dragostea nu se simte bine în corsetul obişnuinţelor şi conformismului ca urmare a parcursului iniţiat de Venus, pe 24 mai, în Gemeni. Nativii singuri din Balanţă pot să simtă nevoia şi să aibă ocazia de a se implica într-o poveste de iubire împreună cu cineva înconjurat de o aură de originalitate, capabil să îi facă să vadă lumea dintr-o perspectivă inedită, să îi inspire către noi modalităţi de a gândi şi a trăi. Un astfel de partener poate fi cunoscut cu prilejul unei călătorii sau în persoana cuiva sosit din străinătate. În cuplurile statornicite, viaţa sentimentală poate fi împrospătată în urma unui eveniment deosebit, având capacitatea de a scoate la lumină noi faţete ale împărtăşirii afective.


Horoscop Balanţă mai 2016 - Bani şi muncă 


Din 27 mai 2016, Marte se înscrie într-un tranzit retrograd în Scorpion şi a doua ta casă, ale cărui efecte au de obicei putinţa de a-ţi dezechilibra balanţa de venituri şi cheltuieli. Este indicat să nu iniţiezi nici un proiect financiar de amploare şi să-ţi supraveghezi cu grijă afacerile sau demersurile legate de bani în desfăşurare. Fii cât mai strâns la pungă şi amână să semnezi vreun contract pe termen lung până când îi înţelegi întru totul chichiţele şi consecinţele.

Horoscop Balanţă aprilie 2016
Horoscop Balanţă mai 2016 Horoscop Balanţă mai 2016 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 27, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.