Horoscop Gemeni mai 2016

În luna mai 2016, horoscopul Gemenilor prefigurează armonizarea preocupărilor personale cu cele sociale şi profesionale, o relaţie fericită cu familia, o socializare mai intensă, promovarea eficientă a personalităţii şi intereselor tale, necesitatea comunicării cât mai deschise în conexiunea de cuplu şi o atmosfera la serviciu câteodată stresantă.

Horoscop Gemeni mai 2016 - Horoscop general 


Pe 6 mai 2016, Luna nouă găzduită de Taur şi a douăsprezecea casă a Gemenilor te inspiră să te îndepărtezi de ritmurile trepidante ale traiului cotidian şi să îţi priveşti viaţa dintr-o cât mai largă perspectivă, în special dintr-una conectată cu spiritualitatea. Te poţi întreba în ce măsură activităţile zilnice îţi reflectă aspiraţiile autentice. Uneori, un astfel de aspect astral are potenţialul de a-ţi sugera o cale cu totul nouă a destinului.

Dacă în decursul tranzitului său retrograd în Fecioara, Jupiter te-a îmboldit să-ţi neglijezi activitatea socială şi/sau cea profesională pentru a te ocupa cu precădere de probleme sau chestiuni familiale, revenirea acestei planete, odată cu 9 mai, în mişcare directă tinde să instaureze echilibrul între aceste aspecte ale existenţei tale.
Gemeni
                                                                                                                 Acest lucru se poate datora regăsirii armoniei din familie, a ameliorării relaţiilor cu membri ai acesteia de care te-au despărţit până acum animozităţi sau puncte de vedere opuse. Oricum, viaţa de acasă îţi oferă satisfacţii rare, îţi infuzează un simţământ de siguranţă, stabilitate şi împlinire interioară ce te sprijină în abordarea demersurilor tale principale. Este posibil ca aceste tendinţe pozitive să culmineze cu o reuniune sau o petrecere în familie.

Un nou ciclu solar îţi dăruieşte prilejul de a-ţi impune cu uşurinţă personalitatea, a avea un impact major asupra celorlalţi şi a-ţi extinde sfera de influenţă. Soarele pătrunde pe 20 mai 2016 în Gemeni, inzestrandu-te cu cutezanţă, încredere în forţele proprii şi motivarea de a-ţi vedea visele cu ochii. Ai capacitatea să începi ceva nou în viaţa ta, să profiţi la maximum de oportunităţile care îţi răsar în cale. Nu este cea mai potrivită perioadă pentru lucrul în echipa. Din contra, eşti însoţit de noroc îndeosebi în întreprinderi individuale.

Îţi ştii horoscopul chinezesc pentru anul 2016?

Opoziţia dintre Soare şi Marte din 22 mai te stimulează să te îndrepţi spre acţiuni extrem de ambiţioase şi să-i provoci pe alţii să-şi măsoare până în pânzele albe forţele cu ale tale. Evită să te laşi în voia impulsivităţii întrucât, deşi pari să iei un start bun în ce îţi propui, îţi poate fi foarte dificil să îţi duci la bun sfârşit iniţiativele.

Te simţi ca peştele în apă printre oameni şi eşti mult mai direct şi mai activ în interacţiunea cu ei. Odată cu 24 mai 2016, prezenţa lui Venus în Gemeni te determină să te integrezi cu flexibilitate în viaţa socială, mai cu seamă că eşti foarte înţelegător, binevoitor în relaţionarea cu ceilalţi. Poţi fi tentat să adopţi un look nou, mai atractiv, dar chiar şi fără asta eşti înconjurat de o aură de farmec care nu trece neobservată de cei din preajma ta.

Citeşte şi Horoscopul Gemenilor 2016

Pe 25 mai, Venus în opoziţie cu Marte te face să vezi numai în alb şi negru ceea ce se petrece în imediata ta apropiere. Îţi afirmi cu tărie opţiunile, credinţele, şi accepţi foarte greu părerile altora. Chiar dacă ştii foarte bine ce vrei, străduieşte-te să nu răneşti mândria sau sentimentele unor persoane care ţin la ţine.

Horoscop Gemeni mai 2016 - Dragoste 


Luna plină ivită pe 22 mai 2016 în Săgetător şi a şaptea casă a Gemenilor indică o răspântie importantă în viaţa sentimentală. Poţi fi pus în faţa unui ultimatum de un partener care îşi doreşte ieşirea din inerţie a traiului vostru în doi sau înălţarea acestuia pe un alt nivel, ori poţi simţi nevoia ca partenerul tău să-şi dovedească într-o sporită măsură ataşamentul faţă de tine. Indiferent de situaţie, nu este de bun augur să te prefaci că lucrurile merg bine doar de dragul aparenţelor. O discuţie sinceră, onestă cu persoana iubita poate conduce iniţial la o ceartă, dar are potenţialul de a-ţi învigora conexiunea cu ea pe termen lung.

Dragostea preia o turnură norocoasă, auspicioasa din 25 mai, graţie tranzitului lui Venus în prima ta casă. Prezenţa de spirit şi atractivitatea datorate planetei frumuseţii sunt atuuri deloc neglijabile în închegarea unei idile pentru nativii singuri. Cei angajaţi într-o legătură de cuplu se bucură, de obicei, de o intensificare a împărtăşirii afective cu fiinţa îndrăgită.


Horoscop Gemeni mai 2016 - Bani şi muncă 


Începând cu 9 mai 2016, tranzitul direct al lui Jupiter în a IV-a casă a Gemenilor este asociat cu cumpărarea sau vânzarea unei proprietăţi, a unei case, eventual cu achiziţionarea unei locuinţe cu un grad sporit de confort. Există posibilitatea să primeşti un ajutor financiar de la părinţi sau o sumă de bani neaşteptată din partea altcuiva.

O perioadă cumva tensionată sau dificilă în sfera profesională poate debuta pe 27 mai, ca urmare a aspectului retrograd al lui Marte în Scorpion şi a şasea ta casă. În acest context astral, ţi se recomandă să îţi păstrezi calmul şi simţul umorului, să nu-ţi pierzi cumpătul înaintea unor situaţii stresante. Trebuie să te împaci cu gândul că nu poţi schimba deocamdată anumite lucruri şi că este nevoie să aştepţi până când vei fi în stare să le înfrunţi. Nu este un interval de timp oportun căutării unui alt job ori reorientării profesionale.

Horoscop Gemeni aprilie 2016
Horoscop Gemeni mai 2016 Horoscop Gemeni mai 2016 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 19, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.