Horoscop Săgetător iunie 2016

Horoscopul Săgetătorului iunie 2016 reliefează întărirea relaţiilor parteneriale printr-o sporită sinceritate şi comunicare, instaurarea armoniei în relaţiile familiale, o renaştere şi purificare spirituală, o viaţă amoroasă fierbinte, pasională şi o activitate financiară marcată de suişuri şi coborâşuri.

Horoscop general Săgetător iunie 2016 


Opoziţia dintre Venus şi Saturn de pe 4 iulie 2016 te sprijină să înţelegi ce este cu adevărat important în viaţa ta, să te îndepărtezi de persoane şi conjuncturi superficiale şi să te focalizezi spre ceea ce te influenţează pozitiv pe termen lung. Se impune să ajungi la un echilibru între muncă şi relaxare. Prea multă distracţie te poate determina să neglijezi responsabilităţi majore, iar concentrarea excesivă către muncă te poate secătui sufleteşte.

Pe 5 iunie, Luna nouă din Gemeni şi a şaptea casă a Săgetătorului tinde să te facă să oscilezi între urmărirea ţelurilor personale şi tentaţia de a trăi conform aşteptărilor altora. Chiar dacă îţi pui la bătaie abilităţile diplomatice, nu ai cum să găseşti o cale de mijloc. Nu lua nici o hotărâre pripită şi cântăreşte-ţi cu grijă opţiunile.

Relaţiile parteneriale din afaceri şi din plan personal sunt învigorate graţie unei comunicări sporite şi sincere începând cu 13 iunie 2016, atunci când Mercur îşi porneşte tranzitul în Gemeni. Această limpezire slujeşte optimizării demersurilor către obiective comune.
Săgetător

Viaţa de familie este cutremurată de mai puţine certuri şi neînţelegeri. Aceeaşi dată de 13 iunie marchează înscrierea lui Neptun în mişcare retrogradă în Peşti şi a IV-a casă a Săgetătorului, aşa că eşti capabil să distingi iluziile de realitate în conexiunea cu oamenii apropiaţi, să nu mai identifici idealurile tale cu cele ale lor ori să le impui ideile tale. Un plus de imaginaţie te îndrumă să dai o faţă nouă, mai frumoasă, locuinţei.

Cuadratul lui Saturn cu Neptun din 18 iunie 2016 te poate antrena în conjuncturi încurcate, greu de înţeles sau chiar în unele în care eşti ameninţat de o înşelăciune. Dacă te încăpăţânezi să nu vezi lucrurile aşa cum sunt şi te agăţi de idei preconcepute, nu faci decât să-ţi înrăutăţeşti situaţia. Acceptă ceea ce este inevitabil, menţine-ţi flexibilitatea mentală şi vei extrage beneficii acolo unde alţii dau rateuri.

Horoscop Săgetător 2016

Luna nouă apărută pe 20 iunie în Săgetător te energizează, te revitalizează. Ai curajul şi voinţa de a prelua inţiativa în chestiuni personale şi profesionale, promovându-ţi cu succes interesele. Entuziasmul care te însufleţeşte în acest context astral este molipsitor, îi poate provoca pe cei din jurul tău să se desprindă din inerţie şi comoditate.

Preocuparea exagerată faţă de detalii îţi înfrânează acţiunile ca efect al opoziţiei dintre Mercur şi Saturn. Străduieşte-te să nu pierzi din vedere pădurea din cauza copacilor.

Simţământul unei renaşteri spirituale, ce te străbate odată cu 21 iunie, sub influenţa tranzitului Soarelui în Rac şi a VIII-a casă a Săgetătorului, este însoţit de necesitatea de a renunţă la ceea ce nu-ţi mai este util în viaţă, la aspecte ale trecutului ce nu-şi mai au rostul. O componentă aparent negativă a personalităţii tale este pe cale să-ţi deschidă o perspectiva promiţătoare asupra viitorului apropiat.

Marte se întoarce în tranzit direct în Scorpion din 29 iunie 2016, călăuzindu-te să-ţi scoţi din penumbră idealurile şi individualitatea. Cu toate că eşti productiv mai cu seamă în demersuri personale, poţi profita şi de avantajele unei colaborări. Intuiţia şi imaginaţia îşi găsesc mijloace fertile de exprimare.

Într-un tranzit ce se va face simţit în special în luna iulie, Mercur în Rac şi a opta casă a Săgetătorului dă amploare tendinţelor solare. Posezi abilitatea de a descifra ce se ascunde sub vălul aparenţelor şi eşti stimulat de discuţii serioase, care îţi oferă prilejul să înveţi din experienţa şi credinţele altora.

Horoscop Săgetător iunie 2016 - Dragoste 


Din 17 iunie, prezenţa lui Venus în Rac te înzestrează cu un farmec aparte şi cu o sporită încredere în tine însuţi. Dacă eşti singur, ai astfel la îndemână atuuri majore în cucerirea unei persoane care te atrage de câtva timp. Nativii aflaţi într-o relaţie de cuplu se bucură de mai multă înţelegere şi afecţiune din partea partenerului lor. Este o vreme dedicată înteţirii senzualităţii, împărtăşirii erotice în legăturile în doi, dar şi statornicirii unora dintre acestea printr-o căsătorie.

Pasiunea continuă să guverneze viaţa sentimentală odată cu 21 iunie. Amplasarea Soarelui în a VIII-a casă a Săgetătorului este asociată cu o fierbinte revărsare a simţămintelor de iubire, dar şi cu escaladarea confruntărilor dintr-un cuplu împovărat de neînţelegeri şi tensiuni. Deşi despărţirea poate fi dureroasă, adeseori este singura soluţie în astfel de cazuri.


Horoscop Săgetător iunie 2016 - Bani şi muncă 


Soarele în opoziţie cu Saturn pe 3 iunie 2016 ridică piedici în drumul spre obiectivele tale din afaceri. Unii oameni, în special influenţi, par să îţi obstrucţioneze eforturile. Este necesar să analizezi cu discernământ sursa dificultăţilor care te afectează şi să apelezi mai des la calm şi organizare.

Norocul te însoţeşte în activităţile financiare din 17 iunie 2016, sub impactul tranzitului lui Venus în a opta casă a Săgetătorului. În această circumstanţă astrală, poţi să obţii cu uşurinţă un împrumut în condiţii avantajoase, să găseşti un investitor pentru o afacere abia înfiripată şi, câteodată, chiar să câştigi la loto!

Horoscop Săgetător mai 2016
Horoscop Săgetător iunie 2016 Horoscop Săgetător iunie 2016 Reviewed by Diana Popescu on mai 25, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.