Horoscop Scorpion iunie 2016

În horoscopul Scorpionului iunie 2016 predomină tendinţa de a te deschide spre dimensiuni noi, inedite ale lumii, sinelui şi dragostei, beneficiile datorate studiului şi călătoriilor, realismul în abordarea ţelurilor tale şi imbunătăţirea relaţiilor parteneriale financiare şi de afaceri.

Horoscop general Scorpion iunie 2016 


Pe 5 iunie 2016, atunci când Luna nouă se instalează în cerurile Gemenilor şi a opta casă a Scorpionului, poţi fi înclinat să complici o situaţie deja încurcată ţinând de dragoste ori de afaceri. Se impune să fii cât mai cumpănit şi sincer cu tine însuţi, să eviţi să mizezi pe totul sau nimic. Pentru a nu da naştere unor confuzii, neînţelegeri, asigură-te că eşti cât mai transparent în interacţiunea cu alţii.

Opoziţia dintre Mercur şi Marte de pe 9 iunie te îndeamnă să fii combativ, chiar agresiv în promovarea intereselor tale, să consideri orice critică a altora drept un afront ori un atac direct la propria-ţi persoană. Păstrează-ţi calmul şi fii receptiv faţă de îndrumările prietenilor, celor care îţi doresc cu adevărat binele.
Scorpion

Extinderea orizonturilor fizice şi/sau intelectuale constitue o prioritate din 17 iune 2016, ca urmare a tranzitului lui Venus în Rac şi a IX-a casă a Scorpionului. Treci printr-o perioadă prielnică plecării într-o călătorie dar şi iniţierii unui studiu capabil să-ţi perfecţioneze abilităţile şi să-ţi lărgească cunoaşterea lumii.

Horoscop Scorpion 2016 

Soarele îşi croieşte şi el drum, odată cu 21 iunie, în Rac, continuând să pună accentul pe dezvoltarea personală facilitată de educaţie, învăţare, călătorii şi experienţe de viaţă semnificative.

Energia clocotitoare furnizată de întoarcerea lui Marte în aspect direct în Scorpion este canalizată cu succes către obiective realiste din 29 iunie 2016. Deşi eşti ispitit să preiei o grămadă de iniţiative, eşti în stare să ţi le ierarhizezi, astfel încât să le duci la bun sfârşit pe cele mai importante. Impulsivitatea infuzată de Marte este ţinută în frâu, şi te incită mai greu să te azvârli în dueluri şi certuri neproductive.

Călătoria lui Mercur în a noua ta casă, ce îşi pune amprenta asupra ta mai cu seamă în luna iulie, înteţeşte odată cu 30 iunie tendinţele inspirate de Venus şi Soare. Comunicarea cu altfel de persoane decât cele din traiul cotidian te stimulează să-ţi dezvălui individualitatea autentică, originalitatea interioară.

Horoscop Scorpion iunie 2016 - Dragoste 


Dragostea se eliberează cât de cât de balastul iluziilor şi derutei din 13 iunie 2016, datorită aspectului retrograd preluat de Neptun în Peşti şi a cincea casă a Scorpionului. Nu mai ai cum să vezi un flirt superficial sau o aventură efemeră drept iubirea vieţii tale, şi nici să pui semnul egalităţii între compasiunea faţă de cineva şi dragoste.

Începând cu 17 iunie, Venus parcurge sectorul astrologic al celei de-a IX-a tale case, aşa că este posibil să fii antrenat într-o idilă cu o persoană sosită de pe alte meridiane ale lumii ori cu una întâlnită în decursul unei călătorii. Nativii din Scorpion implicaţi într-o legătură de cuplu îşi pot împrospăta conexiunea afectivă graţie unui periplu în doi prin locuri nevizitate până acum sau, cel puţin, prin desprinderea de obişnuinţe şi cărări bătătorite ale existenţei.

Horoscop Scorpion iunie 2016 - Bani şi carieră 


Optimizarea comunicării cu partenerii de afaceri sau din întreprinderi financiare, focalizarea împreună cu ei pe obiective comune au potenţialul de a-ţi dărui câştiguri substanţiale sub impactul tranzitului lui Mercur, demarat pe 13 iunie 2016, în Gemeni şi a VIII-a casă a Scorpionului. Există posibilitatea să faci mai multe călătorii scurte în interes de afaceri.

Luna nouă găzduită pe 20 iunie în Săgetător are capacitatea de a-ţi limpezi preocupările din sfera financiară. Eşti străbătut de o crescândă conştientizare a atuurilor personale. O atitudine mult mai încrezătoare în valoarea ideilor şi cunoştiinţelor tale te poate motiva să te avânţi spre căi noi, creative, de a face bani.

Horoscop Scorpion mai 2016
Horoscop Scorpion iunie 2016 Horoscop Scorpion iunie 2016 Reviewed by Diana Popescu on mai 24, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.