Horoscop Scorpion mai 2016

Horoscopul Scorpionului mai 2016 insistă pe întărirea relaţiilor de prietenie şi beneficiile furnizate de acestea, pe asumarea unei perspective largi despre destinul tău, dar şi pe necesitatea de a da dovadă de răbdare şi perseverenţă în acţiunile tale majore. Viaţa amoroasă este caracterizată de limpezime şi profunzime, iar demersurile financiare tind să preia o turnură pozitivă.

Horoscop general Scorpion mai 2016 


Sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 6 mai în Taur şi a şaptea ta casă, eşti călăuzit să îţi revezi relaţiile parteneriale, să distingi care dintre ele sunt sănătoase, şi care nocive. Nu mai poţi accepta legături umane ambigue, şi eşti înclinat să le vezi în alb şi negru, să le fortifici pe cele care-ţi sunt benefice şi să te lepezi de cele dăunătoare sau nesemnificative. Poţi să tragi invăţămainte chiar şi din relaţia încordată cu duşmanii, să îţi clarifici sursele adânci ale inamiciţiei cu aceştia.

Prieteniile neglijate capătă o nouă şansă de a se dezvolta odată cu 9 mai 2016, graţie ieşirii lui Jupiter din aspectul său retrograd în Fecioară şi a XI-a casă a Scorpionului. Mai mult decât atât, ai oportunitatea să îţi faci noi amici sau să aderi la un grup social în stare să te sprijine în materializarea obiectivelor tale principale. Oricum, acest aspect astral este asociat cu abilitatea de a-ţi atinge mai uşor ţelurile, poate şi datorită atitudinii tale senine, optimiste faţă de viaţă.
Scorpion

Vezi şi Horoscopul Scorpionului în anul 2016!

Din 20 mai, tranzitul Soarelui în Gemeni şi a opta ta casă îţi conferă capacitatea de a-ţi înţelege mai bine sinele. Ai posibilitatea să îţi formezi o imagine de ansamblu a existenţei, să desluşeşti sensurile evenimentelor care te-au marcat în ultimul an. Tocmai de aceea, te poţi simţi mobilizat să treci printr-o schimbare de amploare, presupunând descătuşarea de obiceiuri neproductive, ce îţi îngrădesc evoluţia.

Marte se înscrie odată cu 27 mai 2016 într-un tranzit retrograd în Scorpion, inaugurând un interval de timp ceva mai dificil în urmărirea demersurilor tale. Poţi întâlni piedici neaşteptate, conjuncturi derutante sau complexe, în faţa cărora trebuie să te înarmezi cu răbdare şi perseverenţă. Nu este vremea să te angajezi în acţiuni riscante pe nici un plan al existenţei. Prin adoptarea unei prudenţe mereu treze, îţi poţi reduce constant pierderile cu care este corelat acest tranzit.

Horoscop Scorpion mai 2016 - Dragoste 


Dragostea nu se împacă cu jumătăţi de măsură sub influenţa Lunii noi din Taur şi a şaptea casă a Scorpionului. Data de 6 mai 2016 poate, aşadar, să fie consacrată iniţierii unei idile cu o persoană cu inima deschisă, a cărei sinceritate şi loialitate îţi promit mari împliniri pe termen lung. Dacă unii nativi aflaţi deja într-o relaţie de cuplu tind să îşi învigoreze conexiunea cu persoana iubită, alţii, măcinaţi de insatisfacţii, sunt pe cale să se despartă de partenerul lor.

Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Viaţa sentimentală câştigă în profunzime şi intensitate din 24 mai, atunci când Venus începe să parcurgă zona astrologică a Gemenilor şi a VIII-a ta casă. Dacă eşti singur încă, refuzi să te implici într-o aventură amoroasă superficială. Pari să fii atras de cineva care radiază o aură de mister, faţă de o persoană având putinţa de a te înţelege până în straturile cele mai adânci ale sufletului şi a-ţi vindeca vechi răni emoţionale. În cuplurile formate, Venus infuzează o senzualitate efervescentă ce îmbie spre rare delectări erotice.

Horoscop Scorpion mai 2016 - Bani şi muncă 


Luciditatea pe care ţi-o dăruieşte Soarele din 20 mai, de-a lungul călătoriei sale în a opta casă a Scorpionului, te ajută să îţi echilibrezi situaţia financiară, să întrevezi căi de sporire a veniturilor şi eliminare a cheltuielilor. Poţi profita din plin de un parteneriat de afaceri existent sau de unul închegat în această perioadă.

Pe 22 mai 2016, Luna plină din Săgetător şi a II-a ta casă pune accentul pe o transformare radicală a felului cum abordezi sfera financiară. Poţi conştientiza că te-ai lăsat în voia inerţiei, că este nevoie să te desprinzi de cărări bătătorite, să îţi asumi o iniţiativă îndrăzneaţă, având potenţialul de a-ţi creşte simţitor contul din bancă şi a nu mai fi astfel dependent de nimeni din punct de vedere financiar.

Horoscop Scorpion aprilie 2016
Horoscop Scorpion mai 2016 Horoscop Scorpion mai 2016 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 27, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.