Horoscop Scorpion aprilie 2016

Conform horoscopului Scorpionului aprilie 2016, starea de sănătate devine o prioritate, se impune să nu îi subapreciezi, dar nici să-i supraapreciezi pe oamenii din jurul tău, eşti învigorat şi ai parte de împliniri graţie relaţiilor parteneriale, viaţa amoroasă ţi se remarcă prin limpezime şi are de câştigat în urma confruntărilor, iar cea profesională tinde să-ţi fie de bun augur.

Horoscop Scorpion aprilie 2016 | Horoscop general 


Scorpion
Venus şi Mercur parcurg din 5 aprilie 2016, interferandu-şi influenţele, sectorul Berbecului şi a şasea casă a Scorpionului, respectiv zona astrologică a Taurului şi a VII-a ta casă. Dacă cea dintâi planetă te inspiră să te infrumutesezi, să îţi îmbunătăţeşti imaginea exterioară nu prin artificii, ci prin optimizarea stării de sănătate, prin adoptarea unui stil de viaţă în conformitate cu cerinţele esenţiale ale trupului şi minţii, Mercur te face să conştientizezi într-o sporită măsură personalitatea oamenilor din preajma ta, să fii mai receptiv faţă de interesele şi frământările lor. Ai, în acest fel, prilejul să cooperezi mai bine cu alţii, să profiţi de oportunităţi datorate abilităţii tale de a face compromisuri şi a disponibilităţii de a-i sprijini pe alţii.

Ameliorarea tonusului tău fizic şi psihic reprezintă o prioritate pe 7 aprilie, sub efluviile Lunii noi din Berbec. Această circumstanţă astrală înteţeşte tendinţele venusiene şi te îndrumă să îţi purifici trupul, să te raliezi unui program regulat de exerciţii fizice sau unei noi diete, astfel încât să-ţi dai jos kilogramele în plus.

Nu te lăsa stăpânit peste măsură, în mod nejustificat, de senzaţia că eşti dominat de o persoană din apropierea ta, de o rudă sau cineva din sfera profesională. Pluton retrograd începând cu 18 aprilie în Capricorn şi a doua casă a Scorpionului are câteodată obiceiul de a infuza astfel de impresii, dar şi de a te face mai secretos ori a te impulsiona să te vezi cu mult deasupra altora. Nu subevalua punctele forte ale oamenilor întrucât, în acest mod, poţi fie să pierzi o bătălie importantă, fie să te lipseşti de o alianţa puternică. Nu uita de lecţiile pe care ţi le-a dat Mercur la debutul lunii.

Citeşte şi horoscopul Scorpionului pentru anul 2016

Din 19 aprilie, periplul Soarelui în Taur şi a şaptea ta casă scoate la lumină, în relief, relaţiile parteneriale. Poţi învăţa mai multe despre tine însuţi prin întâlniri şi convorbiri serioase cu persoane de care te leagă aceleaşi interese sau simţăminte. În acelaşi timp, ai îndemânarea de a distinge cu claritate dacă o legătură de parteneriat este împlinitoare ori dacă are carenţe şi este necesar să pui în discuţie ce este de făcut pentru a o îmbunătăţi. Succesele în aproape orice ce întreprinzi îţi sunt condiţionate de unirea eforturilor tale cu cele ale cuiva însufleţit de aceleaşi ţeluri ca şi tine.

Luna plină răsărită pe 22 aprilie în Scorpion anunţă că este vremea să-ţi fortifici încrederea în tine însuţi şi să-ţi răsfrângi în minţile oamenilor o imagine individuală cu un impact puternic. Dacă ai îndoieli în această privinţă, un prieten poate să-ţi reamintească care-ţi sunt atuurile şi să te sprijine să-ţi măreşti respectul faţă de propria ta persoană. Această Lună plină îţi semnalează că numai prin străduinţe temeinice, cu fundaţii solide, ai şansa să câştigi în cursa destinului tău.

Relaţionarea cu ceilalţi este pe cale să-ţi aducă prejudicii odată cu 28 aprilie, ziua de debut a tranzitului retrograd al lui Mercur în a VII-a casă a Scorpionului. Poţi cade pe panta unei aserviri prea mari faţă de alţii, a neîncrederii în opiniile tale, a predispoziţiei de a-ţi anihila personalitatea. Păstrează-ţi în gând mesajele Lunii pline şi învăţăturile sale, şi vei evita o astfel de atitudine negativă.

Descoperă-ţi soarta potrivit horoscopului chinezesc 2016

Din fericire, poziţionarea lui Venus în acelaşi sector astrologic contracarează din 30 aprilie 2016 reverberaţiile de rău augur ale lui Mercur. Planeta frumusestii îţi injectează forţă, curaj, siguranţă şi îi determină pe oameni să-ţi aprecieze crezurile şi ideile. Acest lucru este vădit îndeosebi în legăturile parteneriale, atât în cele mai vechi cât şi în cele formate acum sub bunele auspicii ale lui Venus.


Horoscop Scorpion aprilie 2016 | Horoscop dragoste 


Viaţa sentimentală câştigă în limpezime, se dezbară de ambiguităţi din 5 aprilie graţie prezenţei lui Venus în a VI-a ta casă. Poţi descoperi magia împărtăşirii reciproce a iubirii cu partenerul tău prin intermediul lucrurilor, cuvintelor şi gesturilor cele mai simple. Sentimentele de ataşament înfloresc într-o aparentă normalitate, sunt exprimate direct, fără să-şi mai caute subterfugii sau să se mai joace de-a v-aţi ascunselea. Dragostea este la fel de normală, vitală ca şi simplul fapt de a respira. O idilă începută în această conjunctură astrală nu mai necesită ascunzişuri, tertipuri şi manevre ocolitoare, ci se înfiripă de la sine prin recunoaşterea francă a atracţiei reciproce.

Certurile dintre îndrăgostiţi sunt asemeni ploilor de primăvară: înteţite, dar scurte. Sub influenţa tranzitului Soarelui în a şaptea casă a Scorpionului pot ieşi la suprafaţă nişte probleme având potenţialul de a provoca certuri ce nu îţi întunecă conexiunea de cuplu ci, dimpotrivă, o luminează, evidenţiază lucruri negative ce se impun a fi eliminate fără prea multe eforturi.

Călătoria lui Venus în Taur te încurajează, de pe 30 aprilie, în cazul în care eşti singur, să te dedici unei poveşti de dragoste serioase, marcate de o profundă împărtăşire afectivă. Există posibilitatea să pui bazele unei astfel de relaţii împreună cu o persoană şarmantă, care ştie să se facă plăcută în orice situaţie şi iese din comun prin aura sa de graţie şi demnitate. O poţi cunoaşte prin mijlocirea unui prieten sau a unei rude...

Horoscop Scorpion aprilie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Că efect al tranzitului lui Venus în a şasea casă a Scorpionului, odată cu 5 aprilie 2016 eşti predispus să încerci să dai o notă de frumuseste locului de muncă sau sarcinilor încredinţate. Ţii să îţi organizezi cu minuţiozitate activitatea profesională, iar preocuparea de a te apropia de perfecţiune chiar şi în cele mai mici detalii nu are cum să treacă neobservată de şefii tăi.

Pe 7 aprilie, Luna nouă din a VI-a ta casă este gata să îţi cutremure rutina cotidiană de la serviciu, un lucru deloc rău, având în vedere că te scoate dintr-un fel de amorţire, te face alert şi îţi împrospătează preocuparea faţă de responsabilităţile tale.

Tranzitul retrograd demarat de Marte din 17 aprilie în Săgetător nu îţi recomandă să te lansezi în iniţiative temerare pe plan financiar. Nu îţi canaliza eforturile spre o afacere aparent promiţătoare întrucât, de cele mai multe ori, se poate dovedi a fi păguboasă. Continuă să te dedici unor planuri pe termen lung şi nu te deda unor cheltuieli impulsive, nesocotite, având potenţialul să-ţi afecteze simţitor bugetul personal.

Horoscop Scorpion martie 2016
Horoscop Scorpion aprilie 2016 Horoscop Scorpion aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 24, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.