Unele drumuri trebuie să le străbaţi de unul singur în viaţă

Indiferent că sunt ale mândriei şi succeselor, sau ale ruşinii şi dizgraţiei, unele drumuri trebuie să le străbaţi de unul singur în viaţă. Bucuriile provocate de realizările tale cele mai importante ori influenţele negative ale deciziilor tale îţi aştern înainte căi individuale. Numai tu te poţi confrunta cu adevărurile şi consecinţele - rele sau bune - ale acţiunilor în care te implici...

Este de aşteptat ca un astfel de drum parcurs în singurătate să-ţi ofere timpul şi inspiraţia de care ai nevoie pentru a te focaliza asupra deciziilor luate până acum şi a celor pe care urmează să le iei. Nimeni nu-ţi poate alege calea în locul tău şi nici nu poate să te îndrume cu adevărat încotro să te îndrepţi atunci când ajungi la o răspântie. Stă numai în puterea ta, a conştiinţei şi inimii tale să optezi ce este necesar să faci.
Călătoria ta nu se încheie niciodată. Ea începe mereu, cu fiecare pas al tău!

De-a lungul drumului, poţi să îi aduci aproape pe oamenii care îţi doreşti să călătorească împreună cu tine.

Unii din cei aleşi să te însoţească în decursul călătoriei tale pot fi de acord cu direcţia în care mergi, iar alţii pot devia de la aceasta. Poate că cei din urmă au fost meniţi să-ţi fie alături numai pentru o scurtă durata. Cei dintâi, însă, te vor întovărăşi până în pânzele albe, ştiind că parcursul gândit de tine este acelaşi cu cel visat de ei.

Poveste cu tâlc: Cum să îţi găseşti fericirea? 

Indiferent câţi oameni ai vrea să te acompanieze pe drumul tău, vor exista mereu unele porţiuni din el pe care va fi necesar să le străbaţi de unul singur. Unele drumuri sunt făcute pentru a merge pe ele fără vreun ajutor. Vor fi întotdeauna prieteni la capătul unor astfel de călătorii singuratice. Prieteni gata să îţi şteargă sudoarea de pe frunte şi să te bată pe umeri, felicitându-te, dar care nu vor avea cum să-ţi fie aproape în decursul călătoriilor tale solitare.

Păşeşte cu îndrăzneală pe traseele singurătăţii tale! Cercetează-ţi adânc motivele pentru care te-ai hotărât să mergi pe drumuri de acest fel şi nu şovăi să le străbaţi de unul singur. Parcurge-le având certitudinea că la sfârşitul drumeţiei tale vei fi răsplătit prin limpezirea a ceea ce ai nevoie să faci pentru a-ţi împlini ţelul esenţial al vieţii tale. Călătoria ta nu se încheie niciodată. Ea începe mereu, cu fiecare pas al tău!

Bagajul purtat în călătoria prin viaţă | Poveste cu tâlc
Unele drumuri trebuie să le străbaţi de unul singur în viaţă Unele drumuri trebuie să le străbaţi de unul singur în viaţă Reviewed by Diana Popescu on iunie 09, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.