Horoscop Balanţă iulie 2016

În horoscopul Balanţei iulie 2016 primează fortificarea relaţiilor de amiciţie şi avantajele de tot felul mijlocite de acestea, testarea legăturilor parteneriale din toate sferele existenţei tale şi o viaţă sentimentală îmbogăţită şi favorizată de prietenie.

Horoscop general Balanţă iulie 2016 


Relaţiile cu prietenii sunt caracterizate de afecţiune, empatie şi îţi făgăduiesc satisfacţii deosebite din 12 iulie 2016, ca urmare a tranzitului lui Venus în Leu şi a unsprezecea casă a Balanţei. Integrarea printre amici sau într-un grup social nu îţi diminuează totuşi forţa individuală ci, dimpotrivă, o scoate în evidenţă.

Mercur pătrunde şi el, începând cu 14 iulie, în sectorul astrologic al Leului, reluând tendinţele venusiene la un alt nivel, intensificând comuniunea din conexiunile cu prietenii. Gândurile ascunse nu mai au ce caută între tine şi ei, şi va puteţi canaliza eforturile şi talentele către o cauză comună, poate umanitară. În acest context, sfaturile şi îndrumările dăruite şi primite în cadrul relaţionării cu amicii sunt la mare preţ.
Balanţă

Pe 20 iulie 2016, Luna plină găzduită de Capricorn şi a IV-a casă a Balanţei are putinţa să-ţi diminueze preocuparea de a extrage cât mai multe avantaje din oportunităţile ivite în imediata ta apropiere, îndreptându-ţi mintea şi inima către trecut. De fapt, acest aspect astral este de bun augur întrucât are menirea de a te atenţiona să nu te lansezi prea năvalnic către viitor, fără să ţii cont de experienţele de viaţă semnificative trăite până acum.

Horoscop Balanţă 2016

Prieteniile sunt iarăşi învigorate şi câştigă în limpezime şi ajutorare reciprocă graţie tranzitului demarat de Soare, pe 22 iulie, în Leu. Astfel de legături umane îţi netezesc calea spre relaxare, degustarea plăcerilor vieţii, dar şi către idealuri înalte, ce se ridică deasupra preocupărilor cotidiene şi te călăuzesc spre o mărită libertate mentală şi îndepărtarea de convenţiile şi prejudecăţile lumii înconjurătoare.

Relaţiile parteneriale din plan personal, social şi profesional sunt supuse unor încercări hotărâtoare ca efect al trecerii lui Uranus, odată cu 29 iulie 2016, în aspect retrograd în Berbec şi a şaptea casă a Balanţei. Poţi să-ţi schimbi părerea despre unii asociaţi ai tăi, să le pui la îndoială onestitatea sau capacitatea de a se alinia cu adevărat obiectivelor tale cele mai ambiţioase. Străduieşte-te să te debarasezi de subiectivism şi să nu le impui standarde imposibil de atins celor din preajma ta.

Horoscop Balanţă iunie 2016

Mercur poposeşte din 30 iulie în Fecioară, dând naştere unei conjuncturi astrale ce se va reverbera asupra existenţei tale în special în luna august. Trecutul tinde să te acapareze, chiar să te tragă în jos, să-ţi retrezească în suflet sentimente de vinovăţie şi nostalgie care te îndepărtează de prezent şi îţi înceţoşează viitorul. Nu şovăi să te debarasezi de astfel de balasturi şi profită mai degrabă în aceastperioadă de creativitatea furnizată de Mercur, ce îşi află făgaşuri promiţătoare mai ales în activităţi artistice ori spirituale. Poţi fi predispus să te retragi cumva din viaţa socială pentru a-ţi rezerva mai mult timp meditaţiei, cumpănirii a ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Fii prevăzător ce şi cu cine vorbeşti întrucât acest ciclu mercurian este corelat cu ieşirea la suprafaţă a unor secrete stânjenitoare sau care nu pot fi înţelese de oamenii din jurul tău!

Horoscop Balanţă iulie 2016 - Dragoste 


Prietenia dă un imbold dragostei sau o mijloceşte odată cu 12 iulie. Venus îşi răsfrânge influenţele peste cea de-a XI-a ta casă, aşa că este de aşteptat să începi o idilă cu cineva cunoscut prin intermediul unui prieten sau în grupul tău social. În acelaşi timp, poţi închega o relaţie de cuplu cu un amic pe care ajungi să-l vezi, dintr-o dată, într-o lumină diferită şi să-ţi descoperi simţăminte faţă de el ce depăşesc graniţele unei simple şi sincere camaraderii. Balanţele care au un partener sunt pe cale să alunge o eventuală stafie a geloziei, să îşi extindă aria împărtăşirii din cuplu, să pună la punct, împreună cu tovarăşul lor de viaţă, planuri ţinând de un demers creativ, lucrativ, chiar de afaceri.

Horoscop Balanţă iulie 2016 - Bani şi muncă 


Pe 4 iulie 2016, Luna nouă din Rac şi a zecea casă a Balanţei pune accentul pe ţelurile tale cele mai importante, îndeosebi pe cele profesionale. Chiar dacă eşti conştient că nu o să-ţi fie deloc uşor să le împlineşti, tenacitatea Racului îţi sugerează că nu ai voie să te laşi păgubaş cu una cu două. Ai, totodată, posibilitatea să străluceşti la serviciu, să-ţi creşti reputaţia datorită unei realizări notabile, ce a presupus eforturi considerabile.
Horoscop Balanţă iulie 2016 Horoscop Balanţă iulie 2016 Reviewed by Diana Popescu on iunie 20, 2016 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.