Horoscop Fecioară septembrie 2016

Horoscopul Fecioarei septembrie 2016 aduce în prim plan optimizarea imaginii tale publice şi a interacţiunii din plan social, capacitatea de a-ţi crea aliaţi puternici în drumul spre obiectivele tale, intensificarea creativităţii şi oportunitatea de a te delecta în plăcerile şi frumuseţile existenţei. Atât viaţa sentimentală, cât şi cea financiară îţi sunt marcate de influenţe astrologice în general pozitive.

Horoscop Fecioară septembrie 2016 | Horoscop general 


Pe 1 septembrie 2016, Luna nouă din Fecioară pune accentul pe tot ce ţine de sinele tău, de la look şi până la modul cum te integrezi în sfera socială. Abordezi viaţa cu sensibilitate, conştiinciozitate şi chiar precauţie. Eşti străbătut de o energie proaspătă, care se canalizează spre perfecţionarea imaginii tale exterioare, armonizarea acesteia cu universul tău interior. Poţi fi îmboldit să te debarasezi de aspecte care nu te mai reprezintă, pornind de la îmbrăcăminte şi până la idei şi aspiraţii învechite.

Soarele în trigon cu Pluton pe 7 septembrie 2016 îţi învigorează încrederea în tine însuţi, iar perseverenţa şi tăria interioară îţi garantează realizări majore. Voinţa de a privi adânc în tine şi în oameni te ajută să pui capăt unor probleme care te sâcâie de ceva vreme.
Zodie Fecioara

Impulsivitatea, vădită îndeosebi în felul cum reacţionezi faţă de nişte veşti nesteptate şi în tendinţa de a respinge cu vehemenţă orice nu-ţi place şi pe oricine îţi contrazice opiniile, crezurile, constitue un reper obişnuit al cuadratului dintre Mercur şi Marte din 12 septembrie. Nu te arunca cu capul înainte în iniţiative aparent promiţătoare şi nu trecea cu vederea detalii semnificative ale acţiunilor tale!

Pe 13 august 2016, Soarele în conjuncţie cu Mercur şi în cuadrat cu Marte îţi îmbunătăţeşte comunicarea cu cei din preajma ta atâta timp cât nu-ţi laşi fierbintele spirit competitiv să degenereze în agresivitate şi nepăsare faţă de interesele şi mândria altora. Aşadar, dacă te sileşti să dai dovadă de diplomaţie, poţi profita de informaţii preţioase din mediul tău social şi profesional, şi să-ţi fructifici cu îndrăzneală demersurile principale.

Horoscop Fecioară 2016

Capacitatea de a ajunge la miezul lucrurilor şi discuţiile serioase, sincere cu prietenii îţi furnizează o revelaţie, întrezărirea unei căi noi a destinului ca urmare a trigonului lui Mercur cu Pluton de pe 21 septembrie. Întrucât eşti înzestrat cu o mare putere de convingere, ai ocazia să îi aduci pe oameni de partea idealurilor tale.

Începând cu 22 septembrie 2016, revenirea lui Mercur în tranzit direct în Fecioară restabileşte o relativă ordine, previzibilitate în interacţiunea socială. Ai la dispoziţie un interval de timp prielnic reluării şi ducerii la bun sfârşit a unor planuri ambiţioase. Eşti inspirat în optimizarea imaginii tale publice şi îţi poţi demonstra cu prisosinţă calităţile de lider.

Venus, prezentă din 23 septembrie în Scorpion, te sprijină să-ţi găseşti cuvintele potrivite la momentul potrivit, să-i farmeci pe oameni prin elocvenţa exprimării tale. Bunăvoinţa şi comportamentul prietenos sunt atuuri de nădejde în crearea de alianţe durabile cu cei din imediata ta apropiere. Comunicarea cu ceilalţi îţi făgăduieşte beneficii însemnate. Este o vreme oportună demarării unui contract, înaintării unei cereri sau a unui CV, accesării unor informaţii valoroase în materializarea obiectivelor tale.

Creativitatea ţi se înalţă până la ceruri sub impactul călătoriei lui Marte în Capricorn şi a cincea casă a Fecioarei, ce îşi face debutul pe 27 septembrie 2016. Ai posibilitatea să te remarci prin originalitatea ideilor, însă îţi poate fi greu să le exploatezi deoarece nu te simţi focalizat spre muncă ci, pe mai departe, către distracţii. Nu-ţi pierde întru totul din vedere responsabilităţile şi obligaţiile, şi nu-ţi refuza nimic din ce-ţi oferă viaţa, deconectează-te, detensionează-te şi lasă-te în voia copilului din interiorul tău!

Horoscop Fecioară septembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Sub efluviile Lunii pline poposite pe 16 septembrie 2016 în Peşti şi a VII-a casă a Fecioarei, viaţa ta de cuplu tinde să treacă printr-o transformare miraculoasă, vindecătoare. În acest conext astral, există posibilitatea să te desprinzi de o conexiune în doi dureroasă sau împovărătoare, lipsită de viabilitate, ce se baza în ultimul timp numai pe obişnuinţă sau inerţie. Totodată, un gest de iertare, al tău ori al partenerului tău, poate inlătura tensiunea din conexiunea voastră, dându-vă o nouă şansă să vă adânciţi împărtăşirea afectivă. Empatia, atractivitatea dăruită de această Lună plină nativilor singuratici le netezeşte calea spre o poveste de dragoste.

Viaţa sentimentală se eliberează de orice fel de derute, complicaţii şi neînţelegeri odată cu 23 septembrie. Venus străbate a treia ta casă, într-un tranzit ce îţi îngăduie, dacă eşti singur, să cucereşti sufletul unei persoane îndrăgite prin declararea sinceră, expresivă a simţămintelor tale ori prin dovedirea acestora într-un mod cât se poate de relevant. Cuplurile consacrate sunt reînsufleţite, reîmprospătate de onestitatea, deschiderea tot mai mare dintre cei doi parteneri.

Horoscop Fecioară august 2016

Pe 26 septembrie, Pluton iese din turnura sa retrogradă în Capricorn şi a V-a casă a Fecioarei, aşa că atmosfera din legăturile în doi continuă să se însenineze, să câştige în armonie. Eventualii nori negri ai unor gelozii nejustificate, unor ispite ascunse sau unor confruntări de orgolii dintre membrii cuplurilor se împrăştie de la sine, văzând cu ochii.

Fecioarele solitare au prilejul să devină mai ofensive în amor din 27 septembrie 2016, atunci când Marte îşi face intrarea în a cincea lor casă. Ele par să se dedea într-o sporită măsură flirturilor sau să fie înconjurate de mai mulţi pretendenţi la inima lor. Dacă ai deja un tovarăş de viaţă, posezi darul de a resprinde vălvătaia pasiunii dintâi din relaţia voastră.

Horoscop Fecioară septembrie 2016 - Muncă şi bani 


O perioada destul de lungă stand sub semnul unor conjuncturi favorabile din punct de vedere financiar este inaugurată din 9 septembrie 2016, graţie tranzitului lui Jupiter în Balanţă şi a II-a casă a Fecioarei. Vechi probleme sunt pe punctul să dispară şi să facă loc şansei de a-ţi ameliora vizibil situaţia materială, a-ţi creşte eficienţa în afaceri datorită atitudinii tale pozitive şi a abilităţii de a-ţi pune la treabă talentele, înzestrările native. De fapt, încrederea în propriile tale forţe atrage înspre tine prosperitatea şi favorurile altora. Este posibil să obţii o mărire de salariu, un împrumut avantajos, o sumă importantă de bani neaşteptată, nesperată. Este necesar, totuşi, să-ţi ţii în frâu impulsul de a cheltui nesocotit pentru a-ţi satisface capriciile, dorinţele de moment!

Soarele pătrunde şi el odată cu 22 septembrie în Balanţă, înteţind influenţele lui Jupiter. Eşti cu picioarele pe pământ, dotat cu simţ practic şi nu vrei să îţi asumi riscuri ieşite din comun pe plan financiar. Poţi să-ţi creşti veniturile prin demersuri bine gândite, prin afaceri cu un fundament solid ori printr-o ocupaţie lucrativă suplimentară. Nu mai eşti ispitit să arunci cu banii pe fereastră şi nu este exclus să achiziţionezi un bun de folosinţă îndelungată.
Horoscop Fecioară septembrie 2016 Horoscop Fecioară septembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on august 14, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.