Horoscop Săgetător septembrie 2016

Potrivit horoscopului Săgetătorului septembrie 2016, relaţiile de prietenie se multiplică şi îţi făgăduiesc beneficii notabile, îţi eficientizezi drumul spre obiectivele principale graţie colaborărilor, simţului practic şi realismului care te caracterizează, îţi identifici şi armonizezi impulsurile subconştiente şi sufleteşti, poţi avea parte de o viaţă amoroasă dominată de taine şi/sau intimitate, şi ai în faţă oportunităţi atât în sfera profesională, cât şi în cea financiară.

Horoscop Săgetător septembrie 2016 | Horoscop general 


Cuadratul Soarelui cu Saturn din 2 septembrie 2016 îţi aşează înainte piedici provocate adeseori de o grabă excesivă, ce te face să pierzi şirul detaliilor semnificative din demersurile tale. În acest context, dacă te dai înapoi cu un pas şi-ţi recapeţi imaginea de ansamblu, aceste inconveniente minore vor dispare de la sine.

Învigorarea prieteniilor mai vechi şi iniţierea unora promiţătoare constitue repere ale tranzitului pornit de Jupiter, pe 9 septembrie, în Balanţă şi a unsprezecea casă a Săgetătorului. Amicii te sprijină mai mult decât de obicei şi te îndrumă spre activităţi şi delectări împlinitoare. Tinzi să te alături unui grup însufleţit de un ideal nobil, de o cauză umanitară. Poţi fi străbătut de convingerea că dacă doreşti cu tărie ceva, universul îţi va netezi calea spre acel lucru. Oricum, ai posibilitatea să-ţi urmăreşti cu uşurinţă ţelurile, mai ales atunci când le împleteşti cu interesele altora.
Zodie Sagetator

Iluziile conştientizate sau nu care şi-au făcut loc în viaţa ta îţi dau de furcă pe 10 septembrie 2016, sub impactul cuadratului dintre Neptun şi Soare. Poţi întâlni situaţii greu de înţeles, derutante, riscând din această cauză să cazi pradă unor înşelăciuni. În cele din urmă, acest aspect astral are menirea să elimine tot ceea ce te împiedică să ajungi la adevăr, să ai o viziune realistă a lumii şi sinelui.

Horoscop Săgetător 2016

Mercur în cuadrat cu Marte pe 12 septembrie îţi impune să alegi cu grijă bătăliile în care te angajezi. Impulsionat să-ţi aperi cu îndârjire punctele de vedere, te poţi lansa în confruntări iscate chiar de lucruri triviale, neînsemnate. Este nevoie, aşadar, să asculţi cu atenţie şi receptivitate ceea ce au alţii de spus şi, totodată, să desluşeşti când este cazul să iei atitudine, să nu cedezi presiunii altora.

Ziua de 13 septembrie 2016 este rezervată cuadratului Soarelui cu Marte, un eveniment astrologic ce reia influenţele anterioare. Eşti predispus să interpretezi vorbele şi gesturile nevinovate ale oamenilor drept atacuri directe la propria persoană. Ardentul spirit competitiv te poate determina să-ţi asumi riscuri prea mari, să mizezi pe totul sau nimic!

Magia Lunii pline răsărite pe 16 septembrie se revarsă peste zona astrală a Peştilor şi a IV-a casă a Săgetătorului. Ai astfel ocazia să-ţi rememorezi clipele de fericire inocentă din copilărie, dar să găseşti şi o soluţie inspirată pentru o problemă familială. Această Lună plină este prielnică unei purificări a casei, eliberării acesteia de lucruri inutile, care nu îşi mai au rostul.

Traversat de îndrăzneala de a face ceva cu totul deosebit, nu-ţi mai pasă dacă îi şochezi ori revolţi pe alţii în acest fel. Trigonul dintre Marte şi Uranus din 17 septembrie 2016 îţi dăruieşte satisfacţii ieşite din comun dacă îţi asculţi chemările inimii şi năzuinţa de a fi independent.

Horoscop Săgetător august 2016

Pe 20 septembrie, Venus în sextil cu Marte dă naştere unei comunicări intense, efervescente cu cei din jur, unui aflux de creativitate ce poate fi pus în valoare cu succes în muncă ori într-un hobby. Agenda îţi este încărcată de o grămadă de evenimente şi încrederea în tine însuţi îţi înlesneşte realizări notabile pe plan financiar. Poţi fi predispus să te dedai unor flirturi nevinovate.

Soarele îşi croieşte drum în Balanţă şi a XI-a casă a Săgetătorului începând cu 22 septembrie, insistând şi el pe beneficiile sufleteşti şi materiale extrase din legăturile de prietenie. Deşi te simţi bine printre amici, eşti cumva detaşat de ei întrucât acest ciclu solar te focalizează spre viitor şi independenţa personală. Ai capacitatea să întrevezi mijloace practice de materializare a speranţelor şi idealurilor tale majore.

O perioadă aflată sub semnul unor visuri pregnante, a unor doruri adânci şi a unei fantezii dezlănţuite este inagurată pe 23 septembrie 2016, atunci când Venus se mută pe tărâmurile Scorpionului şi ale celei de-a douăsprezecea tale case. În această conjunctură, poţi să îţi înseninezi mintea şi inima, să te relaxezi în singurătate, să intri în contact cu nevoile tale primare. Treci printr-un interval de timp auspicios unei vindecări sufleteşti, recunoaşterii simţămintelor tale şi a naturii tale spirituale.

Horoscop Săgetător septembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Din 23 septembrie, Venus în a XII-a casă a Săgetătorului îşi face simţită prezenţa discret, îşi clădeşte planurile ţinând de viaţa ta sentimentală în penumbră, în spatele culiselor. Tocmai de aceea, unii nativi singuri sunt pândiţi de înclinaţia subconştientă de a se îndrăgosti de cine nu trebuie, de o persoană căsătorită ori inaccesibilă. Ar fi bine, drept urmare, să-şi pună inima sub obroc, să o închidă în colivia minţii, în caz contrar riscând să aibă parte de necazuri sau să se cufunde în dezamăgiri. Alţi Săgetători au şansa să închege o idilă fericită, dar întrucâtva secretă, necesitând să fie ascunsă de ochii prea curioşi ai lumii. Nativii aflaţi într-o legătură de cuplu sunt pe cale să redescopere romantismul din conexiunea cu persoana iubită, să-şi dezvăluie dimensiuni spirituale ale relaţiei cu partenerul lor.

Horoscop Săgetător septembrie 2016 - Muncă şi bani 


Sub vibraţiile Lunii pline ivite pe 1 septembrie 2016 în Fecioară şi a zecea casă a Săgetătorului, eşti înclinat să-ţi readuci în minte aspiraţiile temerare, autentice, privind evoluţia ta, mai cu seamă în plan profesional. Poate că ţi-ai fixat obiective prea mărunte şi simţi că este timpul să escaladezi un munte, să faci ceva excepţional. Posezi capacitatea să-ţi pui la punct strategii solide de dezvoltare în carieră. Poţi avea oportunitatea de a fi invitat la un interviu pentru un nou job, ce are potenţialul să îţi ofere sporite satisfacţii profesionale şi financiare.

Simţul responsabilităţii îţi iese la lumină pe 7 septembrie, ca urmare a sextilului lui Venus cu Saturn. Ştii cum să-ţi pui în aplicare ideile, să le fructifici şi să-ţi organizezi munca. Te îndepărtezi de conjuncturile frivole ale vieţii sociale, şi eşti atras de discuţii serioase, productive, cu oameni cărora le pasă de problemele tale.

Mercur statorniceste un climat pozitiv în muncă odată cu 22 septembrie, graţie întoarcerii sale în tranzit direct în a X-a ta casă. Încurcăturile, nelămuririle ce ţi-au putut învălui până acum zona profesională se risipesc şi tinzi să ştii cu siguranţă ce ai de făcut pentru a face importanţi paşi înainte în carieră. Posezi abilitatea de a corecta impresiile greşite despre tine ale unor şefi şi colegi, şi de a-ţi crea contacte utile în sfera profesională.

Pluton îşi părăseşte şi el turnura retrogradă în Capricorn şi a doua casă a Săgetătorului, infuzând relaxare în sectorul tău profesional. Ar trebui să fii înarmat cu o înţelegere pătrunzătoare a situaţiei tale materiale, să-ţi abordezi cu un plus de seriozitate chestiunile financiare.

Aspiraţia de a te bucura de stabilitate, siguranţă din punct de vedere material devine o prioritate odată cu 27 septembrie în urma tranzitului lui Marte în Capricorn. Eşti capabil să-ţi pui la treabă înzestrările în demersurile financiare, eventual printr-o activitate lucrativă suplimentară, individuală, ori prin lansarea într-o afacere pe cont propriu.
Horoscop Săgetător septembrie 2016 Horoscop Săgetător septembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on august 16, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.