Cum să porţi o rochie de ocazie si bijuterii fabuloase cu bani puţini via DRESSBOX?


"Ceea ce porţi/cum eşti îmbrăcată este felul în care te prezinţi pe tine însăţi lumii, mai ales în zilele noastre, când contactele umane au devenit atât de rapide. Modă este o limba instant." Miuccia Prada

Deunăzi, una din prietenele mele a venit şi mi-a spus că unul din directorii de la firma unde lucrează se căsătoreşte şi nu poate să se sustragă de la eveniment, implorandu-mă să-i împrumut rochia cu care am fost îmbrăcată la Evenimentul X de anul trecut. Sinceră să fiu, habar nu aveam cu ce mă îmbrăcasem la acel eveniment! I-am deschis dressing-ul şi am lăsat-o să caute rochia mult râvnită...

Fashion-ul nu este doar o unealtă pentru a face o femeie mai frumoasă, este, de asemenea, un fel de poliţa de asigurare pentru a-i reda încrederea în sine insasi" Yves Saint Laurent

- Ce-ai făcut cu rochia, Diana? M-a întrebat ea cu ochii înlăcrimaţi. Şi apoi mi-am amintit, i-am spus şi ei şi-ţi povestesc şi ţie acum. 

Dacă vreun şef de-al tău se însoară ori o altă cunoştinţă pune la cale o nuntă mare sau un eveniment unde VIP-urile din oraş vor fi prezente, lasă grijile la o parte în legătură cu rochia pe care o vei purta căci există pe piaţă românească, de ceva timp, DRESSBOX, serviciul de închiriat rochii şi accesorii fabuloase, create de designeri renumiţi, precum Pradă, Dior, Valentino, Gucci, Saint Laurent sau Dolce&Gabbana, la preţuri accesibile oricărui buzunar!!



rochii si bijuterii designeri renumiti cu bani putini

Imaginează-te într-o rochie Valentino! 

Aşadar, în loc să investeşti mii de lei pe o rochie de ocazie pe care o vei purta poate o singură dată, poţi închiria o rochie senzaţională, care nu prea este de găsit prin magazine, de o calitate excelentă pentru câteva sute de lei. Vei gasi chiar si rochii de nunta uimitoare!

Trebuie să mai ştii că DRESSBOX este un serviciu naţional, adică poţi închiria o rochie de gala indiferent de locaţia ta, de exemplu: SatuMare, Timişoara, Iaşi sau Ploieşti. Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 300 lei. Iar rochia va ajunge la ţine în 24 de ore! 
Nu e cool? Şi o poţi purta timp de 4 zile! 

Intră pe site şi admira rochiile elegante ale acestora utilizând filtrele cele mai importante: ocazia pentru care ai nevoie de o rochie eleganta, mărimea, culoarea preferată, designerul. 

Dacă eşti din Bucureşti, poţi da o fugă în showroomul de pe Bulevardul Dacia nr. 78, unde vei fi primită cu braţele deschise de consilierii vestimentari ce îţi vor acorda toată atenţia! 

Încheiam articolul fără să-ţi spun despre accesoriile de vis: cerceluşi, ineluse, brăţări şi gentuţe, care îţi vor întregi garderoba specială şi  ii vor face pe toţi din jurul tău să rămână cu gura căscată! 




''Individualitatea va fi întotdeauna una dintre condiţiile adevăratei eleganţe", spunea Christian Dior şi-i dau dreptate, însă, uneori, trebuie să lupţi pentru ea!

Te salut şi petrecere frumoasă, oriunde ai fi!
Cum să porţi o rochie de ocazie si bijuterii fabuloase cu bani puţini via DRESSBOX? Cum să porţi o rochie de ocazie si bijuterii fabuloase cu bani puţini via DRESSBOX? Reviewed by Diana Popescu on septembrie 06, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.