Horoscop Rac octombrie 2016

În horoscopul Racului octombrie 2016 precumpănesc o integrare fericită, norocoasă în sfera profesională, năzuinţa şi şansa de a degusta din plin plăcerile existenţei, o viaţă sentimentală bogată, evoluând de la o atitudine rezervată, raţională, către una spontană, deschisă şi sinceră.


Horoscop Rac octombrie 2016 | Horoscop general 


Traiul de acasă poate fi perturbat pe 1 octombrie 2016, ziua când Luna nouă se poziţionează în Balanţă şi a patra casă a Racului. O problemă sau o neînţelegere familială se adânceşte, se acutizează dacă nu te desprinzi de obişnuinţe şi nu îi afli un mod nou de abordare. Nu te lăsa în voia primei impresii, reacţii, evaluează cu calm situaţia şi îi vei găsi o rezolvare definitivă.
Rac octombrie 2016

Concentrarea către activităţile profesionale pare să slăbească sub impactul parcursului Soarelui, odată cu 23 octombrie, în Scorpion şi a V-a ta zonă astrologică. Ispitit să ieşi din carapacea prudenţei şi complexelor, te avânţi cu entuziasm în tot ce-ţi făgăduieşte desfătare, ai parte de numeroase întâlniri cu prietenii, petreceri şi evenimente sociale plăcute. Eşti satisfăcut de faptul că ajungi în centrul atenţiei, iar pofta ta de a te bucura de viaţă ajunge să fie contagioasă!

Horoscop Rac 2016

Din 24 octombrie 2016, tranzitul lui Mercur în cea de-a cincea casă a Racului te îndrumă spre preocupări intelectuale, către oportunităţi furnizate de creativitatea cu care îţi comunici ideile şi interesele. Dacă ai copii, tinzi să acorzi o sporită atenţie dezvoltării lor educaţionale.

Horoscop Rac octombrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă se înconjoară cu metereze, ziduri de apărare începând cu 18 octombrie 2016, ca urmare a tranzitului lui Venus în Săgetător şi a şasea casă a Racului. Mai mult decât atât, dacă eşti singur, poţi fi înclinat să îţi ţii în frâu pornirile inimii, să le treci prin filtrul unei minţi reci, lucide, să nu te îndrăgosteşti cu una cu două şi să analizezi pe toate fetele avantajele şi dezavantajele implicării într-o relaţie de cuplu cu un partener potenţial, fermecător. În cazul în care acesta întruneşte toate cerinţele, pretenţiile tale, este probabil ca el să provină din sfera ta profesională. Legăturile în doi consacrate se întăresc printr-o atitudine realistă, prin preocuparea de a-şi asigura un viitor stabil din punct de vedere material.

Dragostea se scutură din 23 octombrie de o luciditate extremă, uneori păguboasă, şi este cu atât mai fericită cu cât se lasă purtată de spontaneitate. Soarele păşeşte pe meleagurile Scorpionului, aşa că este de aşteptat să alunge umbrele incertitudinilor şi ale fricţiunilor din cupluri, şi să le insufle nativilor solitari o sporită deschidere către idile înfiripate sub semnul unor simţăminte năvalnice, exprimate direct şi limpede.

Mercur îşi face intrarea odată cu 24 octombrie în a cincea casă a Racului, netezind calea unei comunicări clare, oneste între partenerii din conexiunile afective în doi. Dacă eşti în pragul unei poveşti de dragoste, ai capacitatea să îţi mărturiseşti sugestiv, cu forţă de convingere, sentimentele faţă de persoana iubită.

Horoscop Rac octombrie 2016 - Muncă şi bani 


Pe 16 octombrie, sub vibraţiile Lunii pline din Berbec şi a zecea casă a Racului, viaţa profesională este pe punctul să ajungă la o răspântie importantă. Dacă eşti copleşit de responsabilităţi şi sarcini, poţi beneficia de un ajutor atunci când te aştepţi cel mai puţin, din partea cuiva pe care nu l-ai fi crezut în stare să fie capabil de acest gest. O idee de afaceri îndrăzneaţă este încununată de succes dacă o ajustezi cu grijă, în detaliu, circumstanţelor actuale.

Interacţiunea cu colegii şi şefii se armonizează, capătă o tentă de prietenie, camaraderie, din 18 octombrie. Prezenţa lui Venus în a VI-a ta casă este asociată cu o creştere a respectului şi prestigiului din sfera profesională, dar şi cu predispoziţia de a-ţi împleti munca cu plăcerea. Mult mai binevoitor şi mai diplomat cu cei din jur, te încadrezi de minune în activităţile în echipă şi eşti apreciat pentru abilităţile tale, pentru competenţa de care dai dovadă.

Horoscop Rac septembrie 2016
Horoscop Rac octombrie 2016 Horoscop Rac octombrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.