Horoscop Leu octombrie 2016

Potrivit horoscopului Leului octombrie 2016, ai năzuinţa şi prilejul de a te elibera de stres şi griji, a te relaxa şi distra atât cât îţi pofteşte inima, fără a-ţi ocoli însă responsabilităţile familiale şi cele elementare din plan financiar şi profesional. Stând sub semnul unei conjuncturi astrale auspicioase, viaţa amoroasă îţi este mai promiţătoare decât de obicei.

Horoscop Leu octombrie 2016 | Horoscop general 


Idei originale, inspirate, productive sunt pe cale să-ţi încolţească în minte pe 1 octombrie 2016, graţie prezenţei Lunii noi în Balanţă şi a treia casă a Leului. Pe de altă parte, discuţiile cu cei din jur te pot purta spre căi nesteptate, chiar derutante. În acest context astral, se impune aşadar să fii cât mai deschis faţă de opiniile şi punctele de vedere ale altora în loc să te agăţi cu încăpăţânare de opiniile tale.
Leu octombrie 2016

Luna plină ivită în data de 16 octombrie în cerurile Berbecului este asociată cu învăţătura şi credinţele tale, aşa că este posibil să trebuiască să-ţi schimbi sau ajustezi un proiect educaţional pe termen lung, eventual să optezi spre o altă formare profesională decât îţi propuseseşi mai demult. Nu te lăsa în voia unei grabe nejustificate de nimic, sileşte-te să îţi temperezi impulsivitatea şi să estimezi cu obiectivitate efectele posibile ale unei iminente decizii majore. Totodată, întrucât planurile legate de o călătorie îţi pot fi îngrădite ori chiar zădărnicite, este necesar să le pui la punct cu grijă, ţinând cont de toate detaliile şi riscurile sale.

Creativitatea efervescentă care te străbate odată cu 18 octombrie 2016, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Săgetător şi a V-a casă a Leului, este greu de canalizat către demersuri fertile din pricina neastâmpărului şi nevoii de a te relaxa, deconecta. Eşti înclinat să te distrezi, să te recreezi, îndeosebi prin activităţi cumva elevate, corelate cu arta, să te bucuri de aprecierea altora datorită faptului că ştii instinctiv cum să îţi scoţi la lumină calităţile, latura cea mai atractivă a personalităţii tale.

Horoscop Leu 2016

Viaţa ta ia o turnură mai serioasă, mai responsabilă începând cu 23 octombrie. Soarele iluminează zona astrologică a Scorpionului, focalizându-te înspre casă şi familie. Preferi să petreci mai mult timp împreună cu cei dragi şi îţi poţi restrânge la minimum activitatea socială. Este posibil să te dedici unor lucrări de întreţinere şi reparaţie a locuinţei amânate de multă vreme, să te ocupi de vânzarea sau cumpărarea unei proprietăţi imobiliare.

Mercur îşi face sălaş din 24 octombrie în a IV-a casă a Leului, într-un aspect astral ce dă amploare influenţelor solare. Neînţelegerile cu rudele nu mai au cum să se facă simţite din cauza sincerităţii, onestităţii din comunicarea cu ele. Ai tendinţa să examinezi raţional, cu realism tot ce ţine de familie şi locuinţă, să trasezi proiecte bine gândite pe termen lung în această privinţă.

Horoscop Leu octombrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Nativii din Leu au la dispoziţie, din 18 octombrie, una din perioadele anului cele mai prielnice vieţii sentimentale, ca efect al parcursului lui Venus în a cincea lor casă. Dragostea pluteşte în aer, iar oportunităţile în amor te pândesc în numeroase împrejurări, chiar aparent sordide ale existenţei, fără să fie nevoie să faci cel mai mic efort pentru a le atrage către tine. Farmecul dăruit cu generozitate de planeta frumuseţii te poate transforma în ţinta amoroasă a mai multor persoane deodată. Nu-ţi rămâne decât să o alegi pe cea care îţi face să tresalte cel mai profund sufletul! Dacă eşti angajat deja într-o relaţie de cuplu, ai potenţialul de a o reîmprospăta, a-i infuza un plus de romantism şi pasiune.

Horoscop Leu octombrie 2016 - Muncă şi bani 


Sfera financiară şi cea profesională nu sunt marcate în această lună de evenimente notabile, pozitive ori negative. Ţi se recomandă, totuşi, să nu-ţi neglijezi interesele şi responsabilităţile de bază din aceste domenii importante ale existenţei din pricina poftei tale de a distra şi a implicării adânci în chestiuni familiale.

Horoscop Leu septembrie 2016
Horoscop Leu octombrie 2016 Horoscop Leu octombrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 27, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.