Horoscop Leu septembrie 2016

Horoscopul Leului septembrie 2016 sugerează o integrare fertilă printre oameni, şansa de a călători şi a te bucura de succese în studii, satisfacţii şi împliniri ţinând de familie, o viaţă amoroasă caracterizată de stabilitate şi echilibru, şi oportunităţi în plan profesional şi financiar.

Horoscop Leu septembrie 2016 | Horoscop general 


Valorile tale interioare, ceea ce preţuieşti mai presus de orice în viaţă capătă întâietate pe 1 septembrie 2016, sub reverberaţiile Lunii noi poziţionate în Fecioară şi a doua casă a Leului. Este vremea să te îndrepţi instinctiv către reperele autentice ale personalităţii tale şi să arunci peste bord lucrurile şi preocupările convenţionale, impuse de alţii.

Atitudinea pozitivă şi sociabilitatea dăruite din 9 septembrie de tranzitul lui Jupiter în Balanţă te ajută să te integrezi fără probleme printre oameni. Îţi promovezi interesele cu o sporită forţă de convingere şi ai oportunitatea de a-ţi crea alianţe de nădejde datorită acestui lucru. Treci printr-o perioadă favorabilă călătoriilor şi studiilor. Examenele şi testele pe care le ai în faţă tind să fie încununate de succese. Viaţa îţi face daruri mai cu seamă prin intermediul comunicării cu rudele, colegii şi prietenii, evenimentelor şi activităţilor sociale, vizitelor, deplasărilor scurte prin ţară. În acest context astral, Jupiter îţi aduce, de obicei, veşti bune, ce se înalţă deasupra orizontului tău de aşteptări!
Zodie Leu

Pe 16 septembrie 2016, Luna plină răsărită în Peşti şi a VIII-a casă a Leului rupe barajul unor energii interioare la care nu aveai acces până acum. De fapt, acestea îşi arată puterile vindecătoare dincolo de zona ta conştientă, îţi lecuiesc vechi răni sufleteşti reprimate ori ocolite de mintea ta lucidă. Are loc o însănătoşire a ta dinăuntru către afară, ce se resimte şi prin revitalizarea fizică. Această Luna plină te curăţă de zgura falsităţii, ideilor de-a gata şi readuce în prim plan sinele tău autentic.

Horoscop Leu 2016

Soarele, prezent odată cu 22 septembrie în Balanţă dă şi mai multă vigoare influenţelor lui Jupiter, aşa că este de aşteptat că mintea să-ţi fie tot mai agilă, mai neastâmpărată, să dea naştere unor gânduri originale, ingenioase, pe care nu te poţi abţine să nu le împărtăşeşti altora. Viaţa socială efervescentă în care eşti atras te satisface şi îţi netezeşte calea spre lărgirea sferei de influenţă, lărgirea numărului de contacte cu persoane influente. Pe de altă parte, este necesar să-ţi ţii în frâu înclinaţia de a te lansa în prea multe proiecte şi a-ţi risipi concentrarea către activităţile prioritare. Învăţătura şi călătoriile beneficiază iarăşi de circumstanţe norocoase.

Relaţionarea cu familia se imbunătăţeşte văzând cu ochii şi îţi rezervă împliniri interioare şi exterioare de excepţie din 23 septembrie 2016, ziua de debut a vizitei lui Venus în Scorpion şi a patra casă a Leului. Apetitul pentru activitatea socială îţi scade pe măsură ce descoperi tot mai multe satisfacţii acasă, printre cei dragi. La ordinea zilei sunt petrecerile şi reuniunile în familie. Poţi fi inspirat să dai o nouă faţă, mai frumoasă, locuinţei tale şi, dacă eşti în căutarea unei noi case, în acest ciclu venusian ai ocazia să găseşti una pe placul tău şi care este din cale afară de ieftină.

Horoscop Leu septembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală este mai tihnită, mai stabilă şi mai echilibrată începând cu 23 septembrie. Din această zi, Venus îşi revarsă binecuvântările peste a IV-a ta casă, într-un tranzit ce încurajează nativii aflaţi într-o legătură de cuplu să-şi adâncească intimitatea cu partenerul lor, să se bucure de tovărăşia şi iubirea acestuia în "cuibuşorul lor de nebunii," izolandu-se întrucâtva de prietenii comuni. Este un interval de timp prielnic cinelor şi plimbărilor romantice în doi, dar şi mutării împreună cu persoana iubită în aceeaşi locuinţă (dacă nu s-a petrecut deja asta până în prezent). Leii singuri nu se mai mulţumesc cu idile superficiale şi sunt dornici să se angajeze într-o conexiune de cuplu de cursă lungă. Au posibilitatea să facă acest lucru prin mijlocirea unei rude sau a unui eveniment asociat cu familia (o nuntă, un botez, o petrecere).

Horoscop Leu septembrie 2016 - Muncă şi bani 


Pe 1 septembrie, Luna nouă din a II-a ta casă te focalizează asupra investiţiilor pe termen lung. Nu mai este cazul să îţi încropeşti banii de care ai nevoie de azi pe mâine, ci să pui la punct demersuri capabile să îţi furnizeze constant un venit tot mai mai mare odată cu fiecare zi, lună, an. Totodată, poţi fi călăuzit de impulsul de a-ţi pune în valoare şi a-ţi perfecţiona abilităţile profesionale, ideile de afaceri care mocnesc de multă vreme în sinele tău şi pe care nu ai îndrăznit până acum să le pui în aplicare.

Încurcăturile şi incertitudinile din plan financiar sunt pe cale să să dispară treptat odată cu 22 septembrie 2016, graţie revenirii lui Mercur în tranzit direct în Fecioară şi a doua casă a Leului, mai ales dacă ai înţeles învăţurile transmise de această planetă în decursul mişcării sale retrograde. Ar fi trebuit, aşadar, să desluşeşti care din demersurile tale nu sunt productive, şi care au mai mulţi sorţi de izbândă în îmbunătăţirea situaţiei tale financiare. Ai şansa să-ţi dezvălui surse noi de bani, care îţi pun totuşi la încercare perseverenţa şi capacitatea de a te desprinde de inerţia de zi cu zi.

Din 26 septembrie, Pluton îşi părăseşte aspectul retrograd în Capricorn, sprijinindu-te să obţii câştiguri majore prin mijlocirea relaţiilor parteneriale profesionale. Acest lucru este cu atât mai probabil cu cât te-ai debarasat de un orgoliu păgubos şi eşti capabil să înţelegi şi să preţuieşti ideile altuia, fără să le mai respingi din simplul motiv că nu îţi aparţin.

Horoscop Leu august 2016

Marte străbate odată cu 27 septembrie aceleaşi tărâmuri ale celei de-a VI-a case a Leului, prioritizandu-ţi preocupările legate de muncă. Se pare că ai o mulţime de făcut la serviciu, însă nu te simţi demobilizat din această cauza ci, din contra, ambiţionat să îţi îndeplineşte sarcinile cu brio pornind de la cele mai mici detalii. Nu suporţi să stai locului, şi ţii cu tot dinadinsul să îţi măreşti productivitatea. Spiritul competitiv ţi se intensifică şi poţi să te avânţi în dispute, certuri înfierbântate cu colegii chiar şi din pricina unor chestii mărunte. Abilitatea şi curajul de a-ţi afirma punctele forte îţi sunt de folos în găsirea unui alt job, mai avantajos.
Horoscop Leu septembrie 2016 Horoscop Leu septembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on august 28, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.