3 octombrie: Ziua pasionaților de tehnologia informațiilor (techies)

 Ziua pasionaților de tehnologia informațiilor, pasionați porecliți în engleză "techies", încurajează studenții să ia în considerare o carieră în acest domeniu, numit IT sau, de mai curând, TIC, unul constând din prelucrarea sau procurarea, procesarea, stocarea, convertirea și transmiterea informațiilor, îndeosebi prin intermediul calculatoarelor, computerelor. 


Ai avut vreo problemă, de curând, cu calculatorul, telefonul sau laptopul tău? Ai auzit vreun sunet straniu iscat de el? Nu-ți mai funcționează camera web? Internetul a ajuns să ți se miște ca un melc și nu știi de ce? Încerci să printezi ceva și nu reușești? În oricare dintre aceste cazuri ai, probabil, nevoie de un "techie", un pasionat, un meseriaș în calculatoare, tehnologia informațiilor!       

        

3 octombrie: Ziua pasionaților de tehnologia informațiilor (techies)


Ziua pasionaților de tehnologia informațiilor a fost inițiată în 1998 de techies.com, cu sprijinul CNET Networks.


Viitorul ne rezervă, în continuare, o creștere a integrării tehnologiei informației în traiul nostru de zi cu zi, in toate activitățile noastre principale. Se estimează că până în 2030 joburile din IT/TIC se vor mări spectaculos, în detrimentul celor din alte sectoare. 


2 octombrie: Ziua Internațională a Nonviolenței

3 octombrie: Ziua pasionaților de tehnologia informațiilor (techies) 3 octombrie: Ziua pasionaților de tehnologia informațiilor (techies) Reviewed by Diana Popescu on octombrie 02, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.