Horoscop Gemeni octombrie 2016

Horoscopul Gemenilor octombrie 2016 lasă să se întrevadă schimbări în relaţiile de prietenie, lărgirea sferei tale de influenţă în societate, o viaţă de cuplu echilibrată şi armonioasă, şi o activitate profesională promiţătoare, caracterizată de eficienţă şi responsabilitate.

Horoscop Gemeni octombrie 2016 | Horoscop general 


1 octombrie 2016 este ziua dedicată Lunii noi poziţionate în Balanţă şi a cincea casă a Gemenilor, o zi prielnică lansării unor proiecte inspirate sau revitalizării altora, mai vechi, graţie unei abordări tumultoase, creative. În acelaşi timp, ai prilejul să-ţi descreţeşti fruntea, să găseşti noi modalităţi de a te bucura de viaţă. De fapt, dorinţa fierbinte de a te distra te poate provoca să te arunci cu capul înainte în tot felul de activităţi incitante, fără să le evaluezi cu realism riscurile.
Gemeni octombrie 2016


Relaţiile cu prietenii şi colegii pot fi cutremurate de neînţelegeri, certuri aprinse sub efluviile Lunii pline găzduite pe 16 octombrie de Berbec. Este posibil ca tensiunea crescândă provocată de animozităţi tainice, nedate pe faţă, din cadrul grupului frecventat de tine să se elibereze brusc, pe neaşteptate, în declaraţii şi acuzaţii impulsive. Poate fi nevoie să te rupi de alianţe, relaţii neimplinitoare, fără perspective în viitor.

Horoscop Gemeni 2016

Bunăvoinţa şi farmecul personal ce-ţi sunt infuzate de tranzitul iniţiat de Venus, odată cu 18 octombrie 2016, în Săgetător şi a VII-a casă a Gemenilor, îţi deschid porţi ferecate cu străşnicie până mai ieri, îţi garantează accesul în colectivităţi ori cercuri sociale inaccesibile până acum. Mai mult decât atât, planeta dragostei sprijină îmbunătăţirea legăturilor parteneriale din toate dimensiunile existenţei. Eşti satisfăcut de acest lucru, eşti gata să nu-ţi precupetesti nici un fel efort în acest sens, iar partenerii îţi răspund cu aceeaşi monedă. Proiectele comune îţi netezesc calea spre reuşite importante.


Horoscop Gemeni octombrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală din relaţiile de cuplu statornicite stă, din 18 octombrie, sub semnul armoniei, bunei înţelegeri, ca urmare a parcursului lui Venus în a şaptea ta casă. Ai posibilitatea să afli mai multe puncte, interese comune cu partenerul tău, iar comunicarea cu acesta devine tot mai sensibilă, mai intensă, uneori nemaifiind nevoie de cuvinte pentru a vă transmite unul altuia gândurile, simţămintele. Atât tu, cât şi persoana iubită sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri, punând conexiunea vostră afectivă mai presus de ţelurile individuale. Gemenii singuri pot fi călăuziţi către o idilă cu cineva capabil să îi iubească aşa cum sunt, ale cărui sentimente nu sunt înrădăcinate în iluzii păguboase.

Horoscop Gemeni octombrie 2016 - Muncă şi bani 


Din 23 octombrie, Soarele amplasat în Scorpion şi a şasea casă a Gemenilor te îndepărtează de frivolitate şi comoditate, focalizându-te către viaţa profesională, făcându-te să îţi tratezi sarcinile cu obiectivitate, meticulozitate şi chiar cu ambiţia de a te apropia de perfecţiune. Dai dovadă de eficienţă, în special în activităţi individuale presupunând atenţie faţă de detalii.

Munca nu încetează să-ţi dea ghes productivităţii odată cu 24 octombrie, sub impactul tranzitului lui Mercur în acelaşi sector astrologic al Scorpionului. Străbătut de idei inovatoare, tinzi să interacţionezi intens cu colegii. În acest context astral, poţi avea oportunitatea de a te implica într-un curs de perfecţionare sau reorientare profesională.

Horoscop Gemeni septembrie 2016
Horoscop Gemeni octombrie 2016 Horoscop Gemeni octombrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.