Horoscop Taur octombrie 2016

Horoscopul Taurului octombrie 2016 scoate în relief necesitatea de a-ţi disciplina şi canaliza eficient energia clocotitoare, avantajele generate de armonizarea, imbunătăţirea relaţiilor parteneriale şi o viaţă sentimentală însufleţită de pasiune şi o strânsă împărtăşire afectivă.

Horoscop Taur octombrie 2016 | Horoscop general 


Pe 1 octombrie 2016, Luna nouă din Balanţă şi a şasea casă a Taurului poate să te destabilizeze din punct de vedere emoţional, să îţi provoace schimbări bruşte ale dispoziţiei, dând aripi năzuinţei de a te elibera de orice fel de constrângeri şi obligaţii. Aspiraţia de a-ţi spori independenţa îşi găseşte făgaşuri fertile atâta vreme cât nu te laşi în voia unor acţiuni impulsive.
Taur octombrie 2016

Purtat de valul interior al unei cutezanţe năvalnice, ai posibilitatea să faci ceva original, ieşit din comun, impregnat de o creativitate impetuoasă. Luna plină răsărite în ziua de 16 octombrie în Berbec îţi stârneşte, totodată, simţăminte de revoltă şi eşti gata să calci în picioare reguli nescrise, să te lansezi în iniţiative incitante şi riscante, numai şi numai pentru a-ţi dovedi forţa personalităţii. În acest context astral, este indicat să-ţi laşi deoparte frustrările, mânia, să te fereşti de necazuri canalizându-ţi energia într-o direcţie pozitivă, împlinitoare.

Horoscop Taur 2016

Soarele pătrunde odată cu 23 octombrie 2016 în Scorpion şi a VII-a casă a Taurului, aşa că eşti pe cale să te bucuri de un echilibru stabil în legăturile de parteneriat din toate domeniile existenţei tale. Eşti impulsionat să laşi de la tine în astfel de conexiuni, să te străduieşti să ţi le îmbunătăţeşti, mai ales că le întrevezi şi chiar verifici potenţialul. Pe de altă parte, acest ciclu solar îţi semnalează ceea ce este în exces şi ceea ce este deficitar în viaţa ta, indrumându-te cum să păstrezi măsura în ansamblul activităţilor tale.

Relaţionarea, comunicarea cu oamenii apropiaţi, cu cei din asocierile ori colaborările tale reprezintă un reper şi mai important ca efect al tranzitului demarat de Mercur, pe 24 octombrie, în acelaşi sector astrologic al Scorpionului. Poţi descoperi, adeseori, că ai parte de succese prin unirea eforturilor tale cu ale altcuiva acolo unde anterior ai dat chix de unul singur. Mai mult decât atât, discuţiile cu persoane sincer interesate de soarta ta îţi înlesnesc idei strălucite în proiecte ce păreau a stagna sau a eşua inevitabil.

Horoscop Taur octombrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Din 18 octombrie, tranzitul lui Venus în Săgetător şi a opta casă a Taurului este asociat cu intensificarea pasiunii, senzualităţii din relaţiile de cuplu. Dacă eşti parte a unei astfel de conexiuni, eşti predispus să stingi flăcările unei gelozii nejustificate, să destrami contradicţiile, controversele cu partenerul tău, punând stavilă orgoliilor personale şi recurgând mai frecvent la compromisuri şi negocieri. În caz că eşti singur, graţie farmecului cu care te înzestrează Venus, poţi iniţia o relaţie romantică cu o persoană emanând un magnetism puternic, capabilă să te înţeleagă în profunzime şi să-ţi vindece prin forţa iubirii vechi răni sufleteşti, care şi-au pus poate o amprentă negativă asupra evoluţiei sinelui tău.

Horoscop Taur octombrie 2016 - Muncă şi bani 


Schimbări de amploare în felul cum îţi apreciezi viaţa profesională şi în modul în care te implici în aceasta sunt vestite sub efluviile Lunii noi poposite pe 1 octombrie în a şasea ta casă. Ai capacitatea să te îndrepţi spre un nou început în carieră în actualul tău loc de muncă sau într-un alt job, cu perspective şi responsabilităţi diferite.

Parteneriatele din afaceri şi din sfera profesională îţi furnizează avantaje, beneficii însemnate în urma periplului lui Venus în a VIII-a casă a Taurului. Demersurile individuale nu sunt propice, au mai mici sorţi de izbândă pe plan financiar în această conjunctură astrologică.

Horoscop Taur septembrie 2016
Horoscop Taur octombrie 2016 Horoscop Taur octombrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 23, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.