Horoscop Vărsător octombrie 2016

În horoscopul Vărsătorului octombrie 2016 primează posibilitatea unor transformări de anvergură ale perspectivei tale asupra lumii, învigorarea prieteniilor existente şi şansa de a-ţi închega altele, noi, avantaje profesionale datorate perseverenţei şi oportunităţii de a-ţi demonstra competenţa şi o viaţă amoroasă fortificată de convergenţa intereselor şi obiectivelor partenerilor de cuplu.

Horoscop Vărsător octombrie 2016 | Horoscop general 


Luna nouă găzduită de Balanţă şi a noua casă Vărsătorului de pe 1 octombrie 2016 este asociată cu o schimbare bruscă a planului, traseului unei călătorii sau a parcursului tău educaţional. Astfel, unii nativi pot fi siliţi să renunţe la studii, în vreme ce alţii pot beneficia de o bursă ori o altă oportunitate legată de învăţământ. În acelaşi timp, un eveniment ieşit din comun are potenţialul să îţi destrame o credinţă, o convingere, filosofia de viaţă, în general.
Vărsător octombrie 2016

O discuţie crucială cu o persoană influentă, cu darul să-ţi confirme că eşti pe drumul cel bun, se desfăşoară sub efluviile Lunii pline din Berbec şi a III-a ta casă din 16 octombrie. Încă o dată, este posibil să-ţi modifici radical opiniile şi viziunile din cauza unor veşti surprinzătoare, a comunicării cu oameni deosebiţi, chiar excentrici. Verifică cu minuţiozitate dacă promisiunile altora sau înţelegerile puse la punct cu alţii sunt sau nu veritabile, se pot materializa sau ai fost purtat, pur şi simplu, cu vorba!

Horoscop Vărsător 2016

Împăcat cu lumea, cu părţile bune şi rele ale celor din jurul tău, nu mai ţii neapărat să-ţi promovezi cu orice preţ, cu agresivitate, interesele şi ideile. Începând cu 18 octombrie 2016, tranzitul lui Venus în Săgetător şi a XI-a casă a Vărsătorului te călăuzeşte, dimpotrivă, să te bucuri de interacţiunea cu prietenii şi oamenii îndrăgiţi. În acest context astral, relaţiile cu amicii şi cele cu membrii din grupul tău social tind să te împlinească, să-ţi ofere satisfacţii atât suflesti, cât şi materiale.

Soarele îşi face intrarea, din 23 octombrie, în Scorpion, căutând să te convingă să analizezi cu realism încotro se îndreaptă viaţa ta, să te întrebi dacă avansezi cu adevărat spre ţelurile tale esenţiale. Pătruns de maturitate şi responsabilitate, eşti impulsionat să îţi dovedeşti valoarea, să te desprinzi de comoditate, să faci un lucru notabil, în stare să îşi pună amprenta asupra traiului celorlalţi!

Horoscop Vărsător octombrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală este guvernată de prietenie, împărtăşirea sinceră şi împlinitoare a aspiraţiilor şi preocupărilor comune, graţie prezenţei lui Venus, odată cu 18 octombrie, în a unsprezecea ta casă. Dacă eşti parte a unui cuplu, ai prilejul să te focalizezi, împreună cu parternerul tău, pe activităţi ce vă adeveresc că aveţi acelaşi obiective, aceleaşi gusturi, fie că este vorba despre muzică, filme, cărţi, fie prin colaborarea într-o afacere ori într-un proiect profesional. Vărsătorii singuri au mai mari şanse să iniţieze o idilă cu cineva aflat pe aceeaşi lungime de undă cu ei, cu o perspectivă asupra existenţei asemeni lor, împreună cu o persoană întâlnită prin intermediul unui prieten sau în cercul lor de cunoscuţi.

Horoscop Vărsător octombrie 2016 - Muncă şi bani 


Odată cu 23 octombrie 2016, ca efect al tranzitului Soarelui în a zecea casă a Vărsătorului, eşti înclinat să nu te dai înapoi de la nici un efort pentru a-ţi eficientiza activitatea din sfera profesională. Ai capacitatea să găseşti cele mai bune soluţii ale unor probleme tergiversante, iar şefii par să-ţi ceară părerea mai mult decât de obicei. Acest ciclu solar poate pune bazele evoluţiei tale în carieră!

Oportunităţile legate de muncă sunt şi mai mari din 24 octombrie, atunci când Mercur porneşte să străbată aceeaşi zonă astrologică a Scorpionului. Comunicarea cu superiorii şi colegii se înteţeşte, permiţându-ţi să îţi scoţi la iveală competenţa, inventivitatea şi simţul responsabilităţii. O informaţie confidenţială îţi înlesneşte obţinerea unor avantaje substanţiale la serviciu. Pe de altă parte, nişte sarcini suplimentare, prin care poţi fi testat în vederea unei avansări, îţi pot impune să înveţi lucruri noi ori să-ţi perfecţionezi abilităţile profesionale.

Horoscop Vărsător septembrie 2016
Horoscop Vărsător octombrie 2016 Horoscop Vărsător octombrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.