Horoscop Capricorn decembrie 2016

În horoscopul Capricornului decembrie 2016 predomină o efervescenţă mentală ce trebuie să fie însoţită de focalizarea spre obiectivele tale prioritare, reevaluarea şi transformarea în bine a impactului tău asupra celor din jur, implicând împlinirea unor năzuinţe ambiţioase, armonizarea relaţiilor cu familia, o viaţă sentimentală şi o activitate financiară guvernate de stabilitate.

Horoscop Capricorn decembrie 2016 - Horoscop general 


Starea de neastâmpăr mental care te cuprinde din 2 decembrie 2016, ca efect al tranzitului lui Mercur în Capricorn, te determina să îţi cauţi mereu de treabă, să-ţi pui tot timpul mintea la contribuţie. Agilitatea gândirii te ajută să descoperi rapid soluţiile unor probleme cotidiene, te sprijină să exploatezi detaliile activităţilor tale, dar te poate împiedica să ai o imagine de ansamblu a acestora. Este necesar să-ţi păstrezi răbdarea, să nu sari de la un demers la altul fără a finaliza vreo unul, să te focalizezi pe punerea în practică a ideilor sclipitoare insuflate de Mercur. Te adaptezi cu uşurinţă diferitelor medii sociale şi ai astfel ocazia să faci cunoştiinţă cu oameni care îţi vor fi de folos în viitorul apropiat.
Horoscop decembrie 2016 Capricorn

Odată cu 19 decembrie, parcursul retrograd al lui Mercur în prima ta casă şi amplasarea lui Marte în Peşti indică o posibilă oscilare între extreme, îndeosebi în sfera socială. Dacă cea dintâi planetă îţi sugerează ceea ce este deficitar în promovarea personalităţii şi intereselor tale majore, cea de-a doua te poate îmboldi să nu accepţi că ai deficienţe ori, din contra, să încerci să ţi le înlături prea năvalnic, şocându-i pe oameni printr-o atitudine cu totul diferită de cea de până acum. Se impune, drept urmare, să găseşti o cale de mijloc, să-i obişnuieşti pe ceilalţi treptat cu altă faţetă, mai pregnantă, a sinelui tău. Marte îţi prilejuieşte, totodată, primirea unor veşti bune de la rude sau amici de departe, insă poate genera şi o înrăutăţire a unor relaţii deja tensionate cu un membru al familiei!

Frământările şi aspectele negative ale conjuncturii astrale anterioare sunt întrucâtva disipate din 21 decembrie 2016, graţie tranzitului Soarelui în Capricorn. Capabil să-ţi însuşeşti foarte repede lecţiile mercuriene, profiţi de o vitalitate crescândă şi de o încredere de zile mari în tine însuţi, aşa că ai ocazia să-ţi extinzi sfera de influenţă, să aduci de partea ta persoane influente şi chiar să-i faci pe alţii să-ţi recunoască poziţia de lider. Este vremea să duci la bun sfârşit acţiuni ambiţioase, să fructifici proiecte în care ai investit timp şi mari eforturi. Poţi, aşadar, să petreci Crăciunul cu inima împăcată, bucurându-te de împliniri însemnate!

Horoscop Capricorn 2017

Luna nouă, ivită pe 29 decembrie, în prima ta casă te dinamizează în urmărirea obiectivelor tale de mare anvergură, indiferent câte obstacole ai de depăşit pentru a ţi le împlini. Este de dorit, totuşi, să faci diferenţa între fantezie şi realitate, şi să nu te apuci să escaladezi munţi ai căror piscuri îţi sunt inaccesibile.

Începând cu aceeaşi dată de 29 decembrie 2016, Uranus revine în tranzit direct în Berbec şi a patra casă a Capricornului, şi ar trebui să îţi contureze cu limpezime un traseu nou, improspatator, în relaţionarea cu familia. Debarasat de prejudecăţi şi idei de-a gata despre oamenii dragi, eşti în măsură să păşeşti în 2017 într-o comuniune veritabilă cu ei, într-o atmosferă de armonie în sânul familiei.

Sextilul Soarelui cu Neptun din 30 decembrie îţi infuzează seninătate înainte de Revelion. Te înalţi desupra problemelor şi certurilor minore de zi cu zi, ţintind spre o perspectiva spirituală, relaxată asupra existenţei şi a locului tău în lume.

Horoscop Capricorn decembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală îşi caută stabilitate şi împărtăşire atât emoţională cât şi intelectuală începând cu 7 decembrie 2016. Venus îşi află găzduire în a II-a casă a Capricornului, stimulând regăsirea valorilor şi năzuinţelor comune din cuplurile deja formate, preocuparea de a face bilanţul realizărilor şi eşecurilor din traiul în doi, precum şi trasării unor proiecte viitoare, un lucru cât se poate de potrivit înainte de a păşi într-un nou an. Nativii singuri sunt pe cale să înceapă o idilă cu cineva care le inspiră un simţământ de securitate, le invigorează stimă de sine, are aceleaşi idealuri ca şi ei, şi este gata să-şi dovedească loialitatea, fidelitatea până în pânzele albe!

Horoscop Capricorn decembrie 2016 - Muncă şi bani 


Siguranţa, clădirea unei fundaţii financiare solide pe termen lung capătă întâietate din 7 decembrie, atunci când Venus dă startul tranzitului său în Vărsător şi a doua ta casă. Cu toate astea, uneori, pari să nu rezişti tentaţiei de a achiziţiona lucruri frumoase, eventual un tablou ce se potriveşte de minune în sufragerie sau nişte haine şic, la modă. Poate că nu este rău să te răsfeţi niţel, mai ales că banii par să-şi fac drum cu uşurinţă către tine chiar atunci când ai trebuinţă de ei.

Pe 14 decembrie 2017, Luna plină poposită în Gemeni şi a şasea casă a Capricornului dă o turnură imprevizibilă vieţii profesionale. Atât evenimentele de la serviciu, cât şi pretenţiile exagerate sau neclare ale unor parteneri de afaceri te pot consterna, deruta. Oricum, trebuie să nu te complaci în imobilitate, ci să iei o iniţiativă îndrăzneaţă, astfel încât să-ţi dovedeşti independenţa şi faptul că nu accepţi nici o formă de obedienţă.

Horoscop Capricorn noiembrie 2016
Horoscop Capricorn decembrie 2016 Horoscop Capricorn decembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 16, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.