Horoscop Capricorn noiembrie 2016

Horoscopul Capricornului noiembrie 2016 indică o împletire aparent contradictorie între setea de a te bucura de viaţă, pe de o parte, şi o atitudine cumva neîncrezătoare faţă de lume, precum şi necesitatea de a-ţi regăsi sinele în singurătate, pe de altă parte. Chestiunile financiare sunt abordate cu o sporită prudenţă şi mobilizare, iar dragostea îşi află împlinirea graţie spontaneităţii şi atractivităţii conferite de Venus.

Horoscop Capricorn noiembrie 2016 - Horoscop general 


Discuţiile înfierbântate, centrate pe subiecte controversate, te pasionează şi îţi stârnesc pofta de a explora misterele lumii. Sextilul dintre Mercur şi Pluton de pe 3 noiembrie te inspiră să îţi promovezi cu tărie ideile, opiniile, şi să îţi atingi cu orice preţ obiectivele. Ţine-ţi în frâu tendinţa de a merge prea departe în acest sens, astfel încât să nu calci în picioare orgoliile unor persoane de care vei avea nevoie în curând.

Pe 7 noiembrie 2016, atunci când Soarele este amplasat în sextil cu Pluton, nu mai este vremea să te laşi pe tânjală! Pătruns de o vigoare ieşită din comun, ştii cum să ţi-o canalizezi, şi ai în acest fel ocazia să te bucuri de succese însemnate. De fapt, eşti satisfăcut cu adevărat numai când dai tot ce ai mai bun în tine, perseverând către atingerea scopurilor tale.
Capricorn noiembrie 2016

Plăceri ale lumii ignorate sau trecute cu vederea în trecut te atrag, chiar în pofida voinţei tale, din 12 noiembrie, sub impactul tranzitului lui Venus în Capricorn. Ai prilejul să iei parte la numeroase petreceri şi evenimente sociale, însă, Mercur, poziţionat odată cu aceeaşi dată de 12 noiembrie 2016, în Săgetător, te poate îmboldi să fii mai rezervat decât de obicei, să nu te încrezi peste măsură în alţii. Încearcă să nu îţi menţii acesta atitudine şi faţă de prietenii şi oamenii îndrăgiţi, care nu îţi vor decât binele, permiţându-ţi să-ţi împărtăşeşti cu ei deliciile existenţei. Deşi eşti întâmpinat cu bunăvoinţă şi favoruri de cei din mediul tău înconjurător, nu te poţi opri să nu-ţi îmbunătăţeşti imaginea exterioară, mai ales că planeta frumuseţii te asistă în selectarea celor mai potrivite mijloace de a realiza asta.

În curând pe diane.ro: Horoscop Capricorn 2017

Luna plină, ivită pe 14 noiembrie în Taur şi a cincea casă a Capricornului, are menirea de a-ţi împrăştia negura neîncrederii în ceilalţi, îţi sugerează să-ţi scoţi la lumină latura extrovertită a personalităţii tale, fără să te mai fereşti să-ţi expui gândurile şi simţămintele. Creativitatea îţi iese din ţâţâni şi te poţi lasă cu totul pe făgaşul său printr-un hobby ori prin activităţi preferate.

Revitalizat de o perspectivă înnoitoare sau sprijinit de cineva deschis la minte, întrezăreşti oportunităţi inimaginabile altădată legate de tine însuţi şi de lume. Ca efect al sextilului dintre Venus şi Neptun din 20 noiembrie 2016, universul ţi se pare a fi mai strălucitor şi mai descifrabil. Eşti dispus să dai o mână de ajutor oricui din preajma ta care este într-un impas şi, la rândul tău, pari a primi ajutor de la alţii în caz de nevoie, chiar de la oameni pe care nu îi credeai în stare de aşa ceva!

Tranzitul pornit de Soare, începând cu 21 noiembrie, în Săgetător şi a douăsprezecea casă a Capricornului, reia tendinţele mercuriene şi anunţă o perioadă cuvenită relaxării, regăsirii păcii interioare, reenergizării în vederea înscrierii într-un nou ciclu solar. Din nou, eşti gata să-i sprijini pe oameni, iar sensibilitatea emoţională şi intuiţia ta contribuie la perceperea unor aspecte evazive, dar semnificative, ale realităţii.

Horoscop Capricorn octombrie 2016

Pe 25 noiembrie 2016, ca urmare a cuadratului lui Jupiter cu Neptun şi a celui dintre Venus şi Jupiter, forţa individuală ţi se intensifică iarăşi şi eşti încurat de conjuncturile exterioare să fii mai îndrăzneţ şi mai ambiţios. Eşti capabil să faci paşi însemnaţi înainte către ţelurile tale, însă se impune totuşi să nu-ţi exagerezi abilităţile şi să nu-ţi forţezi norocul.

Un alt cuadrat, între Venus şi Uranus, îşi interferează pe 29 noiembrie reverberaţiile cu cele ale Lunii noi din Săgetător. Rutina cotidiană se volatilizează, făcând loc unor coincidenţe majore şi unui comportament surprinzător ale celor din imediata ta apropiere. Această circumstanţă astrală are darul de a ridica valul aparenţelor lumii şi a-ţi indica mijloace neconvenţionale de a evolua în plan personal şi social. Cu toate astea, este necesar să-ţi struneşti nerăbdarea clocotitoare şi să ţii cont de toate detaliile şi eventualităţile înainte să te implici într-o iniţiativă de mare amploare.

Horoscop Capricorn noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Aura de atractivitate dăruită de prezenţa lui Venus în prima ta casă îţi înlesneşte din 12 noiembrie o viaţă sentimentală bogată şi incitantă. Dacă eşti singur, ai mai multe ocazii decât de obicei să închegi o idilă, cu cineva care-ţi remarcă farmecul prezenţa de spirit şi verva de care dai dovadă în activitatea socială. Nu te lăsa, totuşi, dus de val, şi nu te complace în imaginea idealizată despre tine pe care şi-o poate forma o astfel de persoană. Scânteia de spontaneitate care te cutreieră are putinţa de a da o turnură nouă, improspătătoare, unei relaţii de cuplu mai vechi. Disponibilitatea ta de a face compromisuri pentru a-i face pe plac partenerului tău are, de asemeni, potenţialul să-ţi fortifice conexiunea afectivă cu acesta.

Dragostea se leapădă şi mai mult de hainele scorţoase ale convenţiilor şi prudenţei sub efluviile Lunii pline răsărite pe 14 noiembrie în a V-a casă a Capricornului. Inima îţi răbufneşte cu o dragoste pe care ţii neapărat să i-o mărturiseşti persoanei iubite prin fapte, şi nu prin vorbe. Nativii aflaţi într-o legătură de cuplu consacrată au ocazia să petreacă o seară romantică împreună cu partenerul lor, într-o atmosferă ce le naşte în suflet fiorii dintâi ai iubirii. Cei singuri emană în această zi un magnetism care le scoate în evidenţă ceea ce au unic în ei, şi le netezeşte calea înfiripării unei poveşti de dragoste.


Horoscop Capricorn noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Marte străbate odată cu 9 octombrie 2016 meleagurile Vărsătorului şi ale celei de-a doua case a Capricornului, infuzandu-ţi dorinţa de a avea o mai mare stabilitate în sfera financiară. Nu îţi asumi riscuri ieşite din comun, străduindu-te, în schimb, să îţi măreşti veniturile. În acest context astral, poţi fi tentat să-ţi iei un job în plus, să te lansezi într-un demers lucrativ individual.
Horoscop Capricorn noiembrie 2016 Horoscop Capricorn noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.