Horoscop Capricorn octombrie 2016

Potrivit horoscopului Capricornului octombrie 2016, ţi se recomandă să îţi ţii în frâu impulsivitatea, iritabilitatea crescândă în prima parte a lunii, în a doua parte din octombrie ai şansa să te bucuri din plin de susţinerea şi aprecierea prietenilor, iar viaţa sentimentală te avantajează sau te dezechilibrează din cauza unor simţăminte şi conexiuni tainice sau chiar periculoase!

Horoscop Capricorn octombrie 2016 | Horoscop general 


Preocupat să fii cât mai sincer şi mai direct în comunicarea cu cei din jurul tău, îi poţi deranja pe unii oameni care nu suportă să li se spună adevărul verde în faţă. Sub influenţa sextilului dintre Venus şi Pluton şi al cuadratului lui Marte cu Jupiter din 6 octombrie 2016, te avânţi pasional în controverse ţintind să te conducă spre miezul lucrurilor. Eşti impulsionat să depăşeşti limitele convenţiilor, însă trebuie să ştii când să te opreşti astfel încât să nu ofensezi persoanele îndrăgite. De asemeni, se impune să nu îţi supraapreciezi norocul şi să nu pretinzi de la ceilalţi mai mult decât pot face.
Capricorn octombrie 2016

Soarele în cuadrat cu Pluton pe 7 octombrie îţi insuflă combativitate, încăpăţânare şi dorinţa de a-i controla pe oamenii din imediata ta apropiere. Tentat să te duelezi cu oricine care pare să-ţi fie împotrivă trebuie, totuşi, să faci diferenţa inte bătăliile productive şi cele păguboase. Nu-ţi strica relaţiile cu nişte persoane influente, de care vei avea nevoie nu peste mult timp.
Horoscop Capricorn 2016

Ca urmare a sextilului dintre Marte şi Neptun din 11 octombrie 2016, ai cele mai bune rezultate atunci când nu urmezi un plan rigid, bătut în cuie, ci te adaptezi din mers conjuncturilor şi oportunităţilor, profitând de imaginaţia şi creativitatea ta.

Impulsivitatea continuă să te însufleţească pe 13 octombrie, ziua cuadratului lui Mercur cu Marte. Nu eziţi să ataci frontal situaţiile care nu-ţi sunt pe plac şi, uneori, graba îţi strică treaba, făcându-te să treci cu vederea detalii importante ale acţiunilor tale. Încrede-te cu prudenţă în cuvintele şi promisiunile celorlalţi.

Pe 16 octombrie 206, Mercur în cuadrat cu Pluton şi Luna plină apărută în Berbec şi a patra casă a Capricornului îţi conferă o abordare mai meticuloasă a proiectelor şi demersurilor tale, în special în viaţa personală, în preocupări ţinând de casă, cămin. Acest lucru îţi este de ajutor ţinând cont că poate fi nevoie să mediezi o dispută între rude sau să te dedici rezolvării unei probleme familiale acute. În acelaşi timp, această Luna plină te mobilizează să duci la bun sfârşit nişte lucruri vechi sau amânate, fiind necesar în această eventualitate să îţi utilizezi din plin ingeniozitatea şi flexibilitatea mentală.

Horoscop Capricorn septembrie 2016

Ai puterea să aduci în favoarea ta conjuncturi aparent vitrege, să îţi preschimbi ghinionul în noroc graţie conjuncţiei lui Marte cu Pluton de pe 19 octombrie. Obstacolele din calea ta sunt înlăturate datorită perseverenţei şi forţei tale personale. Cu cât eşti mai convins de îndreptăţirea ţelurilor tale, cu atât mai mult acestea au şansa să îţi fie materializate!

Soarele pătrunde odată cu 23 octombrie 2016 în Scorpion şi a unsprezecea casă a Capricornului, provocându-te să te îndepărtezi de inerţia de zi cu zi şi să te focalizezi pe viitor, pe speranţele tale cele mai arzătoare. Ai capacitatea să te apropii de prietenii care te susţin cu adevărat şi de oportunitatea de a-ţi găsi prin ei cele mai eficiente căi de a evolua, a te apropia de idealurile tale. Un sfat al unui amic are potenţialul să îţi asigure o împlinire memorabilă!

Relaţionarea cu prietenii devine şi mai auspicioasa ca efect al tranzitului demarat de Mercur, din 24 octombrie, în aceeaşi zonă astrologică a Scorpionului. Ai toate motivele să te încrezi în ei şi, mai mult decât atât, îţi pot dărui ocazia unei relansări pe plan profesional ori social, te pot îndruma către punerea în aplicare a obiectivelor esenţiale.


Horoscop Capricorn octombrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Venus te îndrumă spre cărări lăturalnice şi chiar periculoase ale dragostei începând cu 18 octombrie 2016, atunci când păşeşte în Săgetător şi a XII-a casă a Capricornului. Viaţa sentimentală se desfăşoară în spatele uşilor închise, un lucru bun uneori, unul rău câteodată. Asta însemană că, dacă eşti singur, fie poţi fi captivat de o persoană fascinată la care nu poţi ajunge din pricina timidităţii tale sau a faptului că îţi este inaccesibilia, pur şi simplu. Dacă reuşeşti totuşi, fiind solo, să te implici într-o poveste de iubire, aceasta pare să-ţi necesite păstrarea unui secret crucial! Nativii aflaţi într-o legătură de cuplu se bucură de împărtăşirea reciprocă a ataşamentului afectiv doar dacă sunt alături de persoana iubită într-un loc sau într-o circumstanţă departe de efervescenţa activităţii sociale.


Horoscop Capricorn octombrie 2016 - Muncă şi bani 


Viaţa profesională îţi ia o turnură neaşteptată pe 1 octombrie 2016, sub vibraţiile Lunii noi din Balanţă şi a zecea casă a Capricornului. Poţi fi pus în faţa unor sarcini noi, neexeperimentate până acum, ce tind să te determine să îţi revezi aspiraţiile pe termen lung. Din fericire, paşnica Balanţă te poate ajuta să te adaptezi cu uşurinţă şi să-ţi pui în valoare abilităţile diplomatice!
Horoscop Capricorn octombrie 2016 Horoscop Capricorn octombrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 19, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.