Horoscop Capricorn septembrie 2016

În septembrie 2016, horoscopul Capricornului este predominat de şansa de a-ţi îmbunătăţi, eficientiza interacţiunea din plan social, oportunitatea de a-ţi întări relaţiile de prietenie, o viaţă amoroasă aflată mână în mână cu amiciţia şi o conjunctură favorabilă dezvoltării carierei şi atingerii unor importante ţeluri profesionale.

Horoscop Capricorn septembrie 2016 | Horoscop general 


Luna nouă ivită pe 1 septembrie în Fecioară şi a noua casă a Capricornului are menirea de a te purta dincolo de graniţele obişnuite ale traiului zilnic, fie prin explorarea unor locuri necunoscute, fie prin lărgirea sferei tale de cunoaştere. O călătorie, în special una legată de profesie, îţi oferă o experienţă de neuitat. Ai capacitatea să afli o cale de punere în practică a câtorva idei incitante, desprinse până acum de realitate.

Pe 7 septembrie, trigonul dintre Soare şi Pluton îţi dă posibilitatea să te bucuri de succese datorită personalităţii tale năvalnice, forţei tale interioare. Se impune să alegi grâul de neghina trecutului, astfel încât să poţi evolua neîngrădit de nimic. Scopurile ascunse ale unor persoane din imediata ta apropiere ies la lumină, iar acest lucru te ajută să ajungi la o soluţie definitivă a unei probleme apăsătoare.
Zodia capricorn

Statutul tău social şi profesional se schimbă în bine din 9 septembrie 2016, graţie tranzitului lui Jupiter în Balanţă şi a zecea casă a Capricornului. Mai mult decât atât, ai prilejul să obţii un rezultat notabil în studii, iar unii nativi se pot hotărî, în cele din urmă, să-şi unească destinul cu cel al fiinţei iubite printr-o căsătorie.

Horoscop Capricorn 2016

Dacă eşti impulsionat să-ţi impui cu tot dinadinsul opiniile şi interesele, cei din jurul tău par să ţi se opună cu tărie! Ca efect al cuadratului lui Venus cu Pluton de pe 11 septembrie, este necesar aşadar să-ţi ţii în frâu dorinţa de a-i controla pe alţii şi să încerci să-i raliezi obiectivelor tale cu binişorul, arătându-le ce au şi ei de câştigat în acest fel. În acelaşi timp, ţi se recomandă să fii cu ochii în patru faţă de tentativa altora de a te manipula, a te duce cu zăhărelul!

Întâlnirile şi mesajele aparent întâmplătoare de pe 16 septembrie, atunci când Luna plină îşi face apariţia în Peşti şi a III-a casă a Capricornului, te conduc către oportunităţi rare, neobişnuite. Universul te provoacă să îi descifrezi hieroglifele şi să-ţi relevi în acest mod cele mai potrivite căi de a te realiza! Uneori, în acest context astral, poţi primi răspunsuri la întrebări ce ţi le vei pune în viitorul apropiat... Nu le neglija şi fixează-ţi-le în minte!

Mercur în trigon cu Pluton pe 21 septembrie 2016 îţi conferă un plus de concentrare mentală, ablitatea de a întrezări esenţele din spatele aparenţelor. Există posibilitatea să ai o revelaţie specială printr-o discuţie serioasă cu cineva apropiat sau întâlnit de-a lungul unei călătorii.

Horoscop Capricorn august 2016

Viaţa socială este efervescentă, acaparatoare şi presărată cu numeroase satisfacţii din 23 septembrie, sub vibraţiile prezenţei lui Venus în Scorpion şi a unsprezecea casă a Vărsătorului. Prieteniile ţi se învigorează, înfloresc şi îţi furnizează beneficii sufleteşti şi materiale însemnate. Ai ocazia să-ţi extinzi vizibil cercul social, conexiunile cu oameni influenţi.

Pluton îşi reia tranzitul direct în Capricorn odată cu 26 septembrie 2016, îmbunătăţindu-ţi şi mai mult interacţiunea cu oamenii. Confruntările, neînţelegerile cu unii tind să se risipească, făcând loc regăsirii unor puncte comune. Nu mai eşti tentat să schimbi unele persoane împotriva voinţei lor, ocupându-te, în schimb, de propria ta transformare.

Nivelul tău energetic se înalţă până la cote rar atinse în ultimii ani în urma parcursului demarat de Marte, pe 27 septembrie, în aceeaşi zonă astrologică a primei tale case. Nu poţi sta locului, te simţi îmboldit în continuu să faci câte ceva. Treci printr-o perioadă auspicioasa iniţierii unor proiecte noi, însă este necesar să-ţi stăpâneşti impulsul de a te apuca de prea multe deodată şi a nu finaliza, până la urmă, nimic! În plus, Marte te predispune unei pofte de a te contrazice şi a căuta cu lumânarea cearta, o poftă pe care abia ţi-a pus-o în cui Pluton. Păstreză-ţi calmul (draga mea/dragul meu) şi ascultă cu înţelegere, cu deschidere ce au alţii de spus!

Horoscop Capricorn septembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea se împleteşte cu prietenia şi este vitalizată de camaraderie şi obiective comune odată cu 23 septembrie 2016, ziua de debut a tranzitului lui Venus în a XI-a ta casă. Nativii singuri au posibilitatea să întâlnească un partener promiţător, potenţial, cu ocazia unui eveniment social, a unei petreceri, dar şi prin intermediul unui amic sau a grupului pe care îl frecventează. Este de aşteptat ca această persoană să fie însufleţită de aceleaşi convingeri şi idealuri ca şi tine. În cuplurile statornicite, chiar dacă pasiunea se temperează câteodată, ataşamentul reciproc este fortificat de o relaţionare francă, onestă, deschisă între parteneri.


Horoscop Capricorn septembrie 2016 - Muncă şi bani 


Jupiter are un amplasament norocos în a zecea ta casă în tot ce ţine de viaţa profesională din 9 septembrie 2016. Se profilează un ciclu de durată caracterizat de o sporită productivitate în muncă, de bun augur avansării în carieră şi unor realizări de excepţie în afaceri. Este posibil să aibă loc un eveniment capabil să-ţi extindă orizontul de aşteptare de la serviciu, să ţi se propună un (nou) job foarte avantajos. Ţelurile profesionale îţi sunt tot mai aproape de împlinire, mai ales că te simţi încrezător în valoarea ta, sigur pe meritele tale.

O vreme dedicată unei abordări mature, responsabile a carierei tale debutează odată cu 22 septembrie. Soarele porneşte să tranziteze din această dată meleagurile Balanţei şi a X-a casă a Capricornului. Vrei să-ţi evaluezi cu precizie etapa actuală a existenţei şi dacă te îndrepţi sau nu în direcţia pe care ţi-ai propus-o. Dornic să duci la bun sfârşit un obiectiv ambiţios, nu te dai înapoi de la nimic, de la orice fel de strădanii pentru asta. Eşti apreciat şi respectat pentru munca depusă sau, din contra, penalizat pentru scăpările şi greşelile tale. Nu există o cale de mijloc în această circumstanţă astrală!

Aceeaşi dată de 22 septembrie este rezervată şi ieşirii lui Mercur din aspectul său retrograd în Fecioară, un eveniment astrologic ce sprijină influenţele pozitive ale ciclului solar anterior, îţi insuflă focalizarea asupra detaliilor importante ale demersurilor tale profesionale (trecute cu vederea poate până în prezent) şi îţi asigură un impact major în relansarea carierei atâta timp cât ştii cu adevărat ce îţi doreşti şi nu te laşi tras în jos de proiecte iluzorii, neproductive.
Horoscop Capricorn septembrie 2016 Horoscop Capricorn septembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on august 17, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.