Horoscop Capricorn august 2016

În horoscopul Capricornului august 2016 se remarcă nevoia unei relative însingurări, afluxul intens al fanteziei şi intuiţiei, inapetenţa faţă de traiul cotidian, şansa de a călători şi a-ţi îmbogăţi cunoaşterea şi o viaţă sentimentală inedită, ieşită din tipare.

Horoscop Capricorn august 2016 - Horoscop general 


Energia pe care ţi-o furnizează Marte din 2 august 2016, de-a lungul tranzitului său în Săgetător şi a douăsprezecea casă a Capricornului, ţi se focalizează cel mai bine, mai fertil atunci când te ocupi de activităţi individuale. De altfel, nici nu-ţi doreşti să ieşi în evidenţă, preferând mai degrabă să te îndepărtezi de viaţa socială, să meditezi, să te laşi în voia jocurilor febrile ale unei imaginaţii dezlănţuite. Atât intuiţia, cât şi visele extrem de expresive tind să-ţi dea indicii preţioase despre tine şi lume.

Sub efluviile Lunii noi răsărite pe 2 august în Leu şi a VIII-a ta casă, ai ocazia să evadezi din cercul îngust al convenţiilor graţie unei abordări spontane a existenţei. Sensibilitatea îţi ajunge la cote înalte, te poartă printr-un spectru larg al emoţiilor şi îţi stimulează creativitatea. Universul pare să-ţi încurajeze şi să-ţi susţină aspiraţiile esenţiale.
Capricorn


Venus îşi croieşte drum, odată cu 5 august 2016, în Fecioară şi a noua casă a Capricornului, favorizându-ţi plecarea grabnică într-o călătorie sau punerea la punct a uneia din viitorul apropiat. Oricum, eşti înclinat să respingi monotonia cotidiană şi să fii atras de orice este nou, ieşit din comun, în stare să-ţi extindă orizonturile. Cu cât experimentezi mai multe căi virgine ale vieţii, cu atât norocul este mai generos cu tine. Totodată, poţi avea oportunitatea să te perfecţionezi, să-ţi îmbogăţeşti cunoaşterea printr-un curs ori un studiu individual.

Horoscop Capricorn 2016

Trigonul dintre Mercur şi Pluton de pe 11 august îţi permite să ajungi cu uşurinţă la miezul lucrurilor, mai cu seamă datorită discuţiilor cu alţii. Marea putere de convingere te ajută să-i aduci pe oameni de partea ta şi a ţelurilor tale.

În decursul tranzitului său retrograd în Săgetător şi a XII-a casă a Capricornului, Saturn ţi-a inspirat derută şi nemulţumire, te-a forţat să-ţi dai de gol minciunile de sub poleiala aparenţelor, să-ţi dezvălui scheletul ascuns în dulap, aşa că începând cu 13 august 2016, ca urmare a revenerii acestei planete în aspect direct, ar trebui să fii purificat, debarasat de temeri şi dubii obscure, să îţi relevi semnificaţia existenţei şi adevăratele tale realizări de până acum.

Pe 18 august, Venus în trigon cu Pluton şi Luna plină amplasată în Vărsător continuă să-ţi pună la îndemână darul de a-i influenţa pe oameni şi a obţine beneficii prin intermediul proiectelor şi ideilor tale de o creativitate incandescentă. Pe de altă parte, ai posibilitatea să-ţi scoţi la iveală talente, înzestrări native surprinzătoare.

Într-un tranzit ce amplifică influenţele venusiene, din 22 august 2016 Soarele în a noua casă a Capricornului te impulsionează iarăşi să treci prin experienţe noi de viaţă, capabile să-ţi transforme viziunea despre trăire. Poţi să-ţi petreci mai mult timp alături de persoane din străinătate sau cu alte concepţii şi mentalităţi decât ale tale. Eşti mai direct în comunicarea cu alţii şi mai dornic să-ţi împărtăşeşti convingerile. Supraveghează-ţi predispoziţia de a neglija amănunte importante din plan social şi profesional.

Mercur devine pe 30 august retrograd în Fecioară, fiind de aşteptat ca îndeosebi în septembrie să fii îmboldit şi chiar constrâns de împrejurări să îţi examinezi şi ajustezi credinţele şi felul în care le urmezi. De asemeni, poţi să îţi analizezi un eşec asociat cu studiile şi să tragi concluziile de rigoare. Acest ciclu mercurian nu este de bun augur călătoriilor.


Horoscop Capricorn august 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea stă sub semnul ineditului şi desprinderii de rutină din 5 august, sub impactul tranzitului lui Venus în a IX-a ta casă. Dacă eşti singur, ai oportunitatea de a afla un partener atractiv în decursul unei călătorii, pe tărâmuri îndepărtate ori în persoana cuiva întors ori provenit de pe alte meridiane geografice şi culturale. În cazul în care eşti parte a unui cuplu, pari să fii călăuzit de instinct să îţi revitalizezi conexiunea prin explorarea, împreună cu persoana îndrăgită, a unor faţete inedite, şi cu atât mai incitante, ale lumii.

O idilă iniţiată cu cineva ieşind în evidenţă prin simţul responsabilităţii şi maturitate este posibil să se înfiripe odată cu 30 august 2016, până spre sfârşitul lunii septembrie, sub auspiciile lui Venus în Balanţă. Poţi întâlni o astfel de persoană în mediul profesional sau în circumstanţe legate de principalul tău domeniu ocupaţional.


Horoscop Capricorn august 2016 - Bani şi muncă 


Luna plină apărută pe 18 august 2016 în a doua casă a Capricornului are potenţialul de a te elibera de griji materiale sau de a te face să le percepi ca mai puţin covârşitoare. Poţi, de altfel, să scapi de poveri financiare împovărătoare şi ai şansa de a descoperi un făgaş plin de făgăduinţe pentru o afacere sau un demers lucrativ pe cont propriu.

Horoscop Capricorn iulie 2016

Din 30 august, Venus în a zecea ta casă contribuie la instaurarea unei atmosfere armonioase, senine la serviciu. Colegii şi şefii tind să te aprecieze şi să-ţi facă favoruri. Există posibilitatea de a face notabili paşi înainte în carieră graţie abilităţilor tale manageriale şi/sau unui talent artistic. Treci printr-o perioadă prielnică negocierilor şi încheierii unor contracte în afaceri.
Horoscop Capricorn august 2016 Horoscop Capricorn august 2016 Reviewed by Diana Popescu on iulie 23, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.