Horoscop Capricorn iulie 2016

Horoscopul Capricornului iulie 2016 sugerează şansa de a-ţi încrusta în minte şi în suflet repere constante ale fumuseţii lumii şi sinelui, necesitatea de a acorda o atenţie sporită relaţiilor familiale, o viaţă amoroasă cu două tăişuri, în care trebuie să faci diferenţa dintre iluzii şi realitate, şi succese în demersurile financiare, condiţionate de evitarea unui egoism ieşit din comun.

Horoscop Capricorn iulie 2016 - Horoscop general 


Venus în opoziţie cu Pluton pe 1 iulie 2016 te impulsionează să-ţi impui cu orice preţ interesele şi opiniile, un lucru în stare mai curând să-ţi aducă prejudicii decât să te avantajeze. Pe de altă parte, este posibil ca altcineva să încerce să te controleze, să te mânuiască asemeni unei marionete. Pentru a-ţi păstra independenţa în relaţiile umane, nu încerca să-i domini pe alţii şi nici nu te laşi dominat.

Relaţiile parteneriale tind să fie măcinate de lupte pentru întâietate şi ambiţii exacerbate. Pe 7 iulie, Pluton în opoziţie atât cu Soarele, cât şi cu Mercur, speculează slăbiciunile din asocierile tale în doi din plan personal, social şi profesional. Stăpânit de un orgoliu impetuos, nu poţi să stai cu mâinile în san atunci când ai chiar impresia cea mai vagă că eşti atacat, fiind gata mereu să ripostezi, fără să ţii cont de consecinţe. Fii calm, dragul meu/draga mea, şi nu nărui în câteva clipe un parteneriat care ţi-a solicitat timp şi eforturi pentru a-l clădi!
Capricorn

Poleiala aparenţelor din lumea înconjurătoare nu te mai satisface începând cu 12 iulie 2016, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Leu şi a opta casă a Capricornului. Eşti dornic să îţi dezvălui frumuseţea adâncă, autentică a oamenilor şi a vieţii, în general. Acest aspect astral îţi poate plămădi în suflet bucurii statornice, ce te vor sprijini să depăşeşti cu uşurinţă piedici şi necazuri de neînvins pentru alţii.

Horoscop Capricorn 2016

Luna plină răsărită pe 20 iulie 2016 în Capricorn îţi pune la încercare tăria în faţa unor asalturi clocotitoare ale creativităţii. Echilibrarea simţămintelor cu cerinţele lumii exterioare te mobilizează şi te învigorează. Tentativa de a te proteja într-o relativă izolare nu-ţi mai este în nici un fel de folos. Străduieşte-te în schimb să te desprinzi de zona ta de confort, avantandu-te într-un necunoscut ce îţi rezervă oportunităţi rare!

Din 29 iulie 2016, Uranus retrograd în Berbec şi a patra casă a Capricornului, are putinţa de a-ţi cutremura armonia din viaţa de familie. Nu lua hotărâri importante fără să-i consulţi pe cei dragi, şi adaptează-te cu flexibilitate unor conjuncturi neprevăzute asociate cu locuinţa sau cumparea unei noi case!

Într-un parcurs astral resimţit mai ales în luna august, Mercur în Fecioară şi a noua casă a Capricornului odată cu 30 iulie te îndrumă spre idealuri înalte, către împliniri de mare anvergură, capabile să confere o orientare plină de făgăduinţe destinului tău. Nu este nimic rău în asta, atâta vreme cât nu treci cu vederea detalii semnificative, însemnate, ale planurilor tale măreţe!


Horoscop Capricorn iulie 2016 - Dragoste 


Pe 1 iulie, opoziţia dintre Venus şi Pluton te atenţionează să fii cu ochii în patru faţă de intenţia unei persoane atractive de a te manipula! Chiar dacă simţămintele faţă de ea sunt înfierbântate, străduieşte-te să distingi cu realism dacă ţine cu adevărat la tine ori doar te foloseşte!

Un nou început sau un eveniment decisiv în viaţa sentimentală este pe cale să se petreacă pe 4 iulie 2016, sub vibraţiile Lunii noi ivite în Rac şi a şaptea casă a Capricornului. Dacă ţii să-ţi învigorezi ataşamentul reciproc dintr-o legătură de cuplu, acum este momentul să o faci! Această Lună nouă te inspiră să-ţi găseşti cuvintele şi gesturile cele mai potrivite pentru a-ţi demonstra simţămintele faţă de persoana iubita. În acelaşi timp, într-un astfel de context astral, relaţiile în doi şubrezite de minciuni şi superficialitate îşi află în cele din urmă un final necesar.

Horoscop Capricorn iunie 2016

Popasul făcut de Venus în a VIII-a casă a Capricornului alungă şi el formele fără fond din conexiunile de cuplu. Drept urmare, din 12 iulie, pari să fii fascinat de cineva cu o personalitate puternică, învăluit cumva într-o aură de mister şi farmec. Răbdător, eşti gata să-i descifrezi tainele una după alta, dar ceva inefabil ţi se strecoară printre degete, şi tocmai de aceea nu-ţi poţi zăgăzui iubirea. O persoană de acest fel are putinţa să-ţi pună pe fugă temerile ori complexele, să-ţi vindece o veche rana sufletească. Dacă ai un partener, împărtăşirea afectivă cu acesta devine tot mai fierbinte, mai senzuală. Jarul erotismului este şi mai incandescent sub influenţa ulterioară a lui Mercur şi a Soarelui!

Horoscop Capricorn iulie 2016 - Bani şi muncă 


Mercur aflat în Leu şi a VIII-a casă a Capricornului odată cu 14 iulie te aduce pe făgaşul intereselor ţinând de bani şi îţi favorizează astfel de acţiuni îndeosebi prin contactul cu persoane suspuse sau având capacitatea să te sprijine financiar într-un proiect promiţător. Este posibil că afacerile să te poarte mai mult pe drumuri, în tot felul de călătorii prin ţară.

Soarele se aliniza tendinţelor anterioare, mai ales că îţi netezeşte drumul spre conştientizarea ambiţiilor nemărturisite ale partenerilor de afaceri. Pot astfel să-i călăuzeşti, fără măcar să-şi dea seama, pe calea ţelurilor tale financiare. Nu trebuie, totuşi, să exagerezi în acest sens. Dacă eşti prea mobilizat spre câştigurile proprii, fără să le aduci avantaje şi altora, Soarele va găsi cum să te penalizeze!
Horoscop Capricorn iulie 2016 Horoscop Capricorn iulie 2016 Reviewed by Diana Popescu on iunie 25, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.