Horoscop Vărsător august 2016

Horoscopul Vărsătorului august 2016 are drept orientări principale dedicarea cu realism şi perseverenţă către idealuri înalte, avantaje prilejuite de activităţile în colaborare, recunoaşterea şi întărirea parteneriatelor autentice, oportunităţi ţinând de viaţa sentimentală şi de călătorii şi, spre sfârşitul lunii, un climat de bun augur în activităţile financiare.


Horoscop Vărsător august 2016 - Horoscop general 


Visele despre viitor şi mobilizarea de a ţi le împlini reprezintă repere ale tranzitului demarat de Marte, pe 2 august 2016, în Săgetător şi a unsprezecea casă a Vărsătorului. Nu mai păşeşti pe cărări bătătorite şi eşti tentat să adopţi idei originale, inovatoare, chiar stranii uneori! Cooperarea cu alţii, mai ales cu prietenii tinde să-ţi aducă avantaje deosebite. Agenda zilnică pare să-ţi fie încărcată de numeroase evenimente, petreceri şi obligaţii sociale.
 Vărsător

Întoarcerea lui Saturn în aspect direct în a XI-a ta casă intensifică din 13 august tendinţele lui Marte. Pe parcursul tranzitului său retrograd, această planetă a avut menirea de a-ţi atrage atenţia asupra relaţiilor superficiale şi prieteniilor de suprafaţă, şi a te îndeamna să te desprinzi de ele. Este vremea să îţi fortifici conexiunile umane având rădăcini sănătoase, stabile, bazate pe o reală reciprocitate afectivă sau/şi de interese. De asemeni, acest aspect astral ar trebui să te găsească înarmat cu certitudinea a ceea ce contribuie cu adevărat la fericirea ta în dragoste, familie şi societate.

Imaginea ta exterioară şi modul cum interacţionezi cu ceilalţi capătă întâietate pe 18 august 2016, sub vibraţiile Lunii pline ivite în Vărsător. Poţi avea nişte idei fertile despre felul cum să-ţi îmbunătăţeşti look-ul astfel încât să se conformeze stadiului actual al existenţei tale şi personalităţii tale de astăzi. Onestitatea faţă de tine însuţi îţi optimizează starea de spirit din activitatea socială. Generozitatea din relaţionarea cu familia şi prietenii îţi dăruieşte satisfacţii adânci.

Soarele pătrunde în ziua de 22 august în Fecioară şi a opta ta casă, mobilizându-te să îţi transformi în profunzime aspecte importante ale existenţei şi personalităţii. Întrucât emotivitatea tinde să-ţi penduleze între extreme, poţi încerca să-ţi pui o mască de sobrietate şi să fii mai reţinut în comunicarea cu alţii. Ai abilitatea de a scoate la lumină adevărul despre tine şi alţi oameni, şi acest lucru te sprijină să întrevezi ce ai de făcut în viitorul apropiat şi cel îndepărtat.

Horoscop Vărsător 2016 

Gustul pentru tot ceea ce este ieşit din comun şi are capacitatea să te poarte dincolo de graniţele obişnuite mentale şi lumeşti devine precumpănitor din 30 august, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Balanţă şi a IX-a casă a Vărsătorului. Această conjunctură astrologică, resimţită mai cu seamă în septembrie, insistă asupra călătoriilor şi intrării în contact cu oameni neobişnuiţi sau sosiţi din ale zone ale lumii.

Horoscop Vărsător august 2016 - Dragoste şi cuplu 


Pe 2 august 2016, Luna nouă din Leu şi a şaptea casă a Vărsătorului este asociată cu un sporit impact reciproc în relaţiile de cuplu. Iubirea şi aprecierea cu care te înconjoară persoana îndrăgită datorită unicităţii personalităţii tale netezeşte calea spre stabilitate în conexiunea voastră. Dacă eşti singur, ai ocazia să începi o idilă cu cineva aflat sub luminile reflectoarelor, care iese în evidenţă prin farmecul şi spontaneitatea de care dă dovadă în sfera socială.

Dragostea stă sub semnul patimii şi a unei aure rare de magnetism personal ca urmare a parcursului iniţiat de Venus, odată cu 5 august, în Fecioară şi a VIII-a ta casă. Atractivitatea conferită de planeta iubirii îţi înlesneşte multe oportunităţi în viaţa amoroasă. În cuplurile consacrate se reaprinde vălvătaia senzualităţii şi romantismului. Acest ciclu venusian este corelat adeseori cu o logodnă sau o căsătorie!

Venus, prezentă din 30 august 2016 în a noua casă a Vărsătorului, îţi infuzează generozitate şi expresivitate în dragoste. În acest context, poţi fi stăpânit de o atracţie intensă faţă de cineva pe care - nu ştii nici tu cum şi de ce - nu i-ai recunoscut-o până în prezent. Totodată, ai ocazia să închegi o poveste de iubire cu o persoană întru totul diferită de tine ori întâlnită departe de casă.

Tranzitul retrograd preluat de Mercur în Fecioară pe aceeaşi dată de 30 august, şi ale cărui efecte vor fi evidenţiate, la fel ca şi cele ale ciclului venusian, în luna septembrie, necesită câteodată discutarera cu cărţile pe masă a unor îndoieli ţinând de intimitatea în cuplu. Pentru a înţelege ce se întâmplă cu adevărat în viaţa ta sentimentală, se impune să-ţi aminteşti de legăturile în doi trecute. Oricum, fericirea este înlesnită de împărtăşirea totală a gândurilor şi sentimentelor partenerilor.


Horoscop Vărsător august 2016 - Bani şi muncă 


Din 5 august 2016, din cauza tranzitului lui Venus în a VIII-a casă a Vărsătorului, încrederea pe care le-o inspiri altora îţi facilitează o asociere promiţătoare pe plan financiar sau găsirea unui investitor pentru demararea unei afaceri plănuite de multă vreme. Poţi obţine cu uşurinţă un împrumut în condiţii foarte avantajoase sau poţi constata, pur şi simplu, că banii îşi găsesc mai des şi mai substanţial drumul către tine!

Probleme sau tergiversări legate de resurse materiale împărţite cu altcineva sunt pe punctul să îşi facă apariţia odată cu 30 august, în urma aspectului retrograd al lui Mercur în a opta ta casă. Ţi se pune în vedere să evaluezi corect cât primeşti şi cât dai într-un parteneriat financiar. Nu este o perioadă potrivită unor investiţii, unor noi afaceri sau solicitării unui împrumut.

Horoscop Vărsător iulie 2016
Horoscop Vărsător august 2016 Horoscop Vărsător august 2016 Reviewed by Diana Popescu on iulie 23, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.