Horoscop chinezesc 2017: Bivol

Horoscopul chinezesc al Bivolului din 2017 scoate în evidenţă oportunităţi sociale şi financiare condiţionate de menţinerea sub control a conservatorismului, încăpăţânării şi emotivităţii. Dacă viaţă sentimentală pare să fie favorizată în anul chinzesc al Cocoşului de Foc, cea profesională poate fi mai puţin prielnică şi, pentru a nu fi scăpată din frâu, trebuie să fie susţinută de perseverenţă şi adaptabilitate.

Horoscop chinezesc 2017: Bivol | Horoscop general 


Atât Bivolul, cât şi Cocoşul sunt animale de fermă, care împărtăşesc acelaşi teritoriu fără a avea motive să se duşmănească sau să fie rivale. Acest lucru înlesneşte inţelegerea dintre ele, aşa că este de aşteptat ca anul 2017 să fie unul în general de bun augur Bivolului.
Horoscop chinezesc Bivol 2017

Mai mult decât atât, Cocoşul este asociat cu metalele şi pietrele preţioase, cu toamna, roadele sale şi recolta. Bivolul este corelat cu munţii şi dealurile care menţin răceala iernii. Drept urmare, în 2017, munca grea, calmul şi atitudinea răbdătoare a Bivolului îi asigură o "recoltă" bogată, împliniri notabile, atât vreme cât nu se lasă purtat de o încăpăţânare excesivă.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc

Cocoşul se focalizează frecvent către frumuseţe, armonie şi perfecţiune. Aşadar, în anul Cocoşului de Foc, Bivolul are şansa să se afirme în viaţă publică, să se delecteze sub luminile reflectoarelor, să îşi exprime cu forţă de convingere interesele şi idealurile, cu condiţia de a-şi stăpâni o sensibilitate emoţională câteodată foarte înalta. Are, de asemeni, oportunitatea să participe la numeroase evenimente sociale şi să închege noi relaţii de prietenie. Cu toate astea, dacă nu renunţă la conservatorismul care-l caracterizează, nu se străduieşte să fie pe aceeaşi lungime de undă cu circumstanţe şi persoane înnoitoare, poate să-şi refuze avantaje importante. În plus, se impune să fie cât se poate de flexibil şi să recurgă la compromisuri, armistiţii, în loc să se lanseze în bătălii neproductive.

Direcţii auspicioase: sud-est, vest, nord.

Horoscop chinezesc 2017: Bivol - Dragoste şi cuplu 


Graţie bunei înţelegeri dintre Cocoş şi Bivol, cel din urmă pare să aibă posibilitatea de a pune bazele unei noi relaţii de dragoste, stând sub semnul unei intense atracţii reciproce, o relaţie facilitată de o interacţiune fericită în cercul său social. Nativii aflaţi deja într-o conexiune amoroasă au ocazia să o consolideze, să şi-o aprofundeze, eventual printr-o căsătorie. Cei cununaţi pot fi binecuvântaţi cu naşterea unui copil mult aşteptat.

Direcţie auspicioasa în dragoste: sud.

Horoscop chinezesc 2017: Bivol - Muncă şi bani 


În astrologia chinezească, lemnul este reprezentativ pentru cariera Bivolului. Cocoşul nu include acest element, iar focul care-i este conectat în 2017 este în măsură să ardă lemnul, să defavorizeze demersurile din muncă. În concluzie, Bivolul nu are cum să se concentreze asupra unor planuri ambiţioase pe termen lung în sfera profesională, dar poate să se menţină deasupra liniei de plutire datorită simţului practic specific personalităţii sale, a perseverenţei şi a procuparii de a colabora cu cei din preajma sa.

Direcţie auspicioasa în muncă: est.

Conform tradiţiei chinezeşti, elementul definitoriu al Bivolului este pământul, iar cel al Cocoşului este metalul. Metalul îşi are locul în pământ, iar relaţionarea Cocoşului cu cel preţios lasă să se întrezărească o perioadă financiară excelentă pentru Bivol. Asta presupune că nativii din cea de-a doua zodie au parte de venituri însemnate în 2017, au posibilitatea să îşi mărească contul din bancă prin afaceri extrem de profitabile. Banii nu pică totuşi din cer atâta timp cât nu există disponibilitatea de a dedica timp şi energie obţinerii lor.

Direcţie auspicioasa pentru bani: nord.

Horoscop chinezesc 2017: Bivol - Sănătate 


Deşi în noul an Bivolul pare să aibă o sănătate de fier, este necesar să-şi supravegheze predispoziţia de a fi prins în capcana unei depresii sau a unor reacţii emoţionale exagerate, şi să-şi facă controale periodice la medic. Se impune să fie foarte atent îndeosebi la afecţiuni legate de sistemul respirator, gât şi stomac.

Alte orientări astrologice:

- Numere norocoase: 2,7.
- Culori norocoase: galben, bej.
- Zodii favorabile unor asocieri: Cocoş, Şarpe, Şobolan.

Horoscop 2017 - Toate zodiile

Notă: Faci parte din zodia Bivolului dacă eşti născut în intervalele: 6 februarie 1913- 25 ianuarie 1914, 24 ianuarie 1925- 12 februarie 1926, 11 februarie 1937- 30 ianuarie 1938, 29 ianuarie 1949, 16 februarie 1950, 15 februarie 1961- 4 februarie 1962, 3 februarie 1973- 22 ianuarie 1974, 20 februarie 1985-8 februarie 1986, 7 februarie 1997- 27 ianuarie 1998, 26 ianuarie 2009-13 februarie 2010.

Anul chinezesc al Cocoşului de Foc debutează pe 28 ianuarie 2017.
Horoscop chinezesc 2017: Bivol Horoscop chinezesc 2017: Bivol Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.