Horoscop chinezesc 2017: Şobolan

Horoscopul chinezesc 2017 vesteşte pentru Şobolan o interacţiune benefică în sfera socială ce ar trebui să se echilibreze cu tendinţa de focalizare asupra familiei, dezideratul de a se debarasa de rutină şi obişnuinţe, o viaţă sentimentală matură, stabilă, una profesională promiţând realizări dacă este dezbărată de comoditate, şi activităţi financiare necesitând o sporită prudenţă.

Horoscop chinezesc 2017: Şobolan | Horoscop general 


Dacă Şobolanul este conectat în astrologia chinezească cu apele stătătoare sau cu ploaia, Cocoşul stă sub semnul metalului feminin, fiind asociat cu lacurile, metalele şi pietrele preţioase. Apa îşi află un locaş statornic în lacuri, aşa că, în 2017, Cocoşul de Foc îl face pe Şobolan să se simtă bine, la căldură, împlinit acasă, îi dăruieşte protecţie şi şanse în studii.

Tendinţa de mai sus nu trebuie totuşi să fie împinsă prea departe, să conducă spre comoditate, tabieturi şi închiderea între pereţii locuinţei!
Horoscop chinezesc Şobolan 2017

O altă parte negativă a acestui an chinezesc constă în corelarea Cocoşului cu ceaţa. Atunci când ceţurile apar la suprafaţa apei, crează derută, dificultăţi în orientare, în găsirea drumul spre mal. Drept urmare, Şobolanului i se impune să se desprindă de rutină, să nu-şi permită să fie înceţoşat de obişnuite, ci să se bazeze cât mai mult pe spontaneitate, instinct şi intuiţie.

Horoscop 2017 - Toate zodiile

Întrucât Cocoşul de Foc conferă de obicei isteţime, înţelepciune, în 2017 Şobolanul poate profita de aceste daruri, având şansa de a avea beneficii datorate agilităţii minţii, efluviilor sale creative, talentelor sale.

Viaţa socială pe care o are la dispoziţie Şobolanul în anul chinezesc 2017 îi permite, de fapt, să se desprindă de inerţie, cărări bătătorite, să-şi extindă numărul de contacte umane utile ce îi pot favoriza împliniri profesionale şi financiare. Cu atât mai mult, este necesar să evite conflicte, neînţelegeri cu cei din preajma sa.

Direcţii auspicioase în 2017: sud-est, sud-vest, nord.

Horoscop chinezesc 2017: Şobolan - Dragoste şi cuplu 


Pentru a reuşi să închege o idilă promiţătoare pe termen lung, să cunoască o persoană potrivită lor, Şobolanii singuri trebuie să se lase cât mai mult antrenaţi în multiplele evenimente sociale care le sunt la îndemână sau să nu se jeneze să întâlnească un eventual partener prin intermediul unui membru al familiei sau al unui prieten vechi. Pot prefera să se dedice unei legături de cuplu cu cineva înzestrat cu o atitudine foarte matură, serioasă, faţă de viaţă. Având în vedere grija, vigilenţa cu care Cocoşul veghează peste cuibarul său, noul an stă sub semnul loialităţii, credinţei din relaţii în doi deja formate, a focalizării către familie în cele de căsătorie.

Direcţie de bun augur în dragoste: vest.

Horoscop chinezesc 2017: Şobolan - Muncă şi bani 


Dacă nu se dau înapoi de la eforturi, sfera profesională este înconjurată de bune auspicii pentru nativii din zodia Şobolanului. În caz că se simt totuşi nedreptăţiţi sau limitaţi în jobul actual, ei pot să-şi afle cu uşurinţă, câteodată graţie unor persoane influente, un nou serviciu, mai satisfăcător, inclusiv din punct de vedere financiar, cu condiţia de a fi dispuşi să-şi perfecţioneze competenţele, abilităţile şi să-şi pună la treabă creativitatea.

Direcţie pozitivă în muncă: nord-vest.

Cu toate că în tradiţia chinezească Şobolanul este un simbol al norocului şi prosperităţii, în anul Cocoşului de Foc trebuie să-şi asume o prudenţă sporită în plan financiar, să nu se avânte spre investiţii foarte riscante, să nu împrumute şi nici să nu ia cu împrumut sume importante de bani!

Direcţie auspicioasa în finanţe: sud.

Horoscop chinezesc 2017: Şobolan - Sănătate 


Starea de sănătate poate fi ameninţată de asocierea zodiei Cocoşului cu răceala apei. Asta înseamnă că Şobolanii trebuie să se încălzească interior şi exterior, să se implice într-un program constant de exerciţii fizice şi să petreacă cât mai mult timp în aer liber, sub razele binefăcătoare ale soarelui. Este nevoie să fie atenţi îndeosebi la afecţiuni legate de picioare, plămâni, rinichi şi vezica urinară.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc

Alte orientări astrologice:

- Numere norocoase: 1,6.
- Culori norocoase: alb, argintiu, albastru, roşu.
- Zodii favorabile unor asocieri: Dragon, Bivol, Maimuţă.

Notă: Faci parte din zodia Şobolanului dacă eşti născut în intervalele: 12 februarie 1888-30 ianuarie 1889, 31 ianuarie 1900-18 februarie 1901, 18 februarie 1912-5 februarie 1913, 5 februarie 1924-23 ianuarie 1925, 24 ianuarie 1936-10 februarie 1937, 10 februarie 1948-28 ianuarie 1949, 28 ianuarie 1960-14 februarie 1961, 15 februarie 1972-2 februarie 1973, 2 februarie 1984-19 februarie 1985, 19 februarie 1996-6 februarie 1997, 7 februarie 2008-25 ianuarie 2009.

Anul chinezesc al Cocoşului de Foc începe pe 28 ianuarie 2017.
Horoscop chinezesc 2017: Şobolan Horoscop chinezesc 2017: Şobolan Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 28, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.