Horoscop decembrie 2016 - Leu

Horoscopul decembrie 2016 al Leului prefigurează o preocupare sporită faţă de starea de sănătate, avantaje extrase din parteneriate, o transformare decisivă a soartei tale, o viaţă sentimentală fortificată prin aprofundarea reciprocităţii din cuplu, şi una profesională oportună atâta vreme cât te desprinzi de comoditate şi rutină.

Horoscop decembrie 2016 - Leu: Horoscop general 


Înainte de trecerea dintre ani, starea ta de sănătate te poate interesa mai mult decât de obicei. Ca urmare a tranzitului demarat de Mercur, pe 2 decembrie 2016, în Capricorn şi a şasea casă a Leului, este probabil să-ţi treci în revistă tonusul fizic şi mental şi să constaţi că trebuie să ţi-l îmbunătăţeşti apelând la un nou stil de viaţă. Nu ezita să-ţi asculţi instinctele, mesajele subtile ale trupului în această privinţă!
Horoscop Leu decembrie 2016

Venus îşi află găzduire din 7 decembrie în Vărsător, punându-ţi la dispoziţie oportunităţi izvorâte din legăturile de parteneriat. Încrede-te în sfaturile dezinteresate ale unor persoane din preajma ta, şi nu vei avea decât de câştigat. În această perioadă oamenii tind să-şi lase garda jos, şi să te ajute în mod dezinteresat.

Horoscop Leu 2017

Pe 29 decembrie 2016, Luna nouă poposită în a VI-a casă a Leului insistă asupra tendinţelor mercuriene, fiind de aşteptat să iei o decizie fermă legată de eliminarea unor tabieturi sau obişnuinţe proaste, dăunătoare sănătăţii. Poate că în 2017 vei reuşi, în cele din urmă, să laşi baltă fumatul ori să te angajezi cu hotărâre într-o nouă dietă.

Ai ocazia să păşeşti în anul nou înarmat cu credinţa şi certitudinea că vei reuşi să-ţi materializezi obiectivele majore. Începând cu 29 decembrie 2016, Uranus îşi părăseşte tranzitul retrograd în Berbec şi a IX-a casă a Leului, deschizându-ţi drumul spre o abordare nouă şi foarte promiţătoare a ţelurilor tale. Uneori, acest aspect astral este asociat cu un traseu înnoitor al existenţei, cu unul relocat într-un alt oraş sau într-o altă ţară!


Horoscop decembrie 2016 - Leu: Dragoste şi cuplu 


Un om care să te iubească din toate puterile şi pe care să-l iubeşti din toată inima contează mai mult decât orice spre sfâşitul anului 2016, sub impactul tranzitului lui Venus în a VII-a casă a Leului. Din 7 decembrie, planeta dragostei te inspiră să găseşti cele mai potrivite feluri de a te asigura de afecţiunea partenerului tău, de a-l face să înţeleagă că eşti fiinţa esenţială din destinul său! Ştii cum să îţi înfăţişezi iubirea în cele mai expresive modalităţi posibile, aşa că tovarăşul tău de viaţă nu se poate reţine, la rândul sau, să te bucure cât poate mai mult cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Dacă eşti singur, ai posibilitatea să întâlneşti un suflet pereche, un om capabil să se apropie de idealul tău de partener în dragoste, prin mijlocirea unui cerc artistic, a cuiva apropiat care ţine la tine cu o altfel de iubire, pur prietenească, camaraderească.

Viaţa ta amoroasă tinde să fie marcată de un sporit erotism de pe 19 decembrie, ziua de debut a parcursului lui Marte în a opta ta casă. Cu toate astea, trebuie să supraveghezi impulsul tău de a te lasă pradă unei gelozii exacerbate sau pe cel al persoanei iubite de a fi foarte posesivă faţă de tine. În acest context, este bine să fii cât mai mult timp alături de partenerul tău, să nu-i dai nici cel mai mic motiv al unei eventuale infidelităţi ale tale şi să faci eforturi să îi dovedeşti că nimeni nu este mai presus de el în inima ta!


Horoscop decembrie 2016 - Leu: Muncă şi bani 


Agilitatea minţii furnizată odată cu 2 decembrie, de prezenţa lui Mercur în a VI-a ta casă, te îndrumă să găseşti cele mai eficiente moduri de a te achita de sarcinile şi responsabilităţile tale profesionale. Conversaţiile cu colegii par să fie mai armonioase decât altădată şi să-ţi ofere îndrumări spre ceea ce ai de făcut pentru a-ţi mări randamentul. Păstrează-ţi totuşi focalizarea spre ţelurile tale, întrucât unii din jurul tău pot profita de bunăvoinţa ta pentru a te orienta spre drumuri greşite în carieră!

Data de 19 decembrie stă sub semnul iniţierii tranzitului lui Marte în a opta casă a Leului şi a aspectului retrograd preluat de Mercur în Capricorn. Se impune, drept urmare să nu te laşi în voia unei comodităţi specifice sărbătorilor de iarnă şi să-ţi păstrezi sub control, cu o atenţie mărită, demersurile profesionale. În acelaşi timp, poate fi nevoie să îţi ţii în frâu generozitatea excesivă, şi să nu-ţi dezechilibrezi balanţa financiară din cauza unor cadouri de Crăciun prea costisitoare.

Din fericire, Soarele poziţionat din 21 decembrie 2016 în Capricorn îţi este un bun sfetnic în menţinerea unui echilibru stabil în carieră, dându-ţi ghes creativităţii, abilităţii de a-ţi dovedi competenţa şi responsabilitatea în întreprinderile din muncă. Astfel, înainte de ajunul Crăciunului, te poţi bucura de o prima consistentă dar şi de un dar substanţial din partea unor rude, eventual din partea părinţilor.

Luna nouă de pe 29 decembrie pune gaz pe foc în orientările ciclului solar de mai înainte, vestind oportunităţi sau răspântii de drumuri hotărâtoare în anul ce vine. Asumă-ţi o viziune cât mai realistă, obiectivă, şi vei reuşi să profiţi la maximum de ceea ce îţi pune la îndemână destinul profesional.

Horoscop Leu noiembrie 2016
Horoscop decembrie 2016 - Leu Horoscop decembrie 2016 - Leu Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.