Horoscop Fecioară decembrie 2016

În horoscopul Fecioarei decembrie 2016 ies în prim plan numeroasele oportunităţi de a te bucura de viaţă, dezideratul de a nu te avânta în bătălii neproductive, recunoaşterea echilibrului dintre libertate şi responsabilităţi, o viaţă sentimentală tumultoasă, presărată cu împliniri dar şi cu capcane, şi una profesională lipsită de dificultăţi.

Horoscop Fecioară decembrie 2016 - Horoscop general 


Mercur pătrunde din 2 decembrie 2016 în Capricorn şi a cincea casă a Fecioarei, vestind o perioada de extremă sociabilitate, dedicată întâlnirii cu prietenii şi distracţiei împreună cu aceştia, sau relansării relaţiei cu copiii, în caz că îi ai deja. Efluviile creative puse la dispoziţie de această planetă sunt foarte puternice şi, chiar dacă nu îţi permit acum să le transpui în realitate din pricina neastâmpărului jucăuş care te străbate, îţi furnizează idei inovatoare spre care te vei putea apleca mai târziu.
Horoscop decembrie 2016 Fecioară

Ziua de 19 decembrie este consacrată pentru două evenimente astrologice: Marte îşi iniţiază tranzitul în Peşti, iar Mercur preia un traseu retrograd în Capricorn. Deşi Marte îţi înlesneşte extinderea sferei de influenţă, crearea unor parteneriate în plan personal, social şi profesional, are şi obiceiul de a te târî în bătălii crâncene nu numai cu duşmani recunoscuţi, ci şi cu oameni care până mai ieri păreau să-ţi fie aliaţi. Nu te angaja, drept urmare, în orice duel propus de planeta războiului, păstrează-ţi răbdarea şi cumpăneşte mai întâi dacă o confruntare nu poate fi păguboasă, neproductivă, chiar şi pe termen scurt. Uneori, este de preferat un armistiţiu în locul unei lupte în care chiar dacă eşti câştigător, eşti afectat de pierderi însemnate! În plus, mişcarea inversată a lui Mercur te poate determina să îţi alegi aliaţi nevrednici, neserioşi, gata să te trădeze la orice nebăgare de seamă! Nu te încrede în promisiunile şi linguşirile unor persoane pe care nu ai apucat să le cunoşti îndeajuns de bine!

Horoscop Fecioară 2017

Soarele tranzitează din 21 decembrie 2016 a V-a casă a Fecioarei, alungând norii negri ai influenţelor anterioare, dând curs dorinţei tale de a te bucura de viaţă. Se anunţă, aşadar, un Crăciun fericit, în decursul căruia poţi fi sufletul unor petreceri, te poţi face remarcat prin umorul, spiritualitatea şi veselia ta contaminantă!

Vitalitatea şi creativitatea îţi ajung la culme pe 29 decembrie, sub vibraţiile Lunii noi din Capricorn. Eşti îndrăgostit de lume şi ea pare să fie îndrăgostită de tine, ştii cum să îţi echilibrezi prudenţa cu cutezanţa, raţiunea cu instinctul. Îţi asumi cu înţelepciune riscuri în tot ce întreprinzi, inclusiv în aventuri, experienţe de viaţă şi de amor inaccesibile altădată!

Tot din 29 decembrie 2016, Uranus îşi reia parcursul direct în Berbec şi a opta casă a Fecioarei, aşa că ar trebui să fii eliberat de complexe şi dubii vizavi de chestiuni complicate din trecut, să fi descoperit secrete ale unui trai mai bun şi mai sănătos în toate privinţele, să îţi fi dezvăluit calea unor împliniri veritabile. Libertatea individuală conferită de acest aspect astral nu ocoleşte responsabilităţile tale de bază, ci le luminează şi le face mai puţin împovărătoare. Eşti conştient pe deplin de resursele tale interioare, şi poţi să dai deoparte bariere aparente, iluzorii în viaţa amoroasă şi în parteneriatele financiare.


Horoscop Fecioară decembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea este favorizată de spontaneitate şi o comunicare efervescentă odată cu 2 decembrie, ca efect al tranzitului lui Mercur în a V-a ta casă. În cuplurile consacrate se face simţită o înţelegere mai bună, mai subtilă, chiar tacită a mesajelor mentale şi emoţionale dintre parteneri. Nativii solitari au ocazia să pornească o idilă împreună cu cineva mai tânăr ca vârstă sau ca atitudine de viaţă, cineva în stare să-i farmece prin libertatea gândirii şi cea a exprimării sentimentelor sale, o persoană cunoscută în imediata lor apropiere, printre amici, colegi sau cunoştiinţe.

Dacă în circumstanţele astrale anterioare se înfiripă o relaţie de cuplu, aceasta tinde să se învigoreze, să câştige în maturitate şi seriozitate odată cu 7 decembrie 2016, graţie parcursului lui Venus în Vărsător şi a şasea casă a Fecioarei. În caz că abia în acest ciclu venusian întâlneşti un partener potenţial, promiţător, este necesar să-ţi ţii sub control predispoziţia de a-l trece prin furcile caudine ale unor pretenţii exagerate, a înclinaţiei de a-l supune unor teste aproape imposibil de depăşit şi să rişti, în acest fel, să îl îndepărtezi de tine. Dacă ai de mai multă vreme un tovarăş de viaţă, se impune, de asemeni, să te străduieşti să nu fii prea critic faţă de el, să nu îl cerţi pentru slăbiciunile sale ci, dimpotrivă, să-l îndrăgeşti pentru ele.

Începând cu 19 decembrie, poziţionările astrologice ale lui Marte şi Mercur te pun în gardă faţă de o neînţelegere cu persoana iubită. Cumpăneşte-ţi cu grijă cuvintele şi nu te lasă în voia nervozităţii până când nu te convingi că partenerul nu ţi-a greşit! Fecioarele singure trebuie să nu-şi deschidă cu una cu două inima faţă de cineva abia ieşit în calea lor. În ciuda impresiei grozave pe care le-o poate face o astfel de persoană, în spatele acesteia se poate ascunde ipocrizie, minciună şi trădare!

Viaţa amoroasă tinde să se debaraseze de dificultăţile şi capcanele de mai sus din 21 decembrie 2016. Soarele îşi începe călătoria în a cincea casă a Fecioarei, sprijinindu-te să distingi cu limpezime opţiunile, împlinirile sau neîmplinirile posibile dintr-o nouă poveste de iubire.


Horoscop Fecioară decembrie 2016 - Muncă şi bani 


Viaţa profesională este caracterizată de o relaţionare plăcută, prietenească cu colegii şi şefii. De pe 7 decembrie, amplasarea lui Venus în a VI-a casă a Fecioarei îţi înlesneşte beneficii prin cooperarea cu ceilalţi, dar şi prin mijlocirea creativităţii venusiene şi a celei mercuriene care îşi află în acest context astral o direcţionare strictă. Pari să te delectezi într-o mai mare măsură cu ceea ce ai de făcut la serviciu, însă acest lucru nu te opreşte să îţi impui standarde înalte, să încerci să te apropii de perfecţiune în tot ce ai de îndeplinit.

Horoscop Fecioară noiembrie 2017
Horoscop Fecioară decembrie 2016 Horoscop Fecioară decembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.