Horoscop Scorpion 2017

Horoscopul Scorpionului 2017 are drept repere principale o activitate socială intensă, şansa de a-ţi promova cu eficienţă ideile şi interesele, o creativitate ce se cere a fi strunită spre realizări concrete, armonizarea zonei tale conştiente cu cea subconştientă şi, odată cu mijlocul toamnei, o perioadă încărcată de oportunităţi în toate planurile existenţei, dar mai cu seama în viaţa sentimentală. Sfera financiară stă sub semnul prudenţei şi seriozităţii, iar cea profesională îţi este în general favorabilă.

Horoscop Scorpion 2017 - Horoscop general 


Pluton guvernează şi în 2017 peste tărâmurile Capricornului şi ale celei de-a treia case a Scorpionului, continuând să-ţi transforme concepţia despre lume şi modul cum comunici cu cei din preajma ta. Poţi, în acest fel, să-ţi eficientizezi promovarea personalităţii şi intereselor, să îţi extinzi sfera de influenţă. De asemeni, ai posibilitatea să îţi recunoşti talente neştiute, să îţi exploatezi mai bine resursele interioare.

Tendinţa anterioară este sprijină de amplasarea lui Neptun, şi în acest an, în Peşti, într-un aspect astral ce-ţi vitalizează creativitatea fără să o îndrepte totuşi, în mod necesar, şi către aplicaţii practice, activităţi lucrative.
Horoscop 2017 Scorpion

Uranus, planeta schimbărilor bruşte, dramatice, tranzitează pe mai departe în 2017 zona astrologică a Berbecului şi a şasea casă a Scorpionului, aşa că este de recomandat să îţi păstrezi focalizarea către muncă şi sănătate, să fii gata oricând să adopţi noi căi de a ţi le optimiza, multe dintre ele sugerate de loviturile de teatru uraniene.

Jupiter rămâne în Balanţă până spre mijlocul toamnei, mijlocindu-ţi o conectare intensă cu planul tău subconştient, ajutându-te să îţi înţelegi dorinţe şi motivaţii obscure, să te desprinzi cu seninătate de trecut, de circumstanţe şi oameni care nu-şi mai au rostul în existenţa ta. Jupiter nu facilitează direct beneficii materiale, ci te călăuzeşte mai curând spre unele de natură emoţională şi spirituală, care se pot dovedi a fi sursele unei fericiri autentice.

La începutul lui 2017, până pe 4 ianuarie, Mercur retrograd în Capricorn şi a treia casă a Scorpionului îţi poate crea probleme în concentrarea mentală. Poţi fi cutreierat de gânduri iluzorii, desprinse de realitate, sau poţi fi în pană de idei chiar atunci când ai nevoie mai mult de unele inspirate.

2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc: Preambul la horoscopul chinezesc 2017

Marte parcurge în ianuarie regatul Peştilor, canalizându-ţi energia neptuniană către activităţi şi proiecte creative încununate de succes. Pe de altă parte, dacă ai copii, aceştia par să-ţi solicite mai mult atenţia ca urmare a unui eveniment important prin care trec.

Poate fi nevoie să fii mai autoritar decât de obicei cu copiii sau să te străduieşti într-o sporită măsură să le înţelegi idealurile, îndeosebi între 3 şi 15 aprilie 2017, atunci când Venus tranzitează retrograd a cincea casă a Scorpionului.

Jupiter îşi face intrarea în Scorpion pe 10 octombrie, vestind un ciclu extrem de norocos, plin cu noi experienţe de viaţă, cu noi posibilităţi şi oportunităţi. Străbătut de un optimism viguros şi justificat, ai ocazia să îţi împlineşti cele mai fierbinţi dorinţe, cele mai ambiţioase proiecte. De fapt, atitudinea ta pozitivă pare să aducă norocul de partea ta, să dea naştere unor conjuncturi favorabile. Eşti deschis faţă de oameni şi dornic să înveţi lucruri inedite, iar pofta ta de a trăi, a te bucura de viaţă tinde să fie molipsitoare. Jupiter îţi poate facilita o călătorie sau primirea unei veşti bune având potenţialul de a-ţi inspira o viziune diferită, mai promiţătoare, despre lume şi tine însuţi.

Odată cu 9 decembrie 2017, Marte vizitează şi el întâia ta casă, dând amploare influenţelor lui Jupiter, netezindu-ţi calea spre o înnoire de proporţii a existenţei, o înnoire ce va fi tot mai vizibilă în 2018.

Saturn păşeşte în Capricorn şi a treia casă a Scorpionului din 20 decembrie, într-un tranzit ce adaugă influenţelor jupiteriene un plus de seriozitate în felul cum abordezi viaţa. Realismul insuflat de Saturn este de bun augur însă atâta vreme cât nu se preschimbă în fatalism sau pesimism! Oricum, încerci să alungi orice urmă de superficialitate din traiul tău, şi ai şansa să îţi îmbunătăţeşti comunicarea, să îţi dezvălui noi moduri de a-ţi exprima sugestiv, cu forţă de convingere ideile şi interesele. Nu mai eşti pândit de blocaje mentale ci, din contra, gândirea îţi străluceşte prin ingeniozitate şi rapiditate.


Horoscop Scorpion 2017 - Dragoste şi cuplu 


Tranzitul lui Neptun în Peşti şi a cincea ta casă îţi impune să te fereşti să îţi idealizezi partenerul de cuplu, să îl înconjori într-un voal de iluzii, să-i ceri lucruri imposibile. Dacă eşti singur, poţi fi îmboldit să cauţi o dragoste perfectă ori un partener perfect, ignorând astfel posibilitatea înfiripării unei legături de cuplu sau sortindu-te unor decepţii, dezamăgiri amare.

Prezenţa lui Jupiter în a douăsprezecea casă a Scorpionului, încheiată în octombrie 2017, este asociată cu întâlnirea sau relaţionarea cu un suflet pereche, cu cineva în stare să-i dăruiască unei idile o notă de spiritualitate. Uneori, acest tranzit poate conduce şi la revitalizarea unei poveşti de iubire mai vechi, la reluarea relaţiei cu un fost iubit/o fostă iubită.

Până pe 28 ianuarie, Marte se află în Peşti, aşa că viaţa ta amoroasă capătă până pe această dată o turnură mai dinamică. În caz că ai un partener, eşti mobilizat să îţi întăreşti conexiunea cu acesta, să încerci să petreci împreună cu el cât mai mult timp de calitate, să-i dovedeşti prin fapte sentimentele tale faţă de el. Nativii singuri tind să fie mai sociabili şi mai atractivi şi, înarmaţi cu o îndrăzneală de zile mari, sunt capabili să pornească cu dreptul într-o fierbinte relaţie în doi.

Între 10 martie şi 21 aprilie 2017, planeta războiului parcurge sectorul astral al Taurului şi a şaptea casă a Scorpionului, stimulându-te să reverşi mai multă energie în dragoste. Simţi nevoia să te asiguri că persoana iubită este la fel de ataşată de tine precum eşti tu de ea. Ţine-ţi în frâu fiorii unei gelozii poate nejustificate, şi vei avea numai de câştigat! Pe de altă parte, Marte poate crea circumstanţe oportune începerii unei legături de cuplu serioase.

Mare atenţie la perioada 15 - 28 aprilie, când Venus îşi asumă un aspect retrograd în Peşti! Planeta iubirii te poate determina să fii mai neglijent în viaţa sentimentală, să te centrezi mai mult pe preocupările tale şi să-şi negliezi astfel partenerul. Se poate întâmplă şi invers! Partenerul tău îşi poate dori să joace rolul principal pe scena relaţiei voastre în doi, încercând să te domine sau să nu ţină cont de năzuinţele şi nevoile tale! În acelaşi timp, Venus retrogradă are capacitatea să reactualizeze iarăşi o poveste de iubire trecută.

În răstimpul 21 aprilie - 4 iunie, Marte este găzduit de Gemeni şi a opta casă a Scorpionului, crescând ardoarea, patima din legăturile de cuplu deja formate. Senzualitatea dezlănţuită îţi poate oferi plăceri rare.

Începând cu 10 octombrie 2017, Jupiter, poziţionat în Scorpion şi întâia ta casă, anunţă o vreme foarte auspicioasa dragostei. Deşi, de cele mai multe ori, această planetă are darul de a întări relaţiile în doi, a le acorda o a doua şansă sau a le împrospăta, ea nu acceptă totuşi îngrădirile, încătuşarea într-o conexiune amoroasă păguboasă, nefuncţională, şi prilejuieşte destrămarea acesteia de la sine, fără certuri sau violenţe inutile. Jupiter dăruieşte o aură de farmec, magnetism nativilor singuri, promiţându-le implicarea într-o idilă specială, deosebită, împreună cu o persoană ieşită din comun, întâlnită probabil de-a lungul unei călătorii sau provenită de pe tărâmuri îndepărtate.

Horoscop Scorpion 2017 - Muncă şi bani 


Saturn în Săgetător în cea mai mare parte a anului îţi impune să fii cât mai responsabil în chestiunile financiare, să să fii prudent şi să nu te avanti în investiţii ori afaceri prea riscante. Dacă îţi păstrezi sângele rece şi ai o abordare foarte raţională, este de aşteptat să ai mari şanse în obţinerea unui împrumut foarte avantajos sau într-o creştere salarială. Mai ales în perioada 5 aprilie - 24 august 2017, atunci când Saturn este retrograd, este necesar să îţi analizezi cu grijă balanţa de venituri şi cheltuieli, să eviţi să iei o decizie majoră într-o afacere şi să fii foarte precaut în cazul când cineva îţi promite marea cu sarea într-o tranzacţie financiară.

În intervalul 4 - 8 ianuarie, Mercur retrograd în a două casă a Scorpionului este corelat cu o pierdere bănească sau cu o criză financiară. Nu cheltui, aşadar, în mod exgerat cu prilejul sărbătorilor de iarnă, fără să-ţi păstrezi nişte bani albi după încheierea acestora.

Marte tranzitează Berbecul între 28 ianuarie şi 10 martie, împletindu-şi influenţele cu cele ale lui Uranus. Această etapă poate fi una din cele mai prielnice în viaţa profesională din 2017, întrucât stă sub semnul unei productivităţi mărite, a ducerii la bun sfârşit a unor proiecte de mare anvergură şi iniţierii altora, având capacitatea să-ţi faciliteze o promovare sau obţinerea unui job mai avantajos. Deşi ai mult de treabă, nu te dai înapoi de la nici un fel de efort, şi insişti să te apropii de perfecţiune în tot ce faci.

Ce-i drept, sub impactul aspectului retrograd al lui Venus în a şasea casă a Scorpionului, în răstimpul 4 martie - 3 aprilie, poţi fi înclinat să o laşi mai moale, să te culci pe lauri! Nu-ţi pierde din vedere ţelurile esenţiale, şi străduieşte-te să nu ratezi vreo oportunitate profesională din cauza comodităţii ori a neglijenţei.

Din 20 iulie şi până pe 5 septembrie 2017, Marte îşi are reşedinţa în Leu şi a zecea ta casă, motivându-te să dai ce ai mai bun în tine pentru a te afirma la serviciu. Ai putinţa să faci progrese notabile în carieră, să urci pe scară ierarhică şi să-ţi gândeşti noi obiective, şi mai ambiţioase.

Mercur retrograd în Leu în intervalul 31 august - 5 septembrie, poate isca totuşi câteva inconveniente minore, mai ales dacă nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu nişte colegi sau nu colaborezi cu ei.

Către finalul anului, între 3 şi 22 decembrie 2017, tranzitul retrograd al lui Mercur în Săgetător trage încă o dată un semnal de alarmă în privinţa unor cheltuieli nejustificate. Încearcă să întâmpini Crăciunul şi Anul Nou echilibrat din punct de vedere financiar!

Pentru a-ţi dezvălui în amănunţime viitorul urmăreşte Horoscopul lunar 2017, de pe diane.ro.
Horoscop Scorpion 2017 Horoscop Scorpion 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 06, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.