Numerologie 2017 - Anul tău personal 2017

Din perspectivă numerologiei, anul 2017 are drept orientări generale înnoirea, renaşterea, regenerarea, inovarea, încrederea în sine, impunerea individualităţii, a valorii personale şi a unei poziţii de lider.

Anul 2017 este caracterizat din punct de vedere numerologic de cifra 1, aşa cum poţi constata dintr-un calcul simplu: 2+0+1+7=10, 1+0=1.

Cifra 1 este una a noilor începuturi şi demersurilor îndrăzneţe, a independenţei, unicităţii, originalităţii, iniţiativei şi spiritului de pionierat. Ea ne îmboldeşte să începem ceva cu totul nou, şi ne inspiră idei noi, inedite, înnoitoare, ne stârneşte să privim lumea dintr-un unghi nou, fascinant şi provocator. Dacă anul trecut am întâmpinat piedici şi îngrădiri, în 2017 acestea dispar şi ne îngăduie să ne avântăm spre visele noastre. Se impune, totuşi, ca sporită liberate de mişcare să nu ne îndrepte spre haos, ci spre o menţinere într-o minimă prudenţă, să ne organizăm cu realism şi simţ practic întreprinderile majore.
Numerologie 2017 - Anul tău personal 2017

Sub efluviile numărului 1 suntem ispitiţi şi îndreptăţiţi să ne extindem activităţile şi proiectele, să avem un impact major asupra mediului nostru înconjurător şi să ne dedicăm unor descoperiri revelatoare şi unor creaţii temerare. Resursele noastre interioare ies la lumină, este vremea să ne înfăţişăm lumii cu partea noastră cea mai frumoasă. Mai mult decât atât, suntem încurajaţi să ne perfecţionăm abilităţile, să învăţăm, să facem paşi notabili pe calea educaţiei, studiului.

Din punct de vedere al numerologiei, în anul 2017, se pune accentul pe afirmarea capacităţii noastre de a-i conduce şi îndruma pe alţii, a le deschide ochii asupra unor avantaje de care nu sunt conştienţi. Cifra 1 poate isca însă şi tendinţe negative, constând câteodată în aborderea prea agresivă a sferei sociale şi profesionale, într-un fel de orbire faţă de interesele, nevoile şi mândria celor din jur. Chiar dacă este de bun augur să ne focalizăm pe ţelurile noastre, este nevoie să nu-i întoarcem pe oameni împotriva noastră, să nu ne facem duşmani ci, din contra, să profităm din plin de oportunităţile din acest an de a ne largi reţeaua socială, a pune bazele unor noi prietenii şi parteneriate de afaceri.

Horoscop 2017 - Toate zodiile

Cum îţi calculezi anul personal în 2017 


Dacă în rândurile de mai sus am descris o perspectivă numerologică generală în 2017, este cazul să o particularizăm în funcţie de anul naşterii fiecăruia dintre noi. Pentru asta, este necesar să ne calculăm numărul anului personal. Ca să înţelegi cât mai uşor cum se face acest lucru, îţi dau un exemplu...

Să spunem că eşti născut pe data de 19 august 1997, adică pe 19.08.1997. Reduci numerele corespunzătoare zilei şi lunii tale de naştere în acest fel: 19+8=27, 2+7=9.

Apoi, reduci anul de naştere la o singură cifră: 1+9+9+7=26, 2+6=8.

Adunăm cele două numere obţinute mai sus: 9+8=17. Efectuăm iarăşi o reducere la o cifră: 1+7=8.

Aşa cum am arătat mai înainte, valoarea numerologică a anului 2017 este 1: 2+0+1+7=10, 1+0=1.

Tot ce trebuie să faci în final este să aduni cele două cifre anterioare: 8+1=9. În acest exemplu, anul tău personal este 9.

Mai departe, găseşti previziunile numerologice pentru 2017, corespunzătoare anului tău personal, care poate avea o valoare între 1 şi 9. 

Numerologie 2017 pentru anul personal 1 


Forţăa excepţională care te străbate în acest an îţi asigură succese în aproape orice îţi propui. Asta înseamnă că trebuie să-ţi ierarhizezi obiectivele şi să te concentrezi pe cele care sunt cele mai importante pentru tine, şi să nu te preocupi de aspiraţii minore, cu bătaie scurtă în viitor. Chiar dacă ţi se pun în faţă bariere, eşti capabil să le depăşeşti şi să-ţi croieşti drum cu uşurinţă spre materializarea visurilor tale. Energia tumultoasă pe care o ai la dispoziţie te sprijină să finalizezi proiecte vechi, amânate sau tergiversate, şi să te dedici cu folos unora noi şi foarte promiţătoare. Cifra 1 denotă o transformare notabilă în viaţa ta, care te eliberează de falsitate şi superficialitate, scoţând la iveală ceea ce eşti în mod veritabil. O astfel de metamorfoză poate fi de natură spirituală, şi te poate înarma cu cu o semnificativă încredere în tine însuţi şi cu o atitudine pozitivă faţă de existenţă. Nu te dai inapoi de la nimic pentru a-ţi împlini năzuinţele şi ai putinţa de a-i convinge că eşti pe calea cea bună până şi pe oamenii care păreau să fie foarte sceptici în această privinţă. Evoluţia ta din 2017 se fundamentează pe calităţile tale obliterate altădată şi pe o serie de circumastante norocoase, care apar chiar atunci când ţi se pare că mobilizarea şi eforturile tale dau chix.

Numerologie 2017 pentru anul personal 2 


Anul acesta îţi pune la încercare răbdarea şi perseverenţa! Te poţi confrunta cu unele probleme, însă acest lucru ar trebui să te ambiţioneze să le rezolvi, fără să te laşi pradă fatalismului. Se impune să îţi pui la treabă atuurile personale, să-ţi utilizezi potenţialul neexploatat în alţi ani. În acelaşi timp, întreprinderile tale individuale au mai puţini sorţi de izbândă şi este necesar să te orientezi spre cooperarea cu alţii. Activităţile în colaborare sunt cheia succesului în 2017, aşa că se impune să fii mai puţin vanitos, să te pliezi opiniilor şi credinţelor altora. Este important să nu subestimezi ajutorul familiei şi amicilor apropiaţi, mai cu seamă că ai ocazia nu numai să-ţi întăreşti relaţiile de prietenie actuale, să îţi închegi şi altele, pline de făgăduinţe. În plus, o idilă, o poveste de dragoste iniţiată în această perioadă pare să fie împlinitoare pe termen lung atâta vreme cât îţi reţii pornirile de a fi prea critic ori pretenţios faţă de partenerul tău. Aşadar, anul 2017 poate fi unul favorabil pentru tine, dacă îţi menţii constant seninătatea şi sângele rece, nu acţionezi în grabă, şi dai dovadă de tact şi diplomaţie în asocierile, parteneriatele tale.

Numerologie 2017 pentru anul personal 3 


În 2017 ai la dispoziţie un mare aflux energetic, pe care nu trebuie să-l risipeşti în demersuri minore. Ai posibilitatea să-ţi sporeşti impactul asupra celorlalţi graţie meşteşugului de a vorbi, a comunica expresiv, sugestiv. Trebuie să ai curajul de a fi tu însuţi, a-ţi releva fără vreun complex înzestrările. Ai şansa să te debarasezi de ceea ce nu-ţi place în existenţa ta şi să te simţi astfel bine în propria ta piele şi în interacţiunea cu cei din preajma ta. În această ordine de idei, îţi poţi rezerva mai mult răgaz pentru hobby-urile şi pasiunile tale. Acest lucru te determină să îţi asumi o perspectivă pozitivă asupra vieţii şi să-ţi focalizezi creativitatea îmbelşugată spre acţiuni productive. De altfel, fina ta intuiţie din acest an te călăuzeşte spre oportunităţi inaccesibile raţional şi imaginaţia ta dezlănţuită te poate purta către idei şi realizări inovatoare, ieşite din tiparele cotidianului. O modificare majoră din existenţă poate fi folosită în favoarea ta. Probabil că succesele din 2017 îţi sunt condiţionate de flexibilitatea ta, de modul cum ştii să te adaptezi schimbărilor!

Numerologie 2017 pentru anul personal 4 


Cifra 4 denotă că este necesar să te rupi de o anumită inerţie, comoditate şi nonşalanţă. Viaţa nu-ţi stă chiar pe roze în anul ăsta şi, dacă ai ocazia de a te bucura de frumuseţea şi parfumul rozelor, va fi nevoie să te fereşti şi de ghimpii acestora. Pentru a avea parte de împliniri, se impune să faci mai multe eforturi decât altădată, să-ţi planifici şi organizezi cu minuţiozitate acţiunile şi majore. Dacă nu acorzi atenţie detaliilor, nu îţi asumi o abordare metodică a ţelurilor, strădaniilor tale, energia ta se pot consuma în van. În plus, în cazul în care eşti pus înaintea unor proiecte noi, sistematizarea activităţilor tale pare să nu fie de ajuns, şi nu trebuie să treci cu vederea dezideratul de a-ţi perfecţiona unele abilităţi sau de a-ţi forma altele, noi. În 2017, poţi avea impresia că viaţa ţi se mişcă cu încetinitorul, se desfăşoară prea lent, aşa că este nevoie să fii cât se poate de răbdător şi perseverent, să nu te laşi cuprins de dezamăgiri din cauză că rezultatele muncii tale întârzie să apară. Deşi încordarea generată de solicitările numeroase care se adună pe capul tău te poate predispune stresului, trebuie să ţii cont de că realizările tale notabile din acest an depind numai şi numai de persistenţa şi dedicarea cu care te implici în tot ce faci. De asemeni, în 2017, este nevoie să fii mai grijuliu faţă de starea ta fizică, să ţi-o îmbunătăţeşti printr-un program regulat de exerciţii şi activităţi în aer liber.

Ziua căsătoriei în numerologie


Numerologie 2017 pentru anul personal 5 


În acest an, timpul nu mai are răbdare cu tine şi tinde să-ţi cutremure obişnuinţele, să te silească să o rupi cu trecutul sau cu unele părţi ale sale care nu-ţi mai folosesc în nici un fel. Este de aşteptat să te trezeşti mereu, pe nepusă masă, înaintea unor încrucişări de drumui hotărâtoare pentru destinul tău. Dintre toţi anii personali corespunzători lui 2017, cel desemnat de numărul cinci este marcat de cele mai multe şi mai importante schimbări. Tocmai de aceea, se pune accentul pe capacitatea ta de a te adapta şi a fi mereu alert, gata să te confrunţi cu situaţii neobişnuite, surprinzătoare. Transformările sunt inevitabile, nu sunt, în principiu, nici bune, nici rele, depinzând întru totul de de tine să le dai o turnură pozitivă ori negativă. Până la urmă, orice lucru, orice conjunctură deosebită din existenţa ta reprezintă o oportunitate de a-ţi dezvălui noi faţete ale personalităţii şi a te metarmofoza spre cea mai bună varianta posibilă a individualităţii tale. Din acest motiv, trebuie să te îndepărtezi de conservatorism şi idei de-a gata. Schimbările din 2017 îţi prilejuiesc înnoiri în aproape toate aspectele vieţii. Este, astfel, posibil, să te ridici deasupra aşteptărilor în profesie sau să îţi iei un alt job, cu totul diferit de cel de până acum. Activitatea socială se poate orienta către făgaşuri neexperimentate vreodată, iar viaţa sentimentală îţi poate rezervă o idilă de o intensitate inimaginabilă ori o împărtăşire afectivă cu un partener mai vechi de o profunzime greu de anticipat. Călătoriile prin lume par să-ţi promită experienţe şi trăiri semnificative, relevante. Ai posibilitateda să îţi cumperi sau închiriezi o altă casă, să te muţi într-un alt oraş sau într-o altă ţară!


Numerologie 2017 pentru anul personal 6 


Dacă în alţi ani ai dat întâietate independenţei tale, în 2017 prevalează interdependenţa! Norocul te întovărăşeşte mai cu seamă prin interacţiunea şi colaborarea cu cei din jurul tău. Ajungi să depinzi mai mult de alţii şi ca alţii să depindă într-o sporită măsură de tine. Modul cum comunici cu oamenii îţi înlesneşte succese sau te cufundă în eşecuri. Ai trebuinţa să ştii cum să te faci plăcut şi să înţelegi nevoile şi interesele altora. Deşi poţi avea mai multe responsabilităţi publice, acestea au darul să-ţi netezească calea spre progresul în sfera socială. De altfel, abilitatea de a relaţiona este auspicioasă şi în viaţă profesională, familială, în dezvoltarea resurselor tale interioare, a proiectelor tale de căpătai. Câteodată, este important să fii mai receptiv faţă de de ceea ce-şi doresc cei din imediata ta apropiere. Obligaţiile ţinând de familie par să fie mai presante decât de obicei, dar, în acelaşi timp, relaţiile cu rudele, cu persoanele îndrăgite tind să-ţi dăruiască satisfacţii nemaipomenite. Se anunţă numeroase petreceri şi reuniuni de familie, ocazia de a petrece mult timp de calitate alături de cei dragi. Cifra 6 este favorabilă căsătoriilor, naşterii unui copil, întemeierii unei noi familii sau învigorării legăturii afective din una existentă. Este posibil să-ţi cumperi ori construieşti o altă casă, sau să fii pasionat de redecorarea, reamenajarea celei actuale. Dacă nu (mai) eşti binecuvântat cu o familie, poţi să te concentrezi spre prietenii, către revitalizarea şi extinderea activităţii sociale, spre o poveste de dragoste mai veche sau mai nouă. Pari să fii atras de un sporit romantism în iubire, într-o conexiune abia născută sau într-una ce şi-a dovedit de-a lungul timpului viabilitatea.

Numerologie 2017 pentru anul personal 7 


Sub semnul numărului 7 ai ocazia să te desprinzi de stresul şi tensiunea din traiul cotidian, să nu-ţi mai faci griji pentru probleme mărunte şi să întreprinzi ceea ce este esenţial pentru tine. Te delectezi cu plăcerile simple ale vieţii, te relaxezi şi te reenergizezi, pregătindu-te trupeşte, mental şi spiritual pentru ţelurile ambiţioase din anii următori. Este vremea să-ţi evaluezi punctele forte şi cele slabe, şi să iei măsuri temeinice pentru a te debarasa de cele din urmă. În prim plan se află evoluţia ta individuală, autoperfecţionarea, dezvoltarea sinelui şi a vieţii personale. Nu te mai mulţumeşti să visezi cu ochii deschişi la ce ai putea deveni, şi eşti mobilizat să faci paşi concreţi în materializarea viselor tale. Asta înseamnă că trebuie să-ţi clădeşti cu seriozitate baza demersurilor viitoare, să apelezi constant la organizare, planificare şi punerea la punct a unor noi strategii. Totodată, eşti impulsionat să îţi lărgeşti orizonturile cunoaşterii şi să descifrezi cu o mare acurateţe ce se întâmplă în jurul tău. Tinzi să acumulezi cu uşurinţă noi informaţii, să înveţi fără vreo dificultate lucruri care altădată păreau să-ţi fie inaccesibile din pricina complexităţii lor. Dacă eşti încă pe băncile şcolii, ale unei facultăţi, în 2017 ai putinţa de a trece cu brio orice fel de examen, testare. Pe de altă parte, poţi fi extrem de interesat de o dimensiune spirituală a existenţei, una religioasă ori având de a face cu o înălţare a conştientizării sinelui şi integrării sale într-o viziune atotcuprinzătoare a universului. Ai la îndemână o creativitate impresionantă, pe care o poţi revărsa într-un hobby ori într-o activitate artistică.

Numerologie 2017 pentru anul personal 8 


Din perspectivă numerologică, cifra 8 este asociată cu succesul, creşterea, dezvoltarea şi împliniri de mare anvergură. Îndeosebi pregătirea, planificarea şi organizarea judicioasă a demersurilor tale principale pe parcursul anului trecut îţi asigură reuşite şi avantaje substanţiale în acest an. Inclusiv în plan profesional, eforturile şi iniţiativele tale din 2016 sunt pe cale să fie fructificate sau să dea roade în 2017. Acest lucru nu te încurajează să te pleci pe o ureche şi să aştepţi ca norocul să-ţi bată la uşă. Este nevoie pe mai departe să pui umărul la treabă, să găseşti plăcere în ceea ce faci şi să te dăruieşti din toată inima obiectivelor tale. Nu trebuie să te forţezi să pari altfel decât eşti cu adevărat, ci să-ţi scoţi la lumină sinele veritabil, să-ţi etalezi cu încredere talentele şi competenţele. Originalitatea, autenticitatea personalităţii tale te sprijină să câştigi aprecierea şi devotamentul altora. Meritele tale ies în evidenţă la serviciu şi ai în acest fel oportunitatea de a fi preţuit de superiori şi de a fi recompensat printr-o mărire salarială ori o avansare spectaculoasă. Nu este indicat totuşi să te complaci între hotarele unei anume suficienţe, ci să te angajezi în extinderea abilităţilor tale, să te specializezi în mai multe direcţii şi să oferi astfel mai multe şanse dezvoltării carierei tale. Vibraţiile numărului 8 sunt corelate în acelaşi timp cu o clocotitoare plăcere de a trăi, cu desfătări rare, râvnite de multă vreme, dar care ţi-au fost refuzate până acum.

Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile

Numerologie 2017 pentru anul personal 9 


Numărul 9 este unul al bilanţurilor, dăruirii către lume, generozităţii şi recunoştiinţei. Este timpul să-ţi readuci în minte oamenii care ţi-au fost de folos în trecut, care te-au sprijinit dezinteresat şi să afli o cale de a-i răsplăti, a le demonstra gratitudinea ta. De asemeni, poţi fi însufleţit de dorinţa de a-i ajutora pe cei defavorizaţi de soartă, a te implica într-o acţiune umanitară. În numerologie, existenţa ne este împărţită în cicluri de câte nouă ani, iar cifra 9 marchează sfârşitul unui astfel de ciclu. Eşti pus, aşadar, în situaţia de a trece în revistă ce ţi s-a petrecut în anii anteriori, să îţi recapitulezi eşecurile şi împlinire şi, dacă este cazul, să îţi rectifici traseul vieţii astfel încât să nu mai repeţi greşelile trecute. Dacă eşti cât de cât satisfăcut de ultimii opt ani, poţi să-ţi împărtăşeşti experienţa celor din preajma ta, să te gândeşti cum să-i faci pe prieteni, oameni apropiaţi, părtaşi ai realizărilor tale, cum să-i îndrumi spre propriile lor succese. Totodată, poţi să avansezi în anul 2017 cu încredere în tine însuţi şi în forţele tale, şi să-ţi încununezi acest ciclu numerologic cu o înfăptuire de mare răsunet. În caz că nu eşti mulţumit de ceea ce ţi s-a întâmplat în ultimii opt ani, numărul 9 îţi oferă ocazia de a-ţi transforma în bine viitorul. Trebuie doar să-ţi analizezi cu luciditate neîmplinirile, să te desprinzi de prejudecăţi şi cărări bătătorite, să-ţi reevaluezi atuurile de bază şi să îţi pui la punct un plan realist de a te relansa în viaţă. Este important să te orientezi spre ceva care îţi place şi îţi permite să-ţi pui în valoare talentele.
Numerologie 2017 - Anul tău personal 2017 Numerologie 2017 - Anul tău personal 2017 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 10, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.