Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile

Horoscopul chinezesc 2017 este guvernat de Cocoşul de Foc, o zodie asociată cu toamna, recolta, roadele şi fructele culese în acest anotimp, cu metalele şi pietrele preţioase, frumuseţea, bucuria, iubirea şi ceaţa. În funcţie de gradul de compatibilitate al celorlalte zodii cu Cocoşul, acestea se pot bucura mai mult sau mai puţin de fructe, realizări, succese, avere, pot fi dăruite cu frumuseţe, dragoste şi fericire, sau pot fi învăluite sau nu în ceaţa derutelor, nehotărârii ori îndoielilor.

Pentru a-ţi descoperi în amănunt previziunile astrale, inclusiv cele legate de dragoste, cuplu, muncă, bani şi sănătate, dă click pe linkul zodiei chinezeşti corespunzătoare datei tale de naştere.
Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile

Horoscopul chinezesc 2017 vesteşte pentru Şobolan o interacţiune benefică în sfera socială ce ar trebui să se echilibreze cu tendinţa de focalizare asupra familiei, dezideratul de a se debarasa de rutină şi obişnuinţe, o viaţă sentimentală matură, stabilă, una profesională promiţând realizări dacă este dezbărată de comoditate, şi activităţi financiare necesitând o sporită prudenţă.

Horoscopul chinezesc al Bivolului din 2017 scoate în evidenţă oportunităţi sociale şi financiare condiţionate de menţinerea sub control a conservatorismului, încăpăţânării şi emotivităţii. Dacă viaţă sentimentală pare să fie favorizată în anul chinzesc al Cocoşului de Foc, cea profesională poate fi mai puţin prielnică şi, pentru a nu fi scăpată din frâu, trebuie să fie susţinută de perseverenţă şi adaptabilitate.

În horoscopul chinezesc al Tigrului din 2017 apar în prim plan oportunităţi importante dar trecătoare în toate aspectele existenţei, inclusiv în studii, care trebuie să fie exploatate la maximum chiar atunci când se ivesc. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc viaţa amoroasă este de bun augur, însă poate pune la încercare constanţa şi perseverenţa bărbaţilor. Cea profesională este propice, dar presupune tărie în angajarea într-o concurenţă uneori acerbă, iar activităţile financiare sunt profitabile îndeosebi pe termen lung.

Horoscopul din 2017, anul Cocoşului de Foc, nu este întru totul de bun augur Iepurelui, având în vedere că cele două zodii sunt opuse în zodiacul chinezesc. Iepurele trebuie să fie cât mai dinamic, să se mobilizeze să dea tot ce are mai bun într-o viaţă profesiona tensionată, şi să dea dovadă de diplomaţie în activităţile sociale. Dragostea este favorabilă îndeosebi femeilor născute în acest semn zodiacal, iar chestiunile financiare necesită prudenţă, vigilenţă şi crearea unor alianţe puternice.

În 2017, horoscopul Dragonului prefigurează o activitate socială efervescentă, de bun augur în închegarea unor parteneriate fertile şi extinderea sferei de influenţă, noroc şi succese în demersurile legate de studii, carieră şi bani, dar care nu trebuie să conducă spre asumarea unor riscuri ieşite din comun. De-a lungul anului chinezesc al Cocoşului de Foc, viaţa sentimentală este extrem de favorabilă atât nativilor singuri, cât şi celor integraţi într-o relaţie de cuplu.

În horoscopul chinezesc al Şarpelui din 2017, graţie atracţiei reciproce a acestei zodii cu cea a Cocoşului, se întrevăd orientări favorabile în plan social, profesional şi financiar. Viaţa sentimentală din anul Cocoşului de Foc poate avea de suferit din cauza nestatorniciei sau evitării unui ataşament prea strâns în cuplu.

Horoscopul chinezesc al Calului indică oportunităţi şi realizări de seamă datorate isteţimii, agilităţii, instinctului şi intuiţiei sale. Atât în plan social, cât şi profesional, aceste atuuri trebuie să fie însoţite de organizare, planificare şi abilitatea de a-şi demonstra tăria, poziţia de lider. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc, pentru a profita de şansele din viaţa amoroasă şi din demersurile financiare, Calul trebuie să aibă în minte dezideratul de a trece peste complexe şi comoditate.

Conform horoscopului Oii 2017, viaţa socială este prielnică datorită adaptabilităţii şi generozităţii acestei zodii, şi atât activităţile profesionale, cât şi cele financiare sunt marcate de succese ce presupun totuşi eforturi şi mobilizare. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc, viaţa sentimentală este în general stabilă, şi orice încercare de a-i da o nouă turnură, mai promiţătoare, trebuie să fie făcută cu tact şi inspiraţie.

Horoscopul Maimuţei 2017 are drept repere principale crearea propriilor oportunităţi, prin dinamism şi combativitate, în plan social şi profesional. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc, viaţa amoroasă trebuie să fie tratată cu calm şi diplomaţie, iar activităţile financiare sunt profitabile mai ales dacă sunt întreprinse pe cont propriu.

În 2017, horoscopul Cocoşului previzionează o serie de circumstanţe mai puţin favorabile, ce trebuie să fie întâmpinate cu curaj, încredere în sine şi optimism. În anul Cocoşului de Foc, competitorii par să-şi facă apariţia în toate planurile existenţei, în demersurile sociale, profesionale şi de afaceri, acest lucru necesitând o sporită perseverenţă şi o voinţă de fier. Viaţa sentimentală presupune calm, răbdare, bunăvoinţă şi dăruire, dar şi o despărţire iminentă de un partener păgubos.

Horoscopul chinezesc 2017 al Câinelui scoate în relief împliniri în aproape toate planurile existenţei, condiţionate de exploatarea unor oportunităţi grăbite, trecătoare, şi de bunăvoinţa şi respectul cu care sunt trataţi cei din jur. În anul chinezesc al Cocoşului de Foc, Câinele are norocul de partea sa în întreprinderile financiare, trebuie să dea dovadă de prudenţă în sfera profesională şi de tandreţe, calm şi răbdare în viaţă sentimentală.

În horoscopul chinezesc al Porcului din 2017 se prefigurează oportunităţi în plan social a căror fructificare este condiţionată de tact, diplomaţie şi sporirea forţei de convingere în promovarea obiectivelor esenţiale, dezideratul asumării unei perspective cât mai realiste faţă de carieră şi o activitate financiară fertilă în special în timpul verii. Viaţa amoroasă impune o abordare cât mai tandră, mai sensibilă şi mai generoasă.
Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on decembrie 04, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.