Horoscop Capricorn februarie 2017

În horoscopul Capricornului februarie 2017 se insistă pe o sporită apropiere afectivă faţă de cămin şi familie, pe o comunicativitate şi o forţă de persuasiune în stare să-ţi faciliteze oportunităţi rare în demersurile personale. Viaţa amoroasă este marcată de aprofundarea conexiunii în cuplu, de statornicie şi de unele riscuri pentru nativii singuri, iar activităţile profesionale şi financiare necesită desprinderea faţă de conservatorism şi o precauţie exagerată.

Horoscop Capricorn februarie 2017 - Horoscop general 


Sarcinile şi obligaţiile cotidiene devin tot mai apăsătoare pe 1 februarie 2017, sub impactul cuadratului lui Mercur cu Uranus. Neastâmpărul minţii îţi îngreunează concentrarea asupra unor preocupări ce-ţi impun un interval de timp lung. Supraveghează-ţi irascibilitatea şi nu te lăsa în voia unor certuri neproductive cu cei din jur.

Mercur în cuadrat cu Jupiter pe 2 februarie îţi obstrucţionează capacitatea de a te focaliza simultan pe mai multe obiective. În această zi, eşti provocat să despărţi ceea ce îţi este util în viaţă de ceea ce îţi este nefolositor. Cu cât eşti mai selectiv, cu cât îţi ierarhizezi mai obiectiv ţelurile, cu atât ai mai mult de câştigat în urma deciziilor luate.
Horoscop februarie 2017 Capricorn

Ataşamentul afectiv faţă de casă şi familie se intensifică din 3 februarie 2017, ziua de debut a tranzitului lui Venus în Berbec şi a patra casă a Capricornului. Eşti gata să înnăbuşi din faşă orice dispută, orice conflict cu rudele şi persoanele îndrăgite. Poţi fi inspirat să dai o faţă nouă locuinţei, să o redecorezi ori reamenajezi.

Comunicarea cu cei din preajma ta se îmbunătăţeşte notabil şi îţi furnizează avantaje odată cu 18 februarie. Soarele, poposit în Peşti, te înzestrează cu meşteşug în vorbire, cu o forţă de convingere rară, ce-ţi permite să-i raliezi pe alţii obiectivelor, idealurilor tale. Poţi avea beneficii ca urmare a unor călătorii de scurtă durată.

Horoscop Capricorn 2017 

Cuadratul dintre Marte şi Pluton de pe 22 februarie 2017 te ambiţionează să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a-ţi impune interesele. Însufleţit din cale afară să te afirmi, este nevoie totuşi să nu forţezi nota, să nu calci în picioare orgolile altora, astfel încât să nu se împotrivească cu obstinaţie şi sete de răzbunare acţiunilor tale esenţiale. Fii calm dragul meu/draga mea, şi nu isca duşmanii care îţi pot pune beţe în roate un timp îndelungat!

Pe 26 februarie, Luna nouă găzduită în Peşti şi a III-a casă a Capricornului, este asociată cu o dezlănţuire a imaginaţiei şi o intuiţie remarcabilă. Este cazul să te laşi antrenat de ceea ce te fascinează cu adevărat, să întâlneşti persoane carismatice sau originale, în stare să te pună în contact cu dimensiuni imprevizibile, trepidante ale universului şi fiinţei proprii.

Interacţiunea cu persoanele din toate planurile existenţei tale este înteţită şi plină de bune auspicii tot din 26 februarie, graţie parcursului lui Mercur în acelaşi sector astrologic al Peştilor. Aproape orice iniţiativă personală din această perioadă este sortită succesului! Totodată, ai ocazia să-ţi lărgeşti sfera de influenţă, să-ţi creezi noi contacte sociale şi să te bucuri de călătorii pe meleaguri virgine, la care ai visat doar până acum!

Horoscop Capricorn februarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea îşi adânceşte şi îşi ramifică rădăcinile, se dezvoltă întru statornicie începând cu 3 februarie. Venus străbate sectorul astrologic al celei de-a IV-a tale case şi dăruieşte un plus de sensibilitate şi loialitate în cuplurile formate. Dacă ai un partener, eşti mult mai receptiv şi mai emotiv în relaţionarea cu el, iar acesta pare să-ţi răspundă cu aceeaşi monedă. Dacă îşi înfrânează o nostalgie excesivă, nu pică pradă visării cu ochii deschişi la vechi, defuncte idile, nativii singuri au prilejul să îşi afle un tovarăş de cuplu pe termen lung, eventual prin intermediul unei rude, unei nunţi sau a unei petreceri în familie.


Horoscop Capricorn februarie 2017 - Muncă şi bani 


Mişcarea retrogradă preluată de Jupiter, odată cu 6 februarie 2017, în Balanţă şi a zecea casă a Capricornului îţi poate fi inţial defavorabil în sfera profesională, îndeosebi dacă te complaci în inerţie, rutină... Cu cât eşti mai deschis spre noi idei ori trasee înnoitoare ale carierei, cu atât mai mult Jupiter îţi susţine demersurile!

Din 7 februarie, Mercur amplasat în Vărsător îţi insuflă adeseori o prudenţă ieşită din comun în luarea unor decizii, în special în activităţi financiare. În caz că eşti angajat într-un parteneriat de afaceri, asociatul tău îşi poate pierde răbdarea din pricina scrupulozităţii şi maniei tale de a examina orice lucru pe toate faţetele. Pe de altă parte, se pot ivi nişte oportunităţi de a-ţi majora veniturile datorită unor informaţii la care ai acces numai tu! Eşti într-un ciclu mercurian oportun revizuirii balanţei tale financiare prin focalizarea asupra unor detalii importante.

Horoscop Capricorn ianuarie 2017
Horoscop Capricorn februarie 2017 Horoscop Capricorn februarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.