Horoscop Peşti februarie 2017

În horoscopul Peştilor februarie 2017 predomină iniţial o interacţiune rezervată, prudentă, în sfera socială, ce lasă loc în timp unei afirmări dinamice, convingătoare, a punctelor tale forte şi a obiectivelor tale majore. Stabilitatea venusiană conferită vieţii amoroase poate fi câteodată cutremurată de impulsivitate şi patimă, iar activitatea profesională tinde să ia o turnură favorabilă.

Horoscop Peşti februarie 2017- Horoscop general 


O atitudine cumva rezervată faţă de cei din jurul tău este pe cale să se instaureze începând cu 7 februarie, ca urmare a tranzitului lui Mercur în Vărsător. Eşti predispus să-ţi păstrezi gândurile şi simţămintele pentru tine, să nu le dezvălui altora şi ar fi bine să ieşi din carapacea ta cel puţin în comunicarea cu oamenii apropiaţi, îndrăgiţi, astfel încât să nu-i nedumereşti ori să-i faci să sufere.
Horoscop februarie 2017 Peşti

Mercur în sextil cu Venus pe 10 februarie 2017 te smulge cât de cât din starea de solitudine autoimpusă, te determină să fii prietenos, direct, binevoitor în abordarea celor din preajma ta. Eşti dornic să ajuţi persoane aflate într-un impas şi ai ocazia să cunoşti altele, în stare să pună o amprenta pozitivă asupra destinului tău.

Horoscop Peşti 2017 

Setea de independenţă şi vitalitatea sporită care te străbat odată cu 18 februarie, graţie parcursului Soarelui în Peşti şi întâia ta casă, te îmboldesc să te avânţi într-o acţiune temerară, în stare să-ţi surprindă plăcut prietenii şi cunoştiinţele. Crescândul spirit competitiv nu îţi îngăduie să te complaci în inerţie şi te încurajează să dai tot ce ai mai bun în tine. Este posibil să fii recunoscut într-o poziţie de lider în plan social ori profesional.

Luna nouă apărută pe 26 februarie 2017 tot în prima ta casă indică un punct de vârf al tendinţelor astrale anterioare. Te simţi motivat să te deschizi întru totul către lume, să aduci la lumină ceea ce este autentic în tine, să îţi foloseşti fără vreo ezitare atuurile personale pentru a obţine ceea ce vrei. Poţi fi inspirat să-ţi transformi în bine înfăţişarea exterioară, nu numai printr-o altă vestimentaţie, ci şi printr-o nouă modalitate de a relaţiona cu alţii.

Tot din 26 februarie, Mercur călătoreşte pe tărâmul Peştilor, învigorându-ţi şi mai mult oportunitatea de a ieşi în evidenţă, a-ţi expune cu dezinvoltură calităţile şi chiar de a străluci pe scena socială. Îţi discerni cu obiectivitate impactul asupra altora şi eşti înarmat cu o copleşitoare forţă de convingere în promovarea idealurilor şi intereselor tale. Traversat mereu de neastâmpăr, eşti mobilizat să te dedici unor activităţi esenţiale în evoluţia ta pe termen lung. O călătorie din această perioadă îţi rezervă beneficii substanţiale!


Horoscop Peşti februarie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea este caracterizată de stabilitate şi este favorabilă învigorării relaţiilor de cuplu deja închegate sub vibraţiile tranzitului pornit de Venus, pe 3 februarie 2017, în Berbec şi a doua casă a Peştilor. Atât tu, cât şi partenerul tău vă preţuiţi unul pe altul, va bucuraţi de sprijinul reciproc acordat unuia celuilalt şi preţuiţi mai presus de orice loialitatea din cuplu. În caz că eşti singur, poţi fi implicat într-o idilă serioasă, cu bătaie lungă în viitor, ce are mari şanse să se îndrepte spre o căsătorie.

Jupiter este retrograd, din 6 februarie, în Balanţă şi a opta ta casă, într-un tranzit care, cel puţin la începutul său, te poate aduce pe un câmp minat al vieţii sentimentale. Dacă nativii din legăturile în doi consacrate sunt subjugaţi unei senzualităţi extreme, ce are potenţialul să dea naştere unei gelozii nejustificate de nimic, cei solitari riscă să fie atraşi într-o aventură amoroasă năvalnică, pătimaşă, lipsită totuşi de perspective. În caz că ai depăşit acest hop iniţial, Jupiter înlesneşte o împărtăşire afectivă strânsă şi fericită în cupluri formate mai demult ori mai recent.


Horoscop Peşti februarie 2017 - Muncă şi bani 


Din 3 februarie, poziţionarea lui Venus în a III-a ta casă este favorabilă demersurilor financiare deşi, câteodată, poţi fi înclinat să cheltuieşti mai mult decât de obicei pentru a achiziţiona lucruri frumoase, dar nu neapărat foarte utile. Capacitatea de a interacţiona armonios cu cei din preajma ta reprezintă o cheie a succesului în creşterea veniturilor tale. Adeseori, relaţiile sociale îţi facilitează lansarea unei afaceri promiţătoare!

Pe 10 februarie, sextilul dintre Mercur şi Venus îţi dăruieşte abilitatea de a te strecura cu uşurinţă pe sub pielea oamenilor, a le întrezări dorinţele şi năzuinţele, aşa că ai parte de succese într-o activitate profesională ţinând de vânzări ori relaţiile cu publicul.O discuţie cu un partener sau o informaţie preţioasă din această zi îţi netezeşte drumul către o afacere profitabilă.

Sfera profesională tinde să fie marcată de o împlinire de excepţie pe 11 februarie 2017, sub influenţele Lunii pline ivite în Leu şi a VI-a casă a Peştilor. Sarcinile ce îţi păreau a fi insipide până mai ieri, alaltăieri, ajung să te pasioneze. Pe de altă parte, poţi avea acces la un job (nou) ce presupune o muncă care-ţi place cu adevărat, care se potriveşte ca o mănuşă talentelor şi resurselor tale interioare!

Horoscop Peşti ianuarie 2017
Horoscop Peşti februarie 2017 Horoscop Peşti februarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 12, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.