Horoscop Peşti martie 2017

Potrivit horoscopului Peştilor, în martie 2017, ai nevoie de luciditate, realism şi tact în interacţiunea socială şi profesională. Eşti animat de o combativitate sporită în demersurile tale majore, poţi profita de circumstanţe favorabile în întreprinderile tale financiare, iar viaţa sentimentală ţi se orientează spre faţete tangibile, pământeşti ale conexiunii cu tovarășul de cuplu.


  • Horoscop Peşti martie 2017 - Horoscop general 


Sensibilitatea înaltă conferită pe 2 martie 2017 de conjuncţia dintre Soare şi Neptun te face să eviţi aspectele stresante, conjuncturile complicate ale existenţei şi îţi impune să ai o viziune cât mai realistă despre lume, astfel încât, să nu pici în plasa unor miraje păguboase şi chiar a unor înşelătorii. Este o zi potrivită pentru a-ţi ierta greşelile şi a le ierta pe cele ale unor oameni apropiaţi.

Pe 5 martie, Mercur în conjuncţie cu Neptun te îndepărtează iarăşi de tensiunile traiului de zi cu zi, şi îţi permite astfel să descoperi soluţii inedite ale unor probleme vechi. Foarte influenţabil faţă de cuvintele şi părerile altora, este necesar iarăşi să discerni adevărul printre minciuni şi să te înarmezi cu un plus de prudenţă în relaţionarea socială şi profesională.

O grămadă de obligaţii şi sarcini dau năvală peste tine, dar această efervescenţă exterioară îţi este pe plac pentru că este pe măsura neastâmpărului tău fizic şi mental. În urmă conjuncţiei Soarelui cu Neptun din 7 martie 2017, la ordinea zilei sunt călătoriile scurte şi accesul la informaţii extrem de preţioase în demersurile tale principale.

Mercur în sextil cu Pluton în data de 8 martie îţi insuflă tărie în activităţile tale, te sprijină să depăşeşti bariere, dificultăţi majore, să extragi ceea ce este esenţial din vorbele şi gesturile altora. Conştient de priorităţile tale, ai şansa să faci o schimbare crucială în viaţă.

Horoscop Peşti 2017

Năvălnicia cu care tinzi să îţi impui interesele pe 9 martie 2017, ca efect al sextilului dintre Soare şi Pluton, trebuie să fie ţinută în frâu. Ai mai mulţi sorţi de izbândă în a-i aduce pe alţii de partea ta atunci când nu le forţezi mâna, ci îţi lămureşti sugestiv, cu binişorul, valoarea şi productivitatea ideilor tale.

Horoscop martie 2017 Peşti

Odată cu 10 martie, Marte străbate teritoriile Taurului şi ale celei de-a treia case a Peştilor, aşa că devii şi mai activ, mai combativ în comunicarea cu cei din preajma ta, şi eşti satisfăcut mai cu seamă când eşti în mişcare, alergi de colo-colo prin oraş ori călătoreşti. Dacă ai deja o neînţelegere cu o rudă sau cu un coleg, trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să nu îi dai amploare până într-un punct din care nu mai există cale de întoarcere.

Ziua de 12 martie 2017 stă sub semnul a două evenimente astrologice: Mercur se poziţionează în cuadrat cu Saturn şi Luna plină îşi face apariţia în Fecioară şi a VII-a casă a Peştilor. Un prieten îţi face o dovada izbitoare a devotamentului sau, iar tu nu ai nici o ezitare să-i ajuţi pe prietenii intimi. Poţi să surprinzi plăcut pe cineva făcându-i cadou un lucru de care ştii că are neapărat nevoie. Totodată, este nevoie să-ţi reprimi predispozitia de a fi prea critic cu tine însuţi şi de a-ţi trasa obiective prea înalte, de neatins.

Din cauza cuadratului Soarelui cu Saturn din 13 martie, poţi avea un conflict înfierbântat cu unul din părinţi sau cu un şef. Ascultă cu răbdare argumentele altora şi apelează mai des la diplomaţie. O frustrare trăită în această zi poate constitui o importantă lecţie de viaţă.

Într-un tranzit ale cărui consecinţe vor ieşi la lumină în luna aprilie, Mercur în Taur şi a III-a casă a Peştilor, odată cu 31 martie 2017, îţi stârneşte apetitul pentru discuţii, conversaţii, interacţiunea cu cei din imediata ta apropiere. Este o vreme propice extinderii sferei tale de relaţii, cunostiinţe, dar şi unor activităţi necesitând efort şi agilitate din punct de vedere intelectual. Nu este de bun augur să iei decizii ferme, de mare anvergură, ci, mai curând, să înmagazinezi cât mai multe informaţii utile în vederea materializării unor planuri ambiţioase din viitorul apropiat.


  • Horoscop Peşti martie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea îşi caută ţinte, plăceri şi împliniri cât mai tangibile, mai concrete începând cu 4 martie 2017, sub impactul tranzitului lui Venus în Berbec şi a doua casă a Peştilor. Dacă ai un partener, poţi fi tentat să clădeşti o bază amateriala solidă a relaţiei cu acesta, eventual să investeşti într-o casă pentru amândoi. Acest lucru nu exclude înclinaţia de a fi foarte generos cu tovarăşul tău de viaţă, de a-l copleşi cu cadouri pe care ştii că şi le doreşte de mult timp. În caz că eşti singur, este posibil să te implici într-o idilă cu o persoană căreia îi evaluezi cu limpezime calităţile atât exterioare, cât şi interioare, care este capabilă să se angajeze cu sinceritate şi loialitate într-o legătură de cuplu pe termen lung.


  • Horoscop Peşti martie 2017 - Muncă şi bani 


Din 4 martie, prezenţa lui Venus în a II-a ta casă îţi facilitează dezvoltarea unor afaceri şi iniţierea altora, pline de făgăduinţe, datorită impresiei bune pe care o faci celor din jurul tău. Ştii să-ţi scoţi în evidenţă abilităţile, potenţialul din punct de vedere financiar, aşa că ai ocazia să pui la punct alianţe puternice în acest domeniu. Pe de altă parte, pari să cheltuieşti mai mulţi bani pentru lucruri frumoase dar nu neapărat necesare, lucruri ce pot să dea o faţă nouă casei ori imaginii tale oferite lumii.

O perioadă prielnică analizării bugetului personal sau al familiei, punerii în ordine a demersurilor tale financiare îşi face debutul odată cu 13 martie 2017, când Mercur porneşte să parcurgă sectorul astrologic al Berbecului şi a doua casă a Peştilor. Trebuie, totuşi, să-ţi supraveghezi tendinţa de a examina exagerat de mult lucrurile pe toate feţele, de a fi prea molcom, pedant ori precaut în acţiunile tale, pentru a nu rata nişte oportunităţi de moment în sporirea veniturilor tale.

Ziua de 20 martie este rezervată demarării tranzitului Soarelui în Berbec. În acest context astral, eşti pus înaintea unor provocări, a punerii la încercare a capacităţii de a fi independent material, a-ţi exploata cu eficienţă talentele şi resursele interioare. Nu eşti preocupat de mărunţişuri şi poţi întrezări o modalitate cu totul nouă, neobişnuită, de a-ţi creşte simţitor contul din bancă.

Horoscop Peşti februarie 2017

Luna nouă, ivită pe 28 martie 2017, în aceeaşi a II-a casă a Peştilor, intensifică tendinţele solare. Se pune accentul pe crearea unor strategii bine gândite în plan financiar, a unor noi parteneriate în afaceri şi iniţierii unui proiect care poate să-ţi furnizeze beneficii notabile, de durată.
Horoscop Peşti martie 2017 Horoscop Peşti martie 2017 Reviewed by Diana Popescu on februarie 13, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. vreau să îți mulțumesc că în sfârșit nu ne-ai mai lăsat la urmă :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.