Horoscop Fecioară aprilie 2017

În horoscopul Fecioarei aprilie 2017 precumpăneşte dezideratul de a-ţi armoniza relaţia cu familia şi cel de a te concentra către treburi neterminate, tergiversate. Ai năzuinţa şi posibilitatea de a călători, a-ţi lărgi cunoaşterea prin studiu, viaţa ta sentimentală trece prin diverse suişuri şi coborâşuri, cea profesională tinde să-ţi fie favorabilă, iar activitatea financiară necesită o prudenţă sporită.

Horoscop Fecioară aprilie 2017 - Horoscop general 


Viaţa de familie îţi poate da senzaţia că eşti îngrădit, limitat, odată cu 5 aprilie 2017, sub impactul aspectului retrograd preluat de Saturn în Săgetător şi a patra casă a Fecioarei. Nu este cazul să-i acuzi pe oamenii apropiaţi pentru asta, ci să te străduieşti să îţi revitalizezi relaţia cu ei, să fii mai atent la ce îşi doresc şi să îi îndrumi spre ţeluri comune. Dacă crezi că părinţii cer prea mult de la tine sau dacă îţi relevi că ai pretenţii prea înalte de la copiii tăi, încearcă să găseşti o cale de mijloc, un compromis avantajos pentru ambele părţi.
Horoscop aprilie 2017 Fecioară

Din 9 aprilie, Mercur retrograd în Taur şi a noua ta casă îţi impune, printr-o serie de circumstanţe presante, să te ocupi de chestiuni relativ mărunte, amânate ori trecute cu vederea până acum. Trebuie să-ţi aduci la zi îndeosebi activităţile casnice ori profesionale. Poate fi necesar, de asemeni, să-ţi umpli nişte goluri, să pui capăt unor carenţe ţinând de studii, învăţătură.

Soarele traversează şi el, începând cu 19 aprilie 2017, tărâmurile celei de-a IX-a case a Fecioarei, înlăturandu-ţi din minte îngrijorări ce te-au stăpânit în ultima vreme. Dacă ai reuşit să-ţi duci la bun sfârşit treburile tergiversate, eşti tentat să cauţi un sens mai înalt al existenţei tale, al destinului tău, sau să te lansezi în experienţe de viaţă incitante, semnificative, dincolo de cenuşiul traiului de zi cu zi. Pentru a-ţi potoli starea de neastâmpăr care te cuprinde atunci când eşti purtat pe cărările bătătorite ale cotidianului este indicat să-ţi iei o vacanţă, astfel încât să călătoreşti, să explorezi locuri necunoscute, virgine, la care visezi de mult.

Horoscop Fecioară 2017

Sub vibraţiile Lunii noi din Taur, pe 26 aprilie, pofta de aventură îţi ajunge la culme. Năzuieşti să-ţi lărgeşti orizonturile fie prin vizitarea unor meleaguri îndepărtate, fie prin studiu, prin înscrierea la un curs într-un domeniu care te pasionează. Aspiraţiile tale sunt realiste, şi ţi poţi îndeplini la un moment dat!


Horoscop Fecioară aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Relaţiile de cuplu consacrate par să fie marcate de o stagnare sau o împotmolire în rutină, ca efect al tranzitului retrograd demarat de Venus, din 3 aprilie 2017, în Peşti şi a şaptea casă a Fecioarei. Poţi fi cuprins de o nemulţumire mocnită faţă de partenerul tău, o insatisfacţie care pare să fie indefinită, fără a avea vreo cauză anume, raţională. De fapt, este nevoie să-ţi desprinzi conexiunea în doi de inerţie, să elimini din ea ceea ce nu merge şi să păstrezi ceea ce o fortifică, o stabilizează. N-ar strica să o înviorezi printr-o briză proaspătă de spontaneitate, să faci, împreună cu tovarăşul de viaţă, ceva deosebit, nemaiîncercat, neexperimentat vreodată. Nativii singuri tind să-şi vadă potenţialii, posibilii parteneri ca fiind anoşti, şi încearcă cu tot dinadinsul să afle o persoană originală, ieşită din comun, în stare să-i deraieze de pe traseul fix, monoton, al existenţei.

Viaţa amoroasă se înseninează, câştigă în limpezime şi armonie odată cu 15 aprilie. Venus revine în mişcarea sa directă în Peşti, aşa că eşti eliberat de aşteptări iluzorii în dragoste indiferent dacă eşti solitar sau nu. Comunicarea din cuplu este tot mai strânsă, atât pe plan mental, cât şi emoţional, şi ai prilejul să pui la punct, alături de partenerul tău, nişte proiecte ambiţioase, noi ţeluri, capabile să intensifice comuniunea dintre voi.

Ca urmare a călătoriei retrograde a lui Pluton în Capricorn şi a cincea casă Fecioarei, iniţiate pe 20 aprilie 2017, este nevoie să-ţi supraveghezi tendinţa de a fi însufleţit de gelozie din motive neînsemnate ori să fii pregătit să te confrunţi cu o gelozie nestăpânită a partenerului tău. Trebuie, poate, să va reclădiţi încrederea unuia în celălalt, dar şi să nu vă aplecaţi urechea la bârfele unor persoane rău intenţionate. Dacă eşti singur, este posibil ca cineva din preajma ta, care îţi este indiferent, să fie străfulgerat de o iubire obsesivă faţă de tine şi să te importuneze, să se vâre cu de-a sila în sufletul tău.

Cutezanţa infuzată, din 28 aprilie, de tranzitul lui Venus în a VIII-a ta casă îţi permite să iei cu asalt cu succes inima unei persoane care te captivează. În cuplurile formate, se instalează o atmosfera de o adâncă apropiere din care nu are cum lipsi o senzualitate fierbinte.


Horoscop Fecioară aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Pe 11 aprilie 2017, Luna plină poposită în Balanţă şi a doua casă a Fecioarei îţi atrage atenţia asupra lipsei de onestitate a unor oameni cu care ai de a face într-un demers financiar sau într-o afacere. Nu te grăbi în astfel de acţiuni, rezervă-ţi cât de mult timp ai nevoie pentru a evalua riscurile, dar nu lăsa ca emoţiile ori sentimentalismele să-ţi distorsioneze realismul, simţul practic.

Mercur pătrunde retrograd pe 20 aprilie în Berbec şi a opta ta casă, inaugurând o perioadă de-a lungul căreia se impune să ţii cu dinţii de bani, să îţi reduci cheltuielile sau să ţi le ajustezi. Poţi fi pândit de o criză financiară sau este posibil să ai nevoie, dintr-o dată, din cauza unei eveniment neaşteptat, de o sumă mare de bani.

Din fericire, tranzitul pornit de Marte, din 21 aprilie 2017, în Gemeni şi a X-a casă a Fecioarei tinde să contrabalanseze aspectele anterioare. Treci printr-un interval de timp propice unei avansări în carieră, unei creşteri salariale, obţinerii unui (nou) job foarte avantajos, graţie şi ambiţiei, perseverenţei tale, capacităţii de a-ţi crea de unul singur oportunităţile!

Horoscop Fecioară martie 2017
Horoscop Fecioară aprilie 2017 Horoscop Fecioară aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 23, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.