Piese vestimentare negre pe care trebuie să le incluzi în garderoba de primăvară


Femeile care poartă negru trăiesc vieţi colorate.

De cele mai multe ori, piesele vestimentare negre sunt evitate odată cu venirea căldurii, pe motiv că acestea atrag căldura. În plus, foarte multe femei consideră că este necesar să aducem o pată de culoare în ţinutele pe care le adoptăm.

Chiar dacă temperaturile sunt peste medie asta nu înseamnă că trebuie să purtăm numai ţinute în pasteluri, tonuri aprinse sau imprimeuri florale. Negrul nu este plictisitor, iar dacă este purtat corespunzător, îţi poate da un aer de rafinament.

garderoba primavara


Iată care sunt piesele vestimentare negre pe care trebuie să le incluzi în garderoba de primăvară.
Vei fi mai chic ca niciodată!

  • Fusta neagra de tulle

Nu este obligatoriu să fii balerină pentru a purta o asemenea fustă. Fusta neagră din tulle poate transforma orice femeie într-o prinţesă modernă. Fie că alegi să o porţi cu pantofi cu toc, cu teniși sau cu pereche de bocanci, clasicii bocanci, fie cu o bluză elegantă sau un tricou basic, fusta neagră din tulle este o piesă vestimentară extem de versatilă cate te scoate din impas.



  • Fusta din piele

Fusta din piele poate reprezenta una din cele mai versatile piese din garderoba de primăvară. Este o piesă de efect, însă multe femei au tendinţa de a se feri de ea, considerând-o prea îndrăzneaţă.
Pentru un look primăvăratic casual-chic combină fusta din piele cu un tricou lejer şi cu o pereche de pantofi cu toc. Accesoriile statement vor da personalitate întregii ţinute. Pe de altă parte, pentru un look girly, poartă fusta din piele cu un top feminin cu volane, o pereche de dresuri mate şi o pereche de balerini.


  • Bluza neagră cu umerii goi

Există ceva foarte senzual în umerii dezgoliţi ai unei femei, lucru confirmat şi de către fashion icon-uri, precum Brigitte Bardot sau Elizabeth Taylor. O bluză neagră cu umerii goi poate fii încadrată în stilul boho-chic sau effortless chic. Pentru un look romantic, uşor rebel, bluza neagră cu umerii goi este tot ce ai nevoie.


  • Jacheta neagră din piele

Jacheta din piele este una dintre piesele esenţiale din garderoba oricărei femei. În plus, este foarte versatilă putând fii purtată cu aproape orice, de la blugi rupţi până la rochii elegante de seară.


  • Tricoul negru

Tricoul negru este cel care poate adăuga oricând acel je ne sais quoi ţinutei tale. În funcţie de preferinţele personale îl poţi purta atât în ţinte de zi, cât şi în ţinute glam.

Pe lângă imprimeuri jucăuşe şi colorate, poartă şi negru sezonul acesta. Este ideal pentru un aspect spectaculos, clasic şi în tendinţe.
Piese vestimentare negre pe care trebuie să le incluzi în garderoba de primăvară Piese vestimentare negre pe care trebuie să le incluzi în garderoba de primăvară Reviewed by Diana Popescu on martie 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.