Horoscop Gemeni mai 2017

În horoscopul Gemenilor din mai 2017 se întrevede fortificarea legăturilor de prietenie autentice, necesitatea de a-ţi asuma o atitudine cât mai deschisă şi sinceră în interacţiunea cu oamenii, oportunitatea de a-ţi optimiza imaginea personală şi a-ţi fructifica demersuri importante. O briză de înnoire, împrospătare, străbate atât viaţa sentimentală, cât şi cea profesională.

Horoscop Gemeni mai 2017 - Horoscop general 


După ce ai fost nevoit, poate chiar silit de împrejurări să-ţi dezvălui cine îţi sunt adevăraţii prieteni, din 3 mai, graţie revenirii lui Mercur în aspect direct în Berbec şi a unsprezecea casă a Gemenilor, soseşte vremea să învigorezi relaţiile cu aceştia, să le demonstrezi respectul şi preţuirea ta, cu atât mai mult cu cât, nu peste mult timp, vei avea nevoie de sprijinul lor. Oricum, în centrul vieţii tale se află activităţile recreative şi cele lucrative împreună cu amicii, cu persoanele apropiate.

Cuadratul dintre Marte şi Neptun de pe 11 mai 2017 te poate secătui energetic, te poate face iritabil în faţa unor probleme mărunte, predispus să cazi în capcana dezamăgirii şi apatiei. Lucrurile par să-ţi meargă de-a-ndoaselea, mai ales dacă nu te înarmezi cu realism şi obictivitate. Fii atent la tentativa unora de a te înşela, a te trage pe sfoară. În acelaşi timp, minciunile tale şi/sau ale celor din imediata ta apropiere ies la lumină atunci când te aştepţi cel mai puţin.

Marte se poziţionează în trigon cu Jupiter în data de 12 mai, insuflându-ţi o considerabilă energie pozitivă, un optimism sănătos împletit cu o voinţă de fier. Pari să realizezi orice îţi pui în cap, mai ales că reuşeşti să ai o perspectivă de ansamblu a proiectelor şi întreprinderilor tale. Ambiţia de a-ţi atinge obiectivele nu te face totuşi să-i ignori ori obstrucţionezi pe ceilalţi, ci se echilibrează cu nevoia ta de a fi onest, a fi fair play, ceea ce te ajută să câştigi respectul celor din preajma ta.
Horoscop mai 2017 Gemeni

Impulsul de a te închide în tine, a-ţi ascunde gândurile de alţii, insuflat odată cu 16 mai 2017 de prezenţa lui Mercur în Taur şi a XII-a casă a Gemenilor, trebuie să fie combătut, îndepărtat. Pentru ca oamenii să nu-şi facă o impresie greşită despre tine, să nu te interpreteze în mod eronat, este necesar să dai glas opiniilor şi dorinţelor tale. Pe de altă parte, tendinţa de a te retrage în singurătate nu trebuie să fi folosită ca un mijloc de a evita confruntările cu alţii, ci ca pe un prilej de a intra în contact cu zone umbrite ale lumii tale interioare, identificării unor porniri subconştiente şi înţelegerii acestora.

Soarele tranzitează din 20 mai sectorul astrologic al Gemenilor, ajutându-te să te împotriveşti influenţelor negative mercuriene. Poţi fi preocupat să-ţi transformi în bine înfăţişarea, imaginea exterioară, şi relaţionarea cu cei din jurul tău. Eşti dornic să te focalizezi pe tine însuţi, eşti mai independent, mai încrezător în tine, şi mai îndrăzneţ, gata să iei ceea ce crezi că ţi se cuvine fără a mai aştepta aprobarea ori îngăduinţă altora. Năzuinţa fierbinte de a ieşi în evidenţă, a fi sub luminile reflectoarelor tinde să-ţi fie satisfăcută.

Horoscop Gemeni 2017

Tendinţele solare sunt sccentuate pe 25 mai 2017, ca urmare a Lunii noi poposite tot în prima ta casă. Chiar dacă apar unele tensiuni acasă, la serviciu ori într-un parteneriat, farmecul tău, prezenţa ta de spirit şi bunăvoinţa ta te ajută să le înlături cu uşurinţă. Fii totuşi cât mai realist atunci când trebuie să iei o decizie rapidă şi importantă.

Obligaţiile, mai cu seamă cele neglijate, sunt extrem de presante în ziua de 29 mai, sub impactul opoziţiei dintre Marte şi Saturn. Este necesar să îţi aduci la zi sarcinile. Când ştii cu exactitate ce îţi doreşti, ai mari sorţi de izbândă să-ţi împlineşti dorinţa. Fii pregătit pentru o mică ceartă cu părinţii sau pentru un conflict cu o persoană apropiată.

Sextilul lui Marte cu Uranus din 31 mai 2017 te îndeamnă să îţi împrospătezi existenţa printr-un gest inedit. Motivat de setea de independenţă şi libertate, eşti gata să te amuzi făcând ceva neobişnuit, în stare să-i şocheze pe ceilalţi. Ai oportunitatea să fii scos din rutina de zi cu zi şi, chiar dacă eşti luat prin surprindere de evenimentele de azi, acestea par să lucreze în avantajul tău.

Horoscop Gemeni mai 2017 - Dragoste şi cuplu 


Începând cu 20 mai 2017, parcursul Soarelui în prima casă a Gemenilor facilitează şi inspiră noi drumuri în viaţă, inclusiv în cea amoroasă. Acest aspect astral te sprijină să descoperi petele negre din soarele dragostei, să îţi relevi ceea ce nu merge sau scârţâie în legătura ta de cuplu. Ai, astfel, ocazia să îţi reenergizezi, îmbunătăţeşti conexiunea cu persoana iubită, să te bucuri împreună cu ea de un nou început. Eliberaţi de complexe păguboase, nativii singuri au, la rândul lor, şansa să pornească cu dreptul într-o idilă plină de făgăduinţe, alături de o persoană care le infuzează optimism, claritate în perceperea lumii şi a individualităţii lor. Acest lucru se poate întâmplă îndeosebi pe 25 mai, sub vibraţiile Lunii noi amplasate în aceeaşi zonă astrologică.

Horoscop Gemeni mai 2017 - Muncă şi bani 


Noi responsabilităţi profesionale se adună pe capul tău într-un ritm atât de rapid încât poţi claca, poţi cade pradă stresului. Poate că activitatea de la serviciu îţi pune mai des la încercare voinţa şi competenţă, dar nu vrei să te dai bătut cu nici un preţ. Luna plină ivită pe 10 mai în Scorpion indică o schimbare neaşteptată, având darul de a detensiona atmosfera de la muncă, a-ţi îngădui niţică relaxare. Totodată, acesta conjunctură astrală este asociată cu un nou start profesional, în jobul actual sau într-altul.

Horoscop Gemeni aprilie 2017
Horoscop Gemeni mai 2017 Horoscop Gemeni mai 2017 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 12, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.