Horoscop Rac mai 2017

Potrivit horoscopului Racului din luna mai 2017, te focalizezi pe materializarea unor obiective ambiţioase, ce trebuie mai întâi să fie revăzute şi actualizate conjuncturilor prezente, ai imboldul de a te cufunda în lumea interioară şi a te debarasa de balastul trecutului, a-ţi îmbrăca zalele singurătăţii pentru a-ţi proteja o sensibilitate emoţională excesivă. Viaţa amoroasă îţi stă sub semnul imprevizibilului sau nostalgiei, iar cea profesională se scutură de ambiguităţi şi neînţelegeri.

Horoscop Rac mai 2017 - Previziuni generale 


Viaţa ţi se aglomerează, ţi se complică sub vibraţiile Lunii pline răsărite pe 10 mai în Scorpion. Chiar dacă programul tău de azi este perturbat de evenimente neaşteptate, este indicat să nu-ţi pierzi capul, să-ţi păstrezi cumpătul şi să iei astfel decizii lucide, logice, corespunzătoare circumstanţelor exterioare. Ai prilejul să îţi scoţi la lumină unicitatea, originalitatea, atât în demersurile tale principale, cât şi în interacţiunea cu ceilalţi.

Mercur pătrunde pe 16 mai 2017 în zona astrologică a Taurului şi a unsprezecea casă a Racului, aşa că eşti tot mai înclinat să te concentrezi pe aspiraţiile şi ţelurile tale, dar şi să le ajustezi astfel încât să se plieze circumstanţelor actuale şi posibilităţilor tale. Este o perioadă propice discutării acestor chestiuni cu prietenii şi oamenii apropiaţi, care-ţi pot deschide ochii asupra unor aspecte ale acestora neluate în calcul până acum.
Horoscop mai 2017 Rac

Universul tău interior, trăirile tale subconştiente şi debarasarea de poveri păguboase, nejustificate, constitue, odată cu 20 mai, reperele majore ale tranzitului Soarelui în Gemeni şi a XII-a ta casă. Se impune să te confrunţi cu probleme trecute, nerezolvate sau neglijate, să te purifici mental, emoţional şi spiritual. Tinzi să eviţi să ieşi în evidenţă, să fii în prim plan, fiindcă eşti mai vulnerabil decât de obicei la atacurile directe şi indirecte ale altora, iar oamenii diferiţi de tine, animaţi de alte interese decât ale tale, par să-ţi secătuiască energia, vitalitatea. Cu toate astea, ai la dispoziţie o intuiţie de zile mari, care-ţi mijloceşte dezvăluirea intenţiilor secrete ale celor din jur.

Pe 25 mai 2017, Luna nouă adăpostită tot în Gemeni dă amploare tendinţelor solare. Pe de altă parte, poţi avea o revelaţie spirituală, una în stare să-ţi schimbe impresia despre tine şi rolul tău în lume. O persoană din imediata ta apropiere poate să treca printr-o situaţie dificilă, şi n-ar fi rău să-i dai o mână de ajutor chiar dacă nu îndrăzneşte să ţi-o ceară.


Horoscop Rac mai 2017 - Dragoste şi cuplu 


Pe 10 mai 2017, graţie amplasării Lunii pline în a cincea casă a Racului, viaţa sentimentală poate lua o turnură surprinzătoare, solicitându-te să găseşti noi modalităţi de a-ţi demonstra simţămintele faţă de persoana iubită. Aceasta pare să îşi scoată la iveală o latură nebănuită a personalităţii sale sau să-ţi ceară ceva ieşit din comun. Ar trebui să te descurci din acest punct de vedere întrucât poziţionarea Lunii pline îţi stimulează creativitatea, sprijinindu-te să afli soluţii inedite ale unor probleme ori cerinţe inedite. Dacă eşti singur, ai şansa să te implici într-o poveste de iubire neanticipată în vreun fel, cu condiţia să ai prezenţă de spirit şi să nu ratezi această oportunitate din pricina timidităţii ori a unei paralizii emoţionale provocate de imprevizibilitatea acesteia.

Luna nouă situată pe 25 mai în a douăsprezecea ta casă îţi aduce la suprafaţă din adâncul subconştientului sentimente nerecunoscute, tăinuite faţă de tine însuţi, despre o idilă trecută. Nu te preda intru totul nostalgiei şi fii receptiv la semnele de apreciere, dragoste, pe care ţi le transmite voalat o persoană din cercul tău social.


Horoscop Rac mai 2017 - Muncă şi bani 


Dacă planurile legate de ascensiunea în carieră ţi-au fost date peste cap în ultima vreme, din 3 mai, întoarcerea lui Mercur în aspect direct în Berbec şi a zecea ta casă anunţă revenirea ta pe făgaşul oportunităţilor din sfera profesională. Prejudecăţile ori parerile greşite despre tine sunt pe punctul să dispară, mai ales dacă ai luat măsuri ferme să le combaţi. Ai prilejul să beneficiezi de conexiunile învigorate cu colegii sau cu persoane influente, iar limpezimea cu care percepi ce se întâmplă la serviciu te ajută să iei cele mai bune decizii.

Horoscop Rac aprilie 2017
Horoscop Rac mai 2017 Horoscop Rac mai 2017 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 13, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.