Horoscop mai 2017: Dragoste şi alte chestii

Nu sunt poate cea mai tare în previzonarea horoscopului lunar, al cel pentru mai 2017, de exemplu, dar, please, 'frecţiile" astrologice, triste şi prostite de pe majoritatea celorlalte site-uri, sunt de-a îmbăouleau. Sunt frecţii la un picior de lemn... Nu se bazează pe nimic... Nu-i de mirare că unii oameni şi-au pierdut încrederea în astrologie. De fapt, cred că am să renunţ la acesta temă de pe blogul meu...

Hai să trecem, deocamdată, în revistă ce se poate petrece cu voi, în funcţie de zodia voastră....

Zodii horoscop mai 2017Horoscopul Taurului mai 2017 relevă reconcilierea cu tine însuţi şi cei din preajma ta, beneficii extrase din intensa relaţionare socială, creativitatea gândirii şi forţa ta de convingere. Viaţa sentimentală necesită ocolirea cărărilor bătătorite, desprinderea de inerţie şi obişnuinţe, iar întreprinderile tale financiare, stând sub semnul prudenţei, îţi promit în general creşterea veniturilor.

În horoscopul Gemenilor din mai 2017 se întrevede fortificarea legăturilor de prietenie autentice, necesitatea de a-ţi asuma o atitudine cât mai deschisă şi sinceră în interacţiunea cu oamenii, oportunitatea de a-ţi optimiza imaginea personală şi a-ţi fructifica demersuri importante. O briză de înnoire, împrospătare, străbate atât viaţa sentimentală, cât şi cea profesională.

Potrivit horoscopului Racului din luna mai 2017, te focalizezi pe materializarea unor obiective ambiţioase, ce trebuie mai întâi să fie revăzute şi actualizate conjuncturilor prezente, ai imboldul de a te cufunda în lumea interioară şi a te debarasa de balastul trecutului, a-ţi îmbrăca zalele singurătăţii pentru a-ţi proteja o sensibilitate emoţională excesivă. Viaţa amoroasă îţi stă sub semnul imprevizibilului sau nostalgiei, iar cea profesională se scutură de ambiguităţi şi neînţelegeri.


Horoscopul Leului mai 2017 vesteşte eficientizarea activităţilor şi proiectelor tale cele mai importante prin asumarea unei perspective de ansamblu şi a unei abordări realiste a acestora. Relaţionarea cu prietenii se intensifică şi îţi promite satisfacţii deosebite, viaţa sentimentală îţi este marcată de o idilă suprinzătoare ori o sporită convergenţă pe obiectivele comune din cuplu, iar cea profesională tinde să-ţi fie favorabilă.




Conform horoscopului Fecioarei din luna mai 2017, ţi se pun la dispoziţie oportunităţi în studii şi prilejul de a călători, viaţa amoroasă se remarcă prin senzualitate şi adâncirea împărtăşirii afective, iar activitatea financiară şi cea profesională îţi rezervă satisfacţii atâta vreme cât îţi menţii mobilizarea şi perseverenţa.

 În horoscopul Balanţei mai 2017 prevalează îmbunătăţirea parteneriatelor, o transformare notabilă ce-ţi este inspirată de adâncirea în universul interior sau dezbaterile serioase cu alţii şi, spre sfârşitul lunii, o abordare spontană a lumii, desprinsă de monotonia cotidiană. Viaţa sentimentală este caracterizată de un plus de armonie şi o comunicare profundă cu tovarăşul de cuplu.

 Potrivit horoscopului Scorpionului din luna mai 2017 este necesar să iţi ţii în frâu intensele impulsuri emoţionale, ai de profitat în urma unei sporite interacţiuni sociale şi ai prilejul să te implici într-o transformare de esenţă a existenţei şi personalităţii. Viaţa sentimentală este fortificată de o comunicare expresivă, sinceră şi profundă, iar activitatea profesională se relansează graţie influenţelor mercuriene.

  Horoscopul Săgetătorului din luna mai 2017anticipează relansarea demersurilor tale majore, optimizarea relaţiilor parteneriale, o viaţă sentimentală caracterizată de bună înţelegere, echilibru şi armonie, şi una profesională favorabilă muncii în echipă.

 În horoscopul Capricornului din luna mai 2017 precumpănesc activităţile mentale febrile şi fructuoase, reclădirea obiectivă a imaginii personale, îmbunătăţirea relaţiilor familiale şi creşterea impactului tău asupra celor din jur. Viaţa amoroasă poate fi traversată deopotrivă de tendinţe pozitive şi negative, iar cea profesională stă sub semnul mobilizării şi eficienţei.

Conform horoscopului Vărsătorului mai 2017, ai ocazia să-ţi revitalizezi şi ameliorezi comunicarea din plan social, te focalizezi asupra familiei şi rezolvării unor probleme legate de aceasta şi, în ultima parte a lunii, te eliberezi de responsabilităţi şi obligaţii, gata să extragi cât mai multe plăceri, desfătări din traiul zilnic. Viaţa sentimentală este traversată de o briză de prospeţime dar riscă să ia uneori o turnură superficială.

 În horoscopul Peştilor din luna mai 2017 se întrezăreşte o comunicare intensă, fertilă cu cei din imediata ta apropiere, integrarea fericită, profundă în viaţa de familie, circumstanţe favorabile în dragoste şi relansarea demersurilor financiare cele mai importante.

Principalele orientări legate de dragoste, carieră şi bani în horoscopul Berbecului mai 2017 constau din optimizarea impactului tău asupra celor din mediul înconjurător, succese generate de mobilitatea, agilitatea mentală, o viaţă sentimentală fericită în cazul în care este marcată de un echilibru autentic în relaţia de cuplu, şi una financiară făgăduind fructificarea unor demersuri în care ai investit o grămadă de timp şi energie.

Principalele orientări legate de dragoste, carieră şi bani în horoscopul Berbecului mai 2017 constau din optimizarea impactului tău asupra celor din mediul înconjurător, succese generate de mobilitatea, agilitatea mentală, o viaţă sentimentală fericită în cazul în care este marcată de un echilibru autentic în relaţia de cuplu, şi una financiară făgăduind fructificarea unor demersuri în care ai investit o grămadă de timp şi energie.


Aici afli pe larg ce se petrece cu zodia ta: HOROSCOP
Horoscop mai 2017: Dragoste şi alte chestii Horoscop mai 2017: Dragoste şi alte chestii Reviewed by Diana Popescu on aprilie 26, 2017 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Eu chiar intru in fiecare luna sa-mi citesc horoscopul la tine pe blog, chiar mi-ar parea rau sa renunti la rubrica. Multumesc pt munca ta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine chiar s-a adeverit ce s-a scris aici.Keep up the good work

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.