De ce este recomandat să porți pantofi nude?

Fără doar şi poate, categoria de pantofi de damă reprezintă pentru marea majoritate a femeilor una dintre cele mai mari slăbiciuni, însă în acelaşi timp este considerată a fi şi un simbol al puterii şi al atitudinii feminine. Totuşi, de multe ori, reprezentantele sexului frumos privesc achiziţionarea unei perechi de pantofi potrivită, atât că stil,  material şi preţ, ca fiind o adevărată provocare. 

Aşa cum orice fashionista sigur ştie, escarpenii în tonuri nude reprezintă în mod cert una dintre piesele de bază ale sezonului curent, absolut esenţială în garderoba oricărei pasionate de modă. Caracteristicile cu care vine însoţită această categorie spectaculoasă de pantofi damă sunt nenumărate, începând de la faptul că sunt deosebit de comozi, până la statutul de care se bucură orice femeie încălţată cu astfel de piese de încălţăminte.


Pantofii de damă în tonuri nude nu pot fi sub nici o formă definiţi prin acele perechi de încălţăminte bej, deoarece din denumirea pe care o poartă se înţelege faptul că trebuie aleşi într-o culoare cât mai apropiată de cea a pielii piciorului. Totuşi, în termenii specializaţi de dress-code, nude-ul se referă la nuanţele deschise, care încep de la bej fildeş şi până la culoarea biscuiţilor.


Cel mai important avantaj al pantofilor de damă în tonuri nude este faptul că oferă alungire picioarelor, printr-un efect vizual de gambe mult mai lungi şi mai fine. De asemenea, aceste piese de încălţăminte sunt faimoase şi deosebit de populare prin faptul că se potrivesc oricărei femei, chiar dacă nuanţa tenului este foarte deschisă.

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă frecvent femeile ţine de imposibilitatea de a alege pantofi cu toc în tonuri puternice,tari, deoarece le scoate în evidenţă, într-o manieră negativă, culoarea mult prea deschisă a pielii. Aşadar, pantofii de damă nude vin că o binecuvântare pentru fashioniste, fiind uşor de accesorizat la orice ţinută şi echilibrând contrastul vizual al culorilor purtate


Totuşi, pentru că pantofii de damă în tonuri nude să ofere femeilor care îi poartă toate avantajele menţionate mai sus, alegerea unei perechi potrivite trebuie să respecte următoarele criterii: 

  • Să fie confecţionaţi dintr-o piele înalt calitativă: în momentul în care suntem în căutarea unei perechi de pantofi de damă confecţionată din piele de calitate premium, atunci cu siguranţă brandul care ne vine în minte este DENIS, în al cărui magazin online denisshoes.com, fiecare fashionista va găsi perechea de pantofi nude ideală
  • Aşadar, cea mai bună alegere în acest sens trebuie să fie acele articole de încălţăminte din piele fină, mată (dacă este vorba despre o ţinută de zi) sau lăcuită (dedicată ţinutelor de seară) şi pe cât se poate de suplă. La brandul renumit de încălţăminte şi marochinărie DENIS accentul se pune pe calitatea pielii din care sunt pantofii confecţionaţi, astfel încât fiecare femeie ce îi poartă să se simtă de parcă ar călca pe un norişor pufos. 
  • Să fie aleşi în funcţie de culoarea cât mai apropiată de nuanţa propriei pieli: pentru a vă putea mândri pe deplin cu perechea dumneavoastră de pantofi nude, este important să acordaţi o atenţie deosebită culorii sale. De exemplu, în cadrul magazinului online denisshoes.com veţi avea posibilitatea de a alege exact tonurile dorite. 
  • Să se potrivească atât cu stilul propriu, cât şi cu silueta dumneavoastră: procesul de cumpărare a unei perechi de pantofi de damă nude trebuie în mod definitoriu să ţină cont de tipul de silueta feminină în care va încadraţi, precum şi de stilul pe care obişnuiţi să-l abordaţi. Astfel, acea pereche potrivită de piese de încălţăminte va reuşi să va evidenţieze în orice situaţie decideţi să o purtaţi. 


După cum aţi observat în rândurile de mai sus, o pereche de pantofi de damă în culori nude se dovedeşte cu adevărat avantajoasă, indiferent dacă este vorba despre accesorizarea unei ţinute potrivită la locul de muncă sau acel outfit în care debordaţi de rafinament la un eveniment special. Pentru a vă alege perechea de pantofi potrivită puteţi accesa magazinul online menţionat anterior, denisshoes.com, al brandului de succes DENIS.


De ce este recomandat să porți pantofi nude? De ce este recomandat să porți pantofi nude? Reviewed by Unknown on mai 23, 2017 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Buna,Diana
    Imi place formatul tau de blog si voiam sa te intreb cu ce program ti l-ai creat
    Faci o treaba minunata si spor in continuare!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea.
      Am cumparat un template de pe net si l-am adaptat putin. Atat. Multumesc pentru laude. Te pup si eu. :)

      Ștergere

Un produs Blogger.