Horoscop Fecioară iunie 2017

Horoscopul Fecioarei din luna iunie 2017 pune accentul pe beneficiile şi satisfacţiile extrase din legăturile de prietenie, pe învigorarea încrederii în valorile şi alegerile tale, dar şi pe disfuncţiuni din relaţiile de parteneriat. Viaţa sentimentală străluceşte prin insolit, îndepărtarea de cotidian, cea profesională făgăduieşte împliniri prin colaborări, iar activitatea financiară tinde să fie mai fructuoasă decât de obicei.

Horoscop Fecioară iunie 2017 - Previziuni generale 


Încă de la începutul lunii, prezenţa lui Marte în Rac şi a unsprezecea casă a Fecioarei aduce în prim plan prieteniile şi activităţile de grup. În a treia decadă din iunie, Soarele şi Mercur tranzitează aceeaşi regiune astrală, continuând şi întenţind influenţele marţiene.

Mai sociabil decât altădată, te integrezi cu uşurinţă în diverse colectivităţi şi ai cele mai inspirate idei atunci când eşti printre oameni, mai cu seamă printre unii animaţi de aceleaşi credinţe şi idealuri ca şi tine. Iei parte la numeroase acţiuni, petreceri şi discuţii cu amicii, ai ocazia să închegi noi prietenii şi să-ţi extinzi cercul social, numărul de contacte utile.
Horoscop iunie 2017 Fecioară

Pe 9 iunie 2017, Luna plină poposită în Săgetător şi a patra casă a Fecioarei vesteşte fie o împlinire, fie o situaţie încurcată în familie. În cel de-al doilea caz, te poţi vedea silit să îţi reanalizezi priorităţile, să dai mai puţină atenţie activităţii sociale ori profesionale astfel încât să te focalizezi pe relaţiile cu rudele sau persoanele îndrăgite.

Jupiter, în parcurs direct din 9 iunie 2017 în Balanţă îţi măreşte încrederea în tine însuţi, în valoarea ta şi în atuurile personale. Marte profită de acest lucru pentru a-ţi insufla înclinaţia de a le impune altora deciziile şi opiniile tale. Nu are rost să forţezi nota întrucât conjunctura astrologică generală îţi permite să îţi scoţi la iveală natural, de la sine, calităţile de lider.

Horoscop Fecioară mai 2017

Toate ar fi bune şi frumoase dacă Neptun nu ar deveni retrograd în Peşti odată cu 16 iunie 2017. Iluziile, visele cu ochii deschişi pot tinde din acest motiv să îţi creeze dificultăţi în legăturile de parteneriat din toate planurile existenţei. Mai mult decât atât, te poţi alia, asocia cu oameni ipocriţi, lipsiţi de onestitate, gata să profite de încrederea pe care le-o acorzi şi de bunăvoinţa ta.

Oricum, sub efluviile Lunii noi apărute pe 24 iunie 2017 în Rac, este posibil să fii atenţionat faţă de o criză într-o veche prietenie şi/sau în cadrul unui grup pe care îl frecventezi. Poate că stadiul actual al existenţei tale presupune renunţarea la unele conexiuni umane şi înfiriparea altora, noi, capabile să te stimuleze, să te incite într-un sporit grad să dai tot ce ai mai bun în tine.

Horoscop Fecioară iunie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea evadează din mijlocul rutinei cotidiene şi aspiră să se împlinească pe alte meleaguri geografice sau existenţiale. Graţie vizitei lui Venus în Taur există posibilitatea să fii implicat într-o idilă cu cineva având potenţialul să te poarte în aventuri trepidante, să-ţi deschidă ochii faţă de dimensiuni inedite, nebănuite ale lumii şi trăirii. Poţi întâlni un astfel de partener în decursul unei călătorii ori în persoana cuiva sosit proaspăt din străinătate, sau cu ocazia unui eveniment ţinând de studii, de un curs la care te-ai înscris recent. Conexiunea din cuplurile formate poate fi împrospătată ca urmare a unei excursii în doi pe tărâmuri noi, neexplorate vreodată, ori prin voinţa ambilor tovarăşi de viaţă de a se desprinde de obiceiuri, tabieturi, inerţie.

Este posibil totuşi să se ivească certuri, fricţiuni în iubire odată cu 16 iunie 2017 din pricina părăsirii de către Neptun a mişcării directe din a şaptea casă a Fecioarei. Ele pot fi generate de aşteptări prea înalte pe care le ai faţă de partenerul tău sau pe care acesta le are faţă de tine. Nativii singuri sunt ispitiţi în acest context astrologic să iniţieze o poveste de dragoste cu cineva văzut printr-o prismă a idealismului, ale cărui/cărei nuri, calităţi sunt mai curând imaginate, închipuite, decât reale.

Horoscop Fecioară iunie 2017 - Muncă şi bani 


Ai şansa să te bucuri de rezultate notabile în muncă prin mijlocirea colaborărilor, a lucrului în echipă, însă este necesar să îţi înfrânezi predispoziţia de a da ordine, a lua hotărâri în numele colegilor, fără să ţii cont de părerile şi mândria lor. Una din cheile succesului la serviciu constă din comunicarea intensă cu cei din jur, inclusiv cu şefii. Poate fi nevoie să fii mai eficient şi să-ţi perfecţionezi abilităţile de bază.

Jupiter îţi dăruieşte oportunităţi în sfera financiară, te sprijină să îţi creşti considerabil veniturile, mai ales că nu eşti dornic să te dedai unor riscuri majore. Paradoxal, cu cât te menţii mai mult pe cărări bătătorite, cu atât mai frecvent ai parte de circumstanţe norocoase.


Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscop Fecioară iunie 2017 Horoscop Fecioară iunie 2017 Reviewed by Diana Popescu on mai 21, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.