Horoscop Leu iunie 2017

Potrivit horoscopului Leului din luna iunie 2017, ai înclinaţia să-ţi analizezi trecutul şi să îţi revizuieşti ţelurile principale şi, deşi ţelurile individuale principale par să te însingureze, eşti antrenat într-o relaţionare intensă cu prietenii şi o fericită interacţiune socială. Viaţa sentimentală, dragostea sunt caracterizate de seriozitate şi stabilitate, cea profesională este favorizată de acţiuni individuale, şi demersurile financiare impun prudenţă şi calm. 

Horoscop Leu iunie 2017 - Previziuni generale 


În această lună, Leul este focalizat mai ales pe zona astrologică a Racului şi a XII-a sa casă, o regiune traversată mai întâi de Marte, şi apoi, în ultima decadă a lui iunie, de către Soare şi Mercur. Asta înseamnă că te orietnezi mai mult decât de obicei pe pe viaţa personală, privată, că eşti asaltat de aspecte din trecut atât pozitive, cât şi negatove.

Într-un fel sau altul, este necesar să te ocupi de bilanţuri, să extragi concluzii, lecţii de viaţă din ceea ce ţi s-a petrecut în ultima vreme, să desluşeşti ce este bine să păstrezi din trecut şi ce anume nu-ţi mai foloseşte ori îţi îngrădeşte dezvoltarea. În acest fel, eşti pregătit de fapt pentru un ciclu nou al existenţei, pentru relansarea ta către obiective esenţiale.
Horoscop iunie 2017 Leu

Dacă eşti născut în zodia Leului, este probabil să fii atras frecvent spre singurătate pentru a reflecta, a medita, a-ţi conştientiza simţămintele tăinuite. Pe de altă parte, pari să fi însufleţit de o sporită compasiune faţă de persoane apropiate, ajunse într-un necaz, să acorzi dezinteresat ajutor acestora.

Horoscop Leu mai 2017


Oricum, eşti împiedicat să te închizi cu totul într-o carapace şi să pierzi contactul cu cei din jurul tău, odată cu 9 iunie 2017, graţie amplasării lui Mercur în Gemeni şi a relansării de către Jupiter a tranzitului direct în Balanţă. Aceste doua evenimente astrale îţi prilejuiesc o interacţiune benefică, plăcută cu prietenii, care se se împotriveste impulsului tău de a-ţi ascunde gândurile şi frământările, îţi compensează înclinaţia de a fi prea introvertit, implicându-te în activitatea socială şi comunicarea sinceră cu alţii. În plus, dacă eşti pe băncile şcolii, facultăţii, poţi obţine rezultate foarte bune în teste şi examene.


Dubiile, îndoielile ce te traversează şi tind să te cufunde în inacţiune sunt risipite în ziua de 9 iunie 2017, sub vibraţiile Lunii pline din Săgetător. Eşti în stare să-ţi asculţi inima, mesajele subconştientului şi, de aceea, ştii cât se poate de bine care-ţi sunt idealurile, ţelurile veritabile şi cum anume să ţi le împlineşti.


Horoscop Leu iunie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Începând cu 6 iunie 2017, călătoria lui Venus în Taur şi a zecea casă a Leului aşează dragostea sub semnul maturităţii, seriozităţii. Dacă eşti singur, pari să fii atras de cineva mai în vârstă decât tine sau care se dovedeşte a fi foarte responsabil, o persoană care se remarcă prin stabilitate, succese în carieră şi/sau în plan social. O poţi cunoaşte în sfera ta profesională ori în principalul tău domeniu ocupaţional, eventual prin intermediul unui coleg sau a cuiva pe care îl respecţi. În cuplurile consacrate sunt depăşite neînţelegeri generate de lucruri minore sau de obiective divergente neînsemnate, şi devine tot mai clar că armonia nu exclude păstrarea individualităţii celor doi tovarăşi de viaţă.

Pe data de 9 iunie 2017, Luna plină din a cincea ta casă este asociată cu o împlinire formidabilă în viaţa amoroasă, cu confirmarea că eşti iubit cu adevărat de partenerul tău sau cu încheierea unei faze din relaţia ta de cuplu, o fază care a avut menirea să te îndrume dacă este sau nu cazul să o aduci pe un alt nivel.

Horoscop Leu iunie 2017 - Muncă şi bani 


În activitatea profesională poţi avea cele mai însemnate realizări când eşti centrat pe demersuri individuale, care îţi îngăduie să-ţi pui la treabă creativitatea şi să îţi aduci în valoarea resursele interioare.

Ca efect al tranzitului retrograd în care se înscrie, din 16 iunie 2017, Neptun în Peşti, pot apare unele probleme în tranzacţiile şi întreprinderile financiare. Poţi să-ţi supraestimezi rolul într-un parteneriat de afaceri ori să te îndrepţi spre un obiectiv nerealist, pierzând astfel încrederea în tine sau a asociatului tău în tine. Totodată, se impune să nu te iei după prima impresie, să te lepezi de iluzii într-un parteneriat nou sau într-o iniţiativa financiară.

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscop Leu iunie 2017 Horoscop Leu iunie 2017 Reviewed by Diana Popescu on mai 19, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.