Horoscop Taur iunie 2017

Horoscopul Taurului din iunie 2017 are drept orientări majore o fertilă interacţiune cu cei din jurul tău, beneficii favorizate de afirmarea convingătoare a ţelurilor tale de căpătâi, dar şi posibile probleme în relaţiile de prietenie. Viaţa amoroasă şi cea profesională sunt împlinitoare, iar tranzacţiile financiare îţi stau sub semnul norocului.

Horoscop Taur iunie 2017 - Previziuni generale 


Comunicarea, interacţiunea, contactele cu alţii, extinderea sferei tale de influenţă şi lărgirea cercului tău social, creşterea numărului de cunostiinţe utile în viitorul apropiat sunt repere de bază în această lună. Aceste influenţe sunt generate mai întâi de tranzitului lui Marte, şi, spre finalul lui iunie, de cel al Soarelui şi al lui Mercur în zona astrologică a Racului.

Mai îndrăzneţ, mai direct şi mai spontan în viaţa socială, ai şansa să îţi promovezi cu succes interesele, să îi aduci pe oameni de partea ta şi să pui la punct alianţe de nădejde. Eşti înclinat să te implici în mai multe direcţii, să vorbeşti câte în lună şi stele, fără să uiţi totuşi să îţi aduci în prim plan obiectivele esenţiale.

Ai capacitatea să spargi gheaţa în situaţii tensionate, să descreţeşti frunţile celor împovăraţi de necazuri şi să le oferi dezinteresat ajutor. Este necesar, pe de altă parte, să îţi ţii în frâu tendinţa de a te vedea mai presus de alţii, de a-ţi sări ţandăra ori de câte ori cineva te contrazice sau are o opinie diferită de a ta. De asemeni, se impune să nu te dedai nerăbdării, impulsului de a fi prea grăbit pentru a nu risca vreo accidentare, inclusiv atunci când şofezi.
Horoscop iunie 2017 Taur

Călătoriile, în special cele în locuri apropiate de casă, vizitele şi participarea la evenimente sociale par să fie mereu la ordinea zilei. Este o perioadă oportună pentru studii, pentru trecerea cu brio a unor examene , teste, dar mai puţin potrivită pentru concentrarea pe proiecte, activităţi de mare anvergură.

Planeta Venus îţi facilitează, la rândul ei, o relaţionare fericită cu cei din imediata ta apropiere, graţie famecului pe care ţi- dăruieşte, flerului de a te pune în cea mai favorabilă lumină.

Nu toate lucrurile merg unse ca pe roate în iunie! În cea de-a doua parte a lunii, Neptun retrograd în Peşti ţine neapărat să îţi tragă o cacialma, să îţi aprindă paie în cap în unele legături de prietenie. Îndeosebi în astfel de relaţii incipiente ori abia create, poţi cade pradă unor dezamăgiri dacă nu îţi înfrânezi predispoziţia de a fi prea încrezător, a te iluziona că toată lumea este animată de intenţii bune faţă de tine!

Conjunctură astrală descrisă mai sus este condimentată de câteva aspecte astrale punctuale, de scurtă durată... 

Pe 7 iunie 2017, Venus în sextil cu Marte te energizează, te îmboldeşte să-ţi materializezi un vis care te captivează de ceva vreme. Poţi fi văzut ca un lider datorită faptelor, şi nu vorbelor tale.

Sub vibraţiile Lunii pline apărute pe 9 iunie 2017 în Săgetător este nevoie să te mobilizezi, să-ţi iei inima în dinţi pentru a profita de o oportunitate de excepţie. Nu are sens să te împotriveşti unor circumstanţe aparent vitrege, ci să te pliezi lor, scoţând la lumină tot ce ai mai bun în tine!

Empatia îţi creşte şi eşti în măsură să ajungi pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jur graţie sextilului dintre Venus şi Neptun din 20 iunie 2017. Ceea ce le dăruieşti astăzi altora din toată inima ţi se va răsplăti înzecit peste puţin timp.

Horoscop Taur mai 2017

Venus în trigon cu Pluton în data de 24 iunie 2017 îţi este oportun dedicării asupra lucrurilor care-ţi plac cel mai mult. Plăcerile trăite în această zi au darul de a te întineri, a te purifica mental şi sufleteşte. Întâlnirile cu prietenii şi oamenii îndrăgiţi îţi făgăduiesc împliniri deosebite!

Temniţa obişnuinţelor şi obligaţiilor îţi este năruită ca efect al Lunii noi poposite pe 24 iunie 2017 în Rac. Te rupi de o relativă izolare, însingurare, sau de un posibil egoism, fiind capabil să îţi vezi destinul iluminat de o crescândă cooperare cu cei din preajma ta. O persoană providenţială îţi iese în cale, înlesnindu-ţi o realizare importantă.


Horoscop Taur iunie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Aura de farmec insuflată de Venus îţi este prielnică închegării unei noi poveşti de dragoste, uneia în stare stare să te propulseze spre o culme inimaginabilă a fericirii. Dacă ai deja un partener, există posibilitatea să-ţi fortifici conexiunea cu el, să-l faci să se reîndrăgostească de tine, mai ales că eşti dispus să îi pui năzuinţele şi dorinţele mai presus de ale tale!

Horoscop Taur iunie 2017 - Muncă şi bani 


Între 7 şi 21 iunie 2017, Mercur străbate teritoriile Gemenilor, stimulându-te să îţi dezvălui noi surse, metode a face bani ca urmare a unor convorbiri revelatoare cu un mentor sau cu o persoană influentă. O informaţie preţioasă primită în această perioadă îţi permite să iei startul într-o afacere de succes.

Revenirea lui Jupiter în tranzit direct în Balanţă semnalează mărirea eficienţei tale, randamentului tău în muncă. Pari să ştii cât se poate de bine ce ai de făcut în orice sarcină care ţi se încredinţează şi eşti impulsionat să te apropii de perfecţiune în sfera profesională. Treci printr-un interval de timp auspicios unui drum nou în carieră, obţinerii unui job foarte avantajos!

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscop Taur iunie 2017 Horoscop Taur iunie 2017 Reviewed by Unknown on mai 28, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

  1. tautr tot ultima zodie o lasati si pentru previxiunile lunii iulie ?? ca pe luna iunie asa a fost

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.