Horoscop Săgetător iulie 2017

În horoscopul Săgetătorului iulie 2017 predomină avantajele extrase din relaţiile parteneriale, inclusiv pe plan profesional, năzuinţa şi prilejul de a călători, o atitudine directă, spontană în interacţiunea socială şi concentrarea dragostei spre echilibru şi stabilitate.


Horoscop Săgetător iulie 2017 - Previziuni generale 


Luna asta nu prea ai nici timp, nici răbdare să stai pe-acasă sau pe lângă casă. Viaţa socială te solicită neîncetat şi îţi prilejuieşte participarea la numeroase petreceri, evenimente, întruniri. Ai ocazia să-ţi măreşti numărul de contacte umane utile, să învigorezi şi să formezi asocieri promiţătoare în toate planurile existenţei.

Tălpile par să-ţi ardă, să te mănânce fără încetare, ai nevoie să te regăseşti pe alte meleaguri, cu cât mai îndepărtate, cu atât mai bine! Ai fie oportunitatea de a călători, fie disponibilitatea de a face sacrificii în acest sens. Voiajele, excursiile, drumeţiile îţi alimentează curiozitatea constantă, te aduc în preajma unor noi lecţii de viaţă, îţi permit cunoaşterea unor oameni inediţi, apţi să-ţi transforme viziunea despre lume şi rolul tău în ea.
Horoscop iulie 2017 Săgetător

Dacă nu reuşeşti să pleci în străinătate, neastâmpărul îţi poate fi "tratat" şi cu o raită prin ţară, pe cel mai apropiat munte ori prin cea mai apropiată pădure. În plus, pofta de a te îndepărta de cenuşiul cotidian îţi poate fi alinată şi de un studiu individual, pe un subiect sfidând prejudecăţile şi ideile de-a gata.

Horoscop Săgetător iunie 2017

Mintea îţi este mai alertă şi eşti însufleţit de o spontaneitate efervescentă, greu de ţinut în frâu. De fapt, pari să fii atât de direct în interacţiunea cu alţii încât uneori poţi gafa, poţi da cu bâta în baltă!

Horoscop Săgetător iulie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa amoroasă se stabilizează în relaţii mai vechi sau îşi caută stabilitatea la începuturi de drum în iubire. Săgetătorii singuri au ocazia să întâlnească o persoană specială în cadrul unei activităţi sociale, publice, o persoană aducând cu sufletul lor pereche, una capabilă să le atingă corzile cele mai sensibile ale sufletului şi să le echilibreze, să le împlinească pe termen lung.

Nativii din cuplurile consacrate îşi fortifică conexiunea cu partenerul lor, o ridică la un nou nivel de împărtăşire, reciprocitate sentimentală. Câteodată, acest context astral este asociat cu o logodnă sau o cerere în căsătorie!


Horoscop Săgetător iulie 2017 - Muncă şi bani 


Sfera profesională este de bun augur parteneriatelor mai vechi ori mai noi. Astfel de asocieri au potenţialul să furnizeze câştiguri notabile. De asemeni, dacă ai o afacere, poţi remarca creşterea numărului de clienţi sau contracte.

Pe 9 iulie 2017, Luna plină din Capricorn poate provoca totuşi un conflict într-un parteneriat financiar. Poate că un asociat de-al tău are impresia că prestaţiile tale sunt prea mici în comparaţie cu partea ta din beneficii. Sau viceversa! Pe de altă parte, este indicat ca în această zi să eviţi semnarea unui contract important sau angajarea într-o nouă afacere.

Gândirea îţi este precisă,organizată şi bine cumpănită ca efect al trigonului lui Mercur cu Saturn din 19 iulie 2017. Ai mai multe obligaţii şi sarcini la serviciu, dar te achiţi cu brio de ele datorită seriozităţii şi perseverenţei. O discuţie cu toate cărţile pe masă cu un şef îţi poate deschide ochii către perspective diferite ale carierei tale.

Luna nouă găzduită pe 23 iulie 2017 în Leu te conştientizează faţă de noi oportunităţi ce te călăuzesc să-ţi asumi riscuri sporite pentru a fi ales dintre mai mulţi candidaţi pentru un job ori iniţierea unei afaceri. Cutezanţa tinde să-ţi fie răsplătită! Oricum, când la mijloc este cariera ta sau bunăstarea ta materială, nu accepţi un "Nu" drept răspuns la solicitările tale!

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscop Săgetător iulie 2017 Horoscop Săgetător iulie 2017 Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.