Horoscop Berbec august 2017

Conform horoscopului Berbecului, în august 2017 este nevoie să-ţi înfrânezi înclinaţia de a fi foarte influenţabil, beneficiezi de o intuiţie ieşită din comun, ai o viaţă sentimentală presărată cu numeroase oportunităţi, iar activitatea profesională îţi este iniţial umbrită de probleme în comunicare.

Horoscop Berbec august 2017 - Previziuni generale 


Nu ceda ispitei de a-ţi transforma radical imaginea exterioară sub presiunea sau la sugestia altora. Dacă ţii cont prea mult de opiniile şi părerile celor din jur rişti să îţi pierzi autenticitatea fiinţei, personalităţii. În caz că relaţionarea socială îţi este marcată de dificultăţi, nu te grăbi să te învinovăţeşti, estimează cu luciditate în ce măsură acest lucru este provocat de tine sau de alţii.

Efluviile creative îmbelşugate îţi permit să faci importanţi paşi înainte către un ţel major, eventual unul cu o tentă artistică. Nu ignora mesajele insistente ale inspiraţiei ori intuiţiei.

Câteva aspecte astrale de o mai mică anvergură se adaugă celor generale de mai sus...
Horoscop august 2017 Berbec

Luna plină răsărită pe 7 august 2017 în Vărsător îţi sugerează să îţi vizualizezi viitorul şi etapele pe care le ai de parcurs pentru materializarea obiectivelor tale principale. Sinceritatea cu tine însuţi şi disponibilitatea de a face eforturi reprezintă chei ale succesului în această direcţie. Rezistă presiunilor interioare şi exterioare şi vei avea parte de o victorie de răsunet mai repede decât te aştepţi.

Planurile tale pot necesita schimbări bruşte sub vibraţiile Lunii noi găzduite pe 21 august 2017 de Leu. Fii cât se poate de generos când ţi se solicită ajutorul, indiferent cât de inconvenabil ţi se pare a fi asta. Ai capacitatea să-i încurajezi pe oameni, să redai un sens existenţei lor.

Horoscop Berbec iulie 2017

Tot pe 21 august, Soarele în trigon cu Venus îţi infuzează o viziune unică, originală asupra lumii, care lucrează în favoarea ta. Totul este să îţi menţii flexibilitatea, adaptabilitatea.

Cuadratul dintre Venus şi Uranus din 24 august 2017 poate genera conflicte de interese din cauza impulsivităţii unor persoane apropiate sau a unor bunuri materiale. Nu este o zi potrivită luării unor decizii însemnate din punct de vedere financiar ori unor iniţiative îndrăzneţe în amor.

Horoscop Berbec august 2017 - Dragoste şi cuplu 


Saturn te sprijină să instaurezi un echilibru stabil între nevoile, dorinţele tale şi cele ale persoanei iubite, să pui capăt unor eventuale lupte dintre tine şi aceasta pentru putere, întâietate, o poziţie dominantă.

Amplasarea lui Venus în a cincea casă a Berbecului continuă orientările pozitive saturniene. Traversezi o perioadă favorabilă iniţierii unei poveşti de dragoste împreună cu cineva special, având harul de a izgoni plictiseala şi inerţia din traiul tău. De fapt, aura de magnetism pe care ţi-o dăruieşte planeta frumuseţii te transformă în ţinta avansurilor amoroase ale mai multor persoane deodată, aşa că nu-ţi rămâne decât să o alegi pe cea care se apropie cel mai mult de idealul tău despre un suflet pereche.

Horoscop Berbec august 2017 - Muncă şi bani 


Tranzitul retrograd al lui Mercur indică o atmosferă încordată în viaţa profesională. Bătălia cu competitorii tăi poate deveni mai acerbă, mai crâncenă decât de obicei. Este nevoie totodată să-ţi măsori cu grijă cuvintele, gesturile, acţiunile, astfel încât să nu fii interpretat greşit de colegi şi şefi.

Din fericire, în ultima decadă din august, Soarele are potenţialul să slăbească covârşitor tendinţele negative mercuriene. Climatul de la serviciu se limpezeşte, se înseninează, posezi o forţă notabilă de concentrare şi o mare atenţie faţă de detalii, putând face faţă astfel cu uşurinţă unor responsabilităţi numeroase. Beneficiile din acest ciclu solar îţi sunt furnizate îndeosebi de munca în echipă.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în Horoscopul august 2017
Horoscop Berbec august 2017 Horoscop Berbec august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 29, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.