Horoscop Taur iulie 2017

Horoscopul Taurului iulie 2017 are drept orientări majore fructificarea învăţămintelor trecutului, focalizarea către casă şi familie, o viaţă amoroasă fericită şi o activitatea financiară de bun augur.


Horoscop Taur iulie 2017 - Predicţii generale 


Trecutul tinde să-ţi dea târcoale atât prin minte, suflet, cât şi prin reactualizări ale sale, prin întâmplări şi evenimente care îl reiau sau îl evocă cu o extremă intensitate. Mai mult decât atât, ai potenţialul să tragi concluzii clare despre ce ţi s-a petrecut în răstimpul ultimilor ani şi să primeşti astfel sugestii preţioase despre ce ai de făcut în viitor.

Viaţa socială pare să între într-un con de penumbră din cauza înclinaţiei de a fi cât mai des, mai mult în sânul familiei. Te simţi motivat să-ţi examinezi cu atenţie relaţiile cu rudele, cu oamenii îndrăgiţi, să îţi dezvălui care sunt dorinţele, idealuri lor cele mai ardente. Uneori, se impune să-ţi stăpâneşti predispoziţia de a le face bine cu de-a silă, de a le impune ideile tale despre bunăstarea lor interioară şi exterioară.
Horoscop iulie 2017 Taur

Nu te jena să le impărtăşeşti cu sinceritate frământările tale, şi ei îţi vor răspunde cu aceeaşi monedă!

Îţi vezi căminul, casa ca o cetăţuie în stare să reziste asalturilor duşmanilor văzuţi şi nevăzuţi, un loc care-ţi asigură pace, seninătate, protecţie şi echilibru. Tocmai de aceea, poţi fi tentat să dai o nouă înfăţişare locuinţei tale sau să faci sacrificii pentru a te muta într-una nouă, mai spaţioasă, mai comodă şi mai sigură.

Horoscop Taur iunie 2017

Luna plină ivită pe 9 iulie 2017 în Capricorn te inspiră să îţi priveşti cu realism ţelurile esenţiale şi să afli căi eficiente de materializare a lor. Fereşte-te totuşi ca simţul practic exacerbat să-ţi creeze îndoieli despre fezabilitatea lor. Nu pune carul înaintea boilor! Abordează-ţi obiectivele pas cu pas, şi vei fi uimit de repeziciunea şi uşurinţa cu care se îndreaptă către împlinire.

În data de 23 iulie 2017, Luna nouă răsărită în Leu marchează o culme a dedicării tale faţă de cămin şi familie. Această zi este corelată cu o realizare importantă a unei persoane dragi, cu o veste bună primită de la o rudă aflată peste hotare ori cu o oportunitate nemaipomenită ţinând de vânzarea ori cumpărarea unei case.

Horoscop Taur iulie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Acţiunile dragostei înregistrează o creştere spectaculoasă la bursa de valori a vieţii personale. Ai tendinţa de a redescoperi calităţile partenerului tău sau de a-ţi releva altele noi, iar acesta nu se lasă mai prejos şi pare să îţi aprecieze mai mult decât de obicei punctele forte. În relaţia ta de cuplu se instalează un climat de romantism, din care lipseşte însă un idealism păgubos. La ordinea zilei sunt cadourile, nu atât materiale, cât încărcate cu un simbol afectiv, schimbate între tine şi tovarăşul tău de viaţă.

În eventualitatea că eşti singur, ai ocazia să te angajezi într-o poveste de iubire cu cineva fermecător, cu un aer poetic, dar cu picioarele pe pământ, capabil să te admire şi să te respecte pentru ceea ce eşti cu adevărat, să îţi fie alături, cu credinţă şi un ataşament crescând de-a lungul unei perioade îndelungate. Cine ştie, poate pentru toată viaţa?


Horoscop Taur iulie 2017 - Muncă şi bani 


Veniturile sunt pe cale să ţi se majoreze vizibil în această lună. Este de aşteptat să-ţi meargă bine într-o afacere şi să scoţi bani şi din piatră seacă, chiar dacă nu ai încă un serviciu stabil. Totodată, există posibilitatea să-ţi parvină ca din senin un dar, o suma de bani neaşteptată. Desigur, când demersurile financiare îţi sunt încununate de succese, poţi să-ţi permiţi să fii niţel cheltuitor. Nu depăşi însă măsura, şi pune deoparte nişte bani albi pentru zile mai negre, mai puţin norocoase!

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul lunii iulie 2017
Horoscop Taur iulie 2017 Horoscop Taur iulie 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 02, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.